Εξωγήινα Νεκροταφεία σε Όλο τον Πλανήτη

[10/03/2019 - 13:12]

Εξωγήινα Νεκροταφεία σε Όλο τον Πλανήτη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν παράξενα ευρήματα για τα οποία η ελίτ δεν θέλει με κανένα τρόπο να γνωρίζουμε και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να τα κρύβει.

Με κανέναν τρόπο δεν θέλει να γνωρίζουμε την ύπαρξη άλλων ξένων ειδών που κατά το παρελθόν ήταν ιδιαίτερα παρόντα στον πλανήτη μας.

Υποστηρίζεται ακόμα ότι έχουν υπάρξει ανακαλύψεις σε διάφορα μέρη, στην επικράτεια της Γης, από ανεξάρτητους αρχαιολόγους οι οποίοι στη συνέχεια αναγκάστηκαν να μείνουν σιωπηλοί -ενώ αρχικά δεν ήταν.

Τα πορίσματά τους έχουν απαξιωθεί και έχουν χαρακτηριστεί ως απάτες, ωστόσο τα ευρήματα εξακολουθούν να υπάρχουν.

Έχουν βρεθεί αντικείμενα που δεν ταιριάζουν με την εποχή τους, λόγω κάποιας ανώτερης τεχνολογίας που χρησιμοποιήθηκε για να κατασκευαστούν, αλλά αυτή η τεχνολογία θεωρείται αδύνατο να υπήρξε τότε, από τους διάφορους ακαδημαϊκούς και επιστήμονες.

Έχουν βρεθεί ίχνη του παρελθόντος που δείχνουν να μην ταιριάζουν καθόλου με την ιστορία του παρελθόντος που διδασκόμαστε.

Έχουν ανασκαφεί και έχουν έρθει στο φως, μυστηριώδη όντα, ή κάποια μέρη τους, αλλά κανείς δεν τα παραδέχεται ως αυθεντικά ή υποστηρίζουν ότι πρόκειται για γενετικές παραμορφώσεις.

Ωστόσο, η αντίθετη άποψη, συνηγορεί υπέρ αυτών των εξωγήινων μορφών και ότι πρόκειται για νεκροταφεία εξωγήινων – αλλά ποιος μπορεί να ξέρει ποια είναι η πραγματική αλήθεια;

Αν και οι πιο χαρακτηριστικές μορφές που παραπέμπουν σε τέτοια όντα, είναι εκείνες που διαθέτουν επιμήκη κρανία, έχει αποδειχτεί πως αυτό συνέβαινε με τεχνητό τρόπο, από βρέφη ακόμη, από τους γονείς ή τους ιερής της φυλής.

Υποτίθεται ότι αυτό συνέβαινε για τελετουργικούς ή άλλους λόγους, αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Αλήθεια, πως τους είχε έρθει αυτή η ιδέα να επιμηκήνουν τα κρανία από μωρά παιδιά; Τι είχαν δει; Τι ήθελαν να μιμηθούν; Σε ποιους ήθελαν να μοιάσουν όταν προέβαιναν σε τέτοιες πράξεις;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Hallados cementerios extraterrestres por todo el planeta

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ