Εξωγήινα Νεκροταφεία σε Όλο τον Πλανήτη

Εξωγήινα Νεκροταφεία σε Όλο τον Πλανήτη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν παράξενα ευρήματα για τα οποία η ελίτ δεν θέλει με κανένα τρόπο να γνωρίζουμε και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να τα κρύβει.

Με κανέναν τρόπο δεν θέλει να γνωρίζουμε την ύπαρξη άλλων ξένων ειδών που κατά το παρελθόν ήταν ιδιαίτερα παρόντα στον πλανήτη μας.

Υποστηρίζεται ακόμα ότι έχουν υπάρξει ανακαλύψεις σε διάφορα μέρη, στην επικράτεια της Γης, από ανεξάρτητους αρχαιολόγους οι οποίοι στη συνέχεια αναγκάστηκαν να μείνουν σιωπηλοί -ενώ αρχικά δεν ήταν.

Τα πορίσματά τους έχουν απαξιωθεί και έχουν χαρακτηριστεί ως απάτες, ωστόσο τα ευρήματα εξακολουθούν να υπάρχουν.

Έχουν βρεθεί αντικείμενα που δεν ταιριάζουν με την εποχή τους, λόγω κάποιας ανώτερης τεχνολογίας που χρησιμοποιήθηκε για να κατασκευαστούν, αλλά αυτή η τεχνολογία θεωρείται αδύνατο να υπήρξε τότε, από τους διάφορους ακαδημαϊκούς και επιστήμονες.

Έχουν βρεθεί ίχνη του παρελθόντος που δείχνουν να μην ταιριάζουν καθόλου με την ιστορία του παρελθόντος που διδασκόμαστε.

Έχουν ανασκαφεί και έχουν έρθει στο φως, μυστηριώδη όντα, ή κάποια μέρη τους, αλλά κανείς δεν τα παραδέχεται ως αυθεντικά ή υποστηρίζουν ότι πρόκειται για γενετικές παραμορφώσεις.

Ωστόσο, η αντίθετη άποψη, συνηγορεί υπέρ αυτών των εξωγήινων μορφών και ότι πρόκειται για νεκροταφεία εξωγήινων – αλλά ποιος μπορεί να ξέρει ποια είναι η πραγματική αλήθεια;

Αν και οι πιο χαρακτηριστικές μορφές που παραπέμπουν σε τέτοια όντα, είναι εκείνες που διαθέτουν επιμήκη κρανία, έχει αποδειχτεί πως αυτό συνέβαινε με τεχνητό τρόπο, από βρέφη ακόμη, από τους γονείς ή τους ιερής της φυλής.

Υποτίθεται ότι αυτό συνέβαινε για τελετουργικούς ή άλλους λόγους, αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Αλήθεια, πως τους είχε έρθει αυτή η ιδέα να επιμηκήνουν τα κρανία από μωρά παιδιά; Τι είχαν δει; Τι ήθελαν να μιμηθούν; Σε ποιους ήθελαν να μοιάσουν όταν προέβαιναν σε τέτοιες πράξεις;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Hallados cementerios extraterrestres por todo el planeta

diadrastika.com

loading...