11χρονος Έπαιζε στην Παραλία όταν Είδε Κάτι Θαμμένο στην Άμμο. Μόλις κατάλαβε ΤΙ ήταν, του Κόπηκαν τα Πόδια! [Βίντεο]

11χρονος Έπαιζε στην Παραλία όταν Είδε Κάτι Θαμμένο στην Άμμο.
Μόλις κατάλαβε ΤΙ ήταν, του Κόπηκαν τα Πόδια!

Ο Connor Fitz-Gerald και μερικά άλλα παιδιά ήταν έξω και έπαιζαν στην αμμουδιά στο Μαρίνα Dunes. Έσκαβαν μικρές σπηλιές και τούνελ στην άμμο. Ο 11χρονος όμως παρατήρησε κάτι τρομακτικό…

Ένα μικρό κοpιτσάκι, η 5χρονη Alyssa Bostic, είχε θαφτεί ζωντανή! Το κοpιτσάκι είχε σκάψει μια μικρή σπηλιά, αλλά κατέρρευσε και παγιδεύτηκε μέσα της για αρκετά λεπτά. Γρήγορα, το αγόρι άρχισε να σκάβει.

Η μικρή Alyssa είχε χάσει εντελώς τις αισθήσεις της και είχε γεμίσει άμμο στο στόμα, τη μύτη και τα μάτια. Ο μικρός τράβηξε το άψυχο σώμα της έξω και άρχισε αμέσως να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Ευτυχώς κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις της.

«Είμαι ευτυχής που ήταν σε θέση να σκεφτεί αρχικά πως δεν υπάρχει κάποιος ενήλικας εκεί κοντά και ότι έπρεπε να κάνει κάτι από μόνος του«, είπε ο πατέρας του, Tim Fitz-Gerald.

Όταν έφτασαν οι γονείς τους, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς είπαν πως αν δεν ήταν εκεί ο 11χρονος, η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν κρίσιμη ή ακόμα και θανατηφόρα.

Η Alyssa έχει αναρρώσει πλήρως και πάει πολύ καλά. Ο Connor Fitz-Gerald αργότερα τιμήθηκε με το Εθνικό Ηρωικό Βραβείο Νεότητας από την αμερικανική Λεγεώνα.

11-year-old boy saves girl buried in sand dune

fanpage.gr μέσω realfreenews.eu

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.