Κρυφά Νοήματα από το Αρχαίο Ελληνικό Αλφάβητο που Δεν Θέλουν να Ξέρεις

Αρχαίο Ελληνικό Αλφάβητο: Πιθανά Κρυφά Νοήματα

Κρυφά Νοήματα από το Αρχαίο Ελληνικό Αλφάβητο: Σύμφωνα με τον Ελληνικό Κώδικα αλφάβητο, γράμματα του Αρχαίου Ελληνικού Αλφαβήτου έχει φτάσει στη σημερινή εποχή μας τροποποιημένο ή “παραμορφώνεται”, σε σύγκριση με την αρχική τους μορφή, αλλά εξακολουθούν να “μεταφέρουν” νοήματα.

Ο Δρ Θεολόγος Simaioforos ** αποκωδικοποιηθεί αυτές τις έννοιες, αποκαλύπτοντας το μεγαλείο της γλώσσας μας, αλλά και τη δόξα του εν λόγω διάνοιες που επινόησε και «κατασκευάστηκε» της ελληνικής γλώσσας. Η γλώσσα μας, μεταξύ άλλων αποκαλύψεις, περιγράφονται οι πράξεις και λειτουργίες της Φύσης και αυτό είναι που κάνει αθάνατο…

Από την Φωτεινή Τυράσκη

Το Αρχαίο Ελληνικό Αλφάβητο

Όταν είδα για πρώτη φορά ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, αναφερόμενος στην ελληνική κωδικό γλώσσας, ήταν μια αποκάλυψη για μένα. Everythingt άκουσα, ήταν τόσο οικεία, όχι επειδή ήταν για τη γλώσσα μου, αλλά επειδή όλη αυτή η γνώση που έχω συλλέγονται μέσω πεδίο των σπουδών μου όλη αυτή η γνώση που συνδέει την τέχνη με τη Φύση, ξεπήδησε ζωντανοί μπροστά στα μάτια μου.

Ξαφνικά, τα γράμματα έχουν μετατραπεί σε «ιδεογράμματα», ότι όχι μόνο είχαν (σύμφωνα με τον Κώδικα) μονοσήμαντη έννοια-ερμηνεία, αλλά και τους γράφημα που εκπέμπεται αυτή τη σημασία και δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο σχήμα, για το καθένα, σε προκειμένου να επιβεβαιώσει την αίσθηση τους.

Κρυφά Νοήματα από το Αρχαίο Ελληνικό Αλφάβητο

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να σας δώσω μερικά παραδείγματα: Όταν θέλουμε να ορίζει ένα χώρο, ακόμη και «με χειρονομία”, θα κάνει έναν κύκλο. Αν εξαιρέσετε σύγχρονη εποχή μας οι άνθρωποι έλλειψη επαφής με τη φύση, τους αρχαίους οικισμούς, τις πρωτόγονες καλύβες, ο πλανήτης μας (το σπίτι), ακόμη και την ανθρώπινη αίσθηση για το χώρο, «από τη μητέρα ενός ατόμου του μήτρα», έχει το σχήμα ενός κύκλου.

Έτσι, η επιστολή που θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα χώρος είναι Ο (Όμικρον), η οποία, σύμφωνα με τον Ελληνικό Κώδικα Γλώσσα, σημαίνει ένα συγκεκριμένο χώρο ή χώρο όλων των μεγεθών.

Μια άλλη επιστολή, σε σχέση με το Ο ως ένα γράφημα, είναι Φ (Φ). Επιστολή Φ περιγράφει ένα χώρο ( Ο ), ότι είναι «διχοτομείται» με μια κάθετη γραμμή. Έτσι, προτού να αποκωδικοποιήσει Φ, εμείς θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτή τη γραμμή, η οποία είναι μια Ι (γιώτα). Μια κάθετη γραμμή ως ένα οπτικό συμβολισμού στην τέχνη-Φύση τομέα, είναι μια γραμμή δράσης και κίνησης, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός, ότι το ανθρώπινο μάτι “διαβάζει” στον οπτικό πεδίο του από πάνω προς τα κάτω.. Σύμφωνα με τον Ελληνικό Κώδικα Γλώσσα, Ιπεριγράφει την κάθοδο μιας μικρής ποσότητας δύναμη, φως ή ακτινοβολία που τροφοδοτεί συνεχώς…

Έτσι, αν έχουμε ολοκληρώσει τη φράση μας για να κατανοήσει το γράμμα Φ , εμείς θα πούμε: ( Ι ) την κάθοδο μιας μικρής ποσότητας δύναμη, φως ή ακτινοβολία που τροφοδοτεί συνεχώς (Ο) ένα χώρο. Αυτό είναι ακριβώς το κωδικό έννοια του φωτός, καθώς, σύμφωνα με τον Δρ Simaioforos, Φ σημαίνει το Φως.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το γράμμα Ρ (Rho) αντιπροσωπεύει ένα χώρο Ο , από την οποία η ακτινοβολία του Ι (γιώτα) είναι «ρέει», έτσι Ρ, δικαίως, σημαίνει τη ροή (Ρ = ροή της ενέργειας, ακτινοβολία, υγρό).

Όταν παιδιά ζωγραφίζουν τον ήλιο, κάνουν ένα κύκλο με ακτίνες (ακριβώς όπως τα παρακάτω σχήματα):

Κρυφά νοήματα της αρχαίας ελληνικής αλφαβήτου

Η επιστολή που εκφράζει ακριβώς την ηλιακή ακτινοβολία, είναι Λ (λάμδα), και ορίζεται έτσι, από τον Ελληνικό Κώδικα Αλφάβητο, όπως Λ = ηλιακή ακτινοβολία και υγρά στη Φύση (όταν αναφέρεται σε δυνάμεις στη Γη). Όταν κλείνουμε το σχήμα του Λ (Λ-Δ) δημιουργούμε ένα τρίγωνο, ακριβώς όπως ένα δυναμικό ενεργειακό πεδίο και το γράμμα Δ (Δέλτα) δημιουργείται, η οποία, σύμφωνα με τον Κώδικα, εκφράζει Δ = Δύναμη-Δύναμη που κατασκευάζει και δημιουργεί.

Το γράμμα Α (Άλφα) σημαίνει πρώτη δύναμη και σχηματικά είναι ένα σύνθετο επιστολή, ως Λ και Δ είναι ενσωματωμένα. Αυτό δείχνει ότι αντιλαμβανόμαστε αυτό το Δημοτικό Δύναμη μέσω της ηλιακής ακτινοβολίας.

Το γράμμα Ε (έψιλον), από τον Κώδικα, εκφράζει την αίσθηση της κίνησης-Κίνηση-γκολφ-Επέκταση και είναι εύκολο να το κατανοήσουμε, αν λάβουμε υπόψη ότι όταν καλούμε κάποιον από μακριά, εμείς χρησιμοποιούμε, (Hey … σας! Γεια σου Άλεξ …). Έτσι, όταν από φωνητικής απόψεως, χρησιμοποιώντας Ε … και μερικές φορές, μαζί με μια τεταμένη από τα χέρια μας προς κάποιον, δείχνει την προσπάθεια της ύπαρξής μας για να επεκτείνουν και να επικοινωνούν με το πρόσωπο που είναι μακριά.

Όσον αφορά το Μ (Mu), στο σχήμα, δείχνει δύο λάμδα (ΛΛ) ενωμένη, η οποία αντιστοιχεί στις ακόλουθες πληροφορίες: Διπλή ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που οδηγεί σε τέτοια συμπύκνωση της ύλης, έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε τα πράγματα και τα πλάσματα. Πράγματι, σύμφωνα με τον Ελληνικό Κώδικα Αλφάβητο, Μ είναι η ορατή φύση.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του παρόντος Κώδικα, οι συμφώνων χωρίζονται σε δύο ομάδες, τα Celestials και το γήινο (βλέπε σχετικό πίνακες www.ramafa.gr). Αυτό μας βοηθά να χωρίσει, εννοιολογικά, οι δράσεις και οι ιδιότητες των γραμμάτων.

Το γράμμα Τ (Ταού), σύμφωνα με τον Κώδικα, σημαίνει ότι Τ = Ενοποίηση, στερέωμα της δύναμης-ακτινοβολίας έτσι, ως επίγειος σύμφωνο, οριζόντια γραμμή της παραπέμπει στο επίπεδο του εδάφους. Όλη η δύναμη που διέπει αυτή την επιστολή, δρα κάτω από την επιφάνεια της γης, αλλά και λόγω της συγκέντρωσης των αδρανών υλικών, η δύναμη αυτή ενοποιείται.

Π (Pi), σύμφωνα με τον Κώδικα είναι ένα ουράνιο σύμφωνο, τόσο οριζόντια γραμμή του αναφέρεται στο επίπεδο του ουρανού ουρανό. Οι δύο κάθετες γραμμές είναι οι προμηθευτές ενέργειας και γύρω από όλα αυτά που είναι “υπό την προστασία του”. Το γράμμα Π , κατά κύριο λόγο ο Πατέρας Θεός και δευτερευόντως Φωτιάς – Το πρώτο στοιχείο της Δημιουργίας.

Το γράμμα Θ (Θήτα) περιγράφει ένα χώρο ( Ο ) διχοτομείται από μια οριζόντια γραμμή. Η γραμμή αυτή εκφράζει ένα επίπεδο (για παράδειγμα: ο ορίζοντας).

Αν κοιτάξουμε στον ορίζοντα μέσα από ένα τηλεσκόπιο βλέπουμε μια Θ, όπου Θ , σύμφωνα με τον Κώδικα, σημαίνει προβολή.

Ζ (Ζήτα), από το σχήμα, περιγράφει τη δύναμη του κεραυνού που φορτίζει τη γη και σύμφωνα με τον Κώδικα Δρ Simaioforos », Ζ είναι η Ζωή και θερμικής θαλπωρής.
ΤHE γράμμα Υ (Ύψιλον), με το σχήμα του όπως χωνί, εκφράζει Υ = συγκέντρωση, η συσσώρευση της ακτινοβολίας ενέργειας, από τον Κώδικα νόημά της.

Το γράμμα Η (ΕΤΑ) είναι δύο Ι γιώτα ενωμένοι (Ι + Ι), οπότε σε αυτή την περίπτωση έχουμε αποκλείσει τις εξής πληροφορίες: Από Ι περιγράφει την κάθοδο μιας μικρής ποσότητας δύναμη, φως ή ακτινοβολία που τροφοδοτεί συνεχώς … όταν αυτή η μικρή ποσότητα γίνεται μεγαλύτερο, γίνεται επίσης ορατή.

Σύμφωνα με τον Ελληνικό Κώδικα Αλφάβητο, Η σημαίνει Εμφάνιση-Αποκάλυψη.

Λαμβάνοντας υπ ‘όψιν ότι η γλώσσα είναι ένας ζωντανός οργανισμός, θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι έχει «σάρκα και οστά». Αυτό το μέρος του “Bones”, η οποία είναι η κύρια δομή μιας λέξης και η βάση της έννοια, παίζεται από τα σύμφωνα. Έτσι, το τμήμα της “σάρκας”, που είναι η φωνή και το φως της λέξης, παίζεται από τα φωνήεντα.

Η Ελληνική γλώσσα έχει περισσότερες φωνήεντα από οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, έτσι ώστε, όταν μιλάμε στα ελληνικά, θα εκπέμπουν περισσότερο φως, χρησιμοποιώντας όλο το φάσμα των 7 χρώματα.Ακούμε 7 μουσικές νότες, βλέπουμε 7 χρώματα, έχουμε 7 ενεργειακά κέντρα και τα φωνήεντα του ελληνικού αλφαβήτου είναι 7.

Μετρώντας την ανθρώπινη σπονδυλική στήλη, αντιλαμβανόμαστε ότι η αυχενικών σπονδύλων που αντιστοιχούν στις φωνητικές χορδές είναι 7 (όσα και τα φωνήεντα του ελληνικού αλφαβήτου), ενώ η θωρακικών και των οσφυϊκών σπονδύλων είναι 17 (ακριβώς όσες και οι συμφώνων …). Το ανθρώπινο σώμα έχει την ίδια αναλογία του νερού στη Γη, ενώ ο αριθμός των ημερών του έτους είναι 10 φορές περισσότερο από τη θερμοκρασία των ανθρώπων (που μετράται σε κλίμακα Κελσίου).

Το ανθρώπινο σώμα είναι δομημένο σύμφωνα με την Φύση και οι νόμοι της φυσικής του πλανήτη μας. Έτσι, όταν εμείς συνειδητά να χρησιμοποιούν μια γλώσσα που αντανακλά και υπακούει αυτούς τους νόμους, ζούμε σε καλύτερους όρους με την άλλη και το περιβάλλον μας, γινόμαστε πιο έξυπνοι, και περπατάμε στον αυτοκινητόδρομο της Φιλοσοφίας, η μητέρα όλων των επιστημών, δεν έχει σημασία ποιο είναι το εκπαιδευτικό επίπεδο των το καθένα, το οποίο είναι ένα δρόμο προς τη βελτίωση ενός προσώπου, από άνθρωπο σε “ΑΝΘΡΩΠΟΣ”.

Κατά τη γνώμη μου, Ελληνική Γλώσσα είναι η ηλιακή Γλώσσα που φωτίζει τα μυαλά των ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να είναι Έλληνας πολίτης ή να έχουν γεννηθεί σε μια χώρα που ονομάζεται Ελλάδα, να είναι EΛΛHN. Κάθε αναζητητής της αλήθειας σε αυτόν τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας τη λογική του, έχει τη δυνατότητα να γίνει ΕΛΛΗΝ .

Με την ίδια λέξη, μπορούμε να μάθουμε τι ΕΛΛΗΝ σημαίνει, το οποίο είναι «ο φωτισμένος νους-νόηση».

Μετά την αποκωδικοποίηση των γραμμάτων, με τη χρήση του Κώδικα Ελληνικής Γλώσσας, το νόημα της λέξης αποκάλυψε:

Ε = Κίνηση-Κίνηση-γκολφ-Επέκταση

ΛΛ = διπλό (μεγάλη) ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας (Διαφωτισμός)

Η = που αποκαλύπτεται

Ν = στο μυαλό και με το νόμο.

Είμαστε η ευλογημένη γενιά των ανθρώπων, που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη Σοφία των προγόνων μας, όχι μόνο την κληρονομιά 2.500 χρόνων, αλλά και όλα τα πολύ αρχαία -way πίσω στο χρονικό γραφές, τους μύθους, τα ονόματα και τα λόγια, ότι κρυφά κρατήσει κοσμογονική φιλοσοφική, θεολογική και επιστημονική γνώση-πληροφορία, που ταξιδεύουν στο χρόνο, αριστερά κρυμμένο για εμάς να ανακαλύψουμε…

* Η επισκέπτης γνώμη κομμάτι είναι γραμμένο από Φωτεινή Tyraski (Τ.Ε.Ι. Αθηνών Πτυχιούχος της Σχολής Γραφικών Τεχνών, που ειδικεύεται σε κινούμενα σχέδια, γραφικά Κινηματογράφος και ειδικά εφέ). Γνώμη κομμάτια αντανακλούν πιστά τις απόψεις του συγγραφέα.

** Η ανάλυση αφορά τα βασικά στοιχεία σχεδιασμού (Data Σχέδιο Βασικές Τέχνης και Σχεδίου) έγινε με τη χρήση του Ελληνικού Κώδικα Αλφάβητο (μια φιλοσοφική μελέτη της γλώσσας από τον Δρ Θεολόγος Simaioforos).

Το άρθρο αυτό, με τον τίτλο “Decoding Hidden Meanings of Ancient Greek Alphabet Letters”, δημοσιεύτηκε στην Αγγλική γλώσσα από την ιντερνετική εφημερίδα GREEK REPORTER, στις 12/10/13

πηγή: ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ
greek1.blogspot.gr και thesecretrealtruth

loading...