Η Φυλή που Ελέγχει τον Κόσμο. Η Αποκάλυψη της Karen Hudes, πρώην συμβούλου της Παγκόσμιας Τράπεζας (video)

Η Φυλή που Ελέγχει τον Κόσμο. Η Αποκάλυψη της Karen Hudes, πρώην συμβούλου της Παγκόσμιας Τράπεζας

Η δήλωση της πρώην συμβουλου της Παγκόσμιας Τράπεζας Karen Hudes, στο περιοδικό Future Money Trends, έχει συγκλονίσει όλους τους ενδιαφερομενους.

Ισχυρίζεται ότι στον κόσμο υπάρχουν πλάσματα (υπεράνθρωπη φυλή) που παρεμβαίνουν στην παγκόσμια οικονομία. Σύμφωνα με την Karen Hyuds, στον πλανήτη μας, υπάρχει μια «δεύτερη ανθρωποειδή μορφή.»

Δεν είναι εξωγήινοι, αλλά δεν ειναι και «homo sapiens» οπως εμεις δηλαδή. Το DNA αυτων ειναι διαφορετικό από το DNA μας.

Μπορούν να παραχθούν υβρίδια των δύο φυλών, αλλά αυτα ειναι στείρα. Η Hyuds ονομαζει αυτη την «φυλή» Homo Capensis και βρίσκεται σε όλο τον κόσμο. Ηταν πριν από την Εποχή των Παγετώνων, και εχουν ένα πολύ ανεπτυγμένο πολιτισμό.

Οσοι σωθηκαν απο τον κατακλυσμο, κρυφτηκαν απο τους ανθρωπους για ανεξηγητο λογο.

Με την πάροδο του χρόνου, όμως, όταν η ανθρώπινη φυλή έχει φτάσει σε ένα αποδεκτό επίπεδο της ανάπτυξης, οι Homo Capensis ηρθαν σε επαφή με μας .

Ωστόσο, ηρθαν σε επαφη με ηγεσιες κρατων και αρκετα από αυτά τα πλάσματα κατέφυγαν στο Βατικανό.

Πάπας
Μήπως γι’ αυτό οι πάπες φορούν αυτές τις μήτρες που προσομοιάζουν τους δολιχοκέφαλους;

Αυτη η φυλη δεν ειναι εξωγηινη. Εχει γεννηθεί εδώ στη γη, πολλούς αιώνες πριν από την ανθρώπινη φυλή. Εχουν μεγάλο επίμηκες κρανίο και φωτεινά μπλε μάτια.. Στην αρχαιότητα και στο Μεσαίωνα οι άνθρωποι συχνά τους πέρασαν για θεούς ή δαίμονες.

Σχεδόν ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας εγινε συμφωνα με τους Homo Capensis. Αυτοι χειραγώγησαν τα μυαλά των ανθρώπων, με τη βοήθεια του νομισματικού συστήματος, την πολιτική και τη θρησκεία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έγιναν οι εμπνευστές των θρησκευτικών πολέμων, τις στρατιωτικές συγκρούσεις και τις οικονομικές κρίσεις.Οι ηγέτες όλων των μεγάλων κρατών, ολόκληρη η πολιτική και οικονομική ελίτ γνωρίζουν καλά την ύπαρξη των Homo Capensis και συνεργάζονται με αυτούς.

Επιμήκη Κρανία

Πριν από ένα χρόνο περίπου (2013), πραγματοποιηθηκε μια τηλεδιάσκεψη στην Ουάσιγκτον, με την Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων American, και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Διπλα ομως στον Ομπάμα ηταν ένας άνθρωπος με ασυνήθιστη εμφάνιση. Ειχε φαλακρό κεφάλι με περιεργο σχημα. Το προσωπο του εμοιαζε με μια μάσκα, και oi υποδοχές των ματιών ηταν πάρα πολύ βαθιά μεσα. Ηταν πολύ διαφορετικό το ατομο αυτο, από τα άλλα άτομα που βρίσκονταν στο δωμάτιο με τον Ομπαμα .

Ο συνωμοσιολόγος Scott Waring πιστεύει ότι αυτό το πρόσωπο (ή μη-άνθρωπος) μπορεί να είναι αλλοδαπός ,της μυστικής κυβέρνησης που ελέγχει τον Ομπάμα. Ίσως ομως να ήταν ένας από τους Homo Capensis που αναφερει ο πρώην συμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας, η Karen Hudes.

Παμε κατα διαολου

Karen Hudes exposes the Global Puppet Masters

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

πηγη και xorisorianews.gr

AMP code