Σημαντικό Μήνυμα των Πλειάδειων προς Όλη την Ανθρωπότητα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Valerie Donner ιδρύτρια του The Ground Crew, μία ομάδα Εργατών του Φωτός, Εργάτρια και η ίδια, όπως λέει, μας ενημερώνει για ένα μήνυμα που έλαβε στις 3 Οκτωβρίου 2018, από την Mira που ανήκει στο Ανώτατο Συμβούλιο των Πλειάδειων.

Χαιρετισμούς,

Είμαι η Mira από το Ανώτατο Συμβούλιο των Πλειάδειων. Σας φέρνω υπέροχα νέα. Ο Στόλος του Φωτός κατατρέχει τις δυνάμεις του σκότους. Υπάρχουν δισεκατομμύρια διαστημόπλοια που απομακρύνουν τους πιο προβληματικούς δράστες και εμπόρους του θανάτου και της καταστροφής, από τη Γη.

Κάθε σκάφος έχει συγκεκριμένες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει και πού να πάει. Οι προορισμοί είναι απόλυτα χρονομετρημένοι και φιλτραρισμένοι μέσω τεχνολογίας που μας επιτρέπει να έχουμε το πλεονέκτημα.

Ακούμε τις κλείσεις που προέρχονται από τη Γη και από την ανθρωπότητα για να σταματήσουμε τις φρικαλεότητες του σκληρού τρόπου ζωής που ζείτε. Σας υπόσχομαι ότι αυτός είναι ο κοινός μας στόχος. Η ζημιά έχει γίνει και δεν υπάρχει πλέον περιθώριο. Έχουμε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε ό,τι είναι δυνατό για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμε είμαστε που κάνουμε αυτή την ανακοίνωση.

Ποτέ ξανά στην ιστορία της Γης, αλλά και σε οποιονδήποτε πλανήτη, δεν θα επιτραπεί τέτοιου είδους όντα να σφετερίζονται τις ενέργειες και τους πόρους όλης της ζωής. Οι ημέρες της υποδούλωσης έχουν τελειώσει. Απελευθερώνεστε από τη σήψη και την απληστία.

Ίσως χρειαστεί να τρέξετε για να καλυφτείτε, αν χρειαστεί, ενώ οι ενεργές Δυνάμεις του Φωτός θα εξουδετερώνουν το σκοτάδι. Πρόκειται για γελοία όντα που, όμως, ενώ τα αντιμετωπίζουμε, μπορεί να αισθανθείτε τις ενέργειες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας βλάψουν, γιατί δεν θα το επιτρέψαμε αυτό. Ίσως αισθανθείτε την αναταραχή της αναχώρησής τους. Μακροπρόθεσμα, οι ενέργειες θα είναι πολύ ελαφρύτερες.

Αυτή τη στιγμή, κάθε ψυχή στη Γη επιλέγει αν θα συνεχίζει να εξυπηρετεί τον εαυτό της ή αν θα επιλέξει να μετακινηθεί σε υψηλότερη δόνηση. Λυπούμαστε για το γεγονός ότι όσοι δείχνουν ενδιαφέρον μόνο για τον εαυτό τους θα δυσκολευτούν να αλλάξουν. Αυτό σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουν τη Γη και θα μεταβούν σε άλλες τρίτες διαστάσεις πλανητών όπου θα μπορούν να συνεχίσουν να παίρνουν τα μαθήματά τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, είτε Φωτεινοί είτε Σκοτεινοί, αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις. Καθώς η Διαδικασία της Ανάληψης συνεχίζει να επιταχύνεται, οπότε αναγκάζει κάποιον να κάνει επιλογές που θα οδηγήσουν σε υψηλότερα βήματα στην άνοδο της συνείδησης. Όσοι αδυνατούν να λάβουν τις επιταχύνσεις και την αγάπη που συμβαδίζει παρέα, θα επιβραδυνθούν. Οι επιλογές κάθε ψυχής λαμβάνονται υπόψη και ακολουθούνται με αγάπη. Είναι γνωστό ότι η επιλογή κάθε όντος τιμάται.

Σύντομα θα αρχίσετε να δοκιμάζετε μεγαλύτερα κύματα αγάπης. Θα νιώσετε την φωταύγεια του φωτός καθώς οι δημιουργικές ενέργειες θα σαρώνουν μέσα σας. Οι δονήσεις σας θα γίνονται όλο και υψηλότερες. Λόγω αυτού, οι εμφανείς σας ικανότητες θα επεκταθούν με θαυματουργούς τρόπους. Θα θυμάστε τη δύναμή σας και θα τη χρησιμοποιείτε με σύνεση.

Έχουμε την μέγιστη εμπιστοσύνη σε σας και το έργο που κάνουμε μαζί. Σας τιμούμε και εκτιμούμε ότι βρίσκεστε στη Γη αυτή τη φορά. Κάνετε μια τεράστια διαφορά. Εστιάστε στην αλήθεια και στο φως και θα το δούμε.

Σας στέλνω αγάπη και χαρά από όλους μας.
Είμαι η mira

beforeitsnews.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika