Οι Πυραμίδες Περιέχουν Εξωγήινη Τεχνολογία (SciFi)
Καλλιτεχνική εκδοχή εξωγήινου μηχανισμού επιστημονικής φαντασίας από PIRO4D, Pixabay

Οι Πυραμίδες Περιέχουν Εξωγήινη Τεχνολογία
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

300 ξένοι και εγχώριοι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από 50 χώρες του κόσμου θα βρισκόντουσαν στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο στο Κάϊρο της Αιγύπτου για την μεγάλη ανακοίνωση που περίμεναν να γίνει από την επικεφαλής του Τμήματος Αρχαιολογίας Δρ. Asenath Amal Hossam, ύστερα από σχετική πρόσκληση και σε συνεννόηση με κυβερνητικούς παράγοντες. Ωστόσο, σχεδόν την τελευταία στιγμή όλα αυτά ακυρώθηκαν καθώς αποφασίστηκε το θέμα να μην πάρει τέτοια έκταση.

Ακυρώθηκε ως προς την μη αποκάλυψη μιας σημαντικής ανακάλυψης στην Μεγάλη Πυραμίδα στο ευρύ κοινό. Σε όλους αυτούς τους δημοσιογράφους πραγματοποιήθηκε μια όχι και τόσο ενδιαφέρουσα παρουσίαση που έκανε άπαντες να αναρωτιούνται γιατί τόσος μεγάλος ντόρος. Η πραγματική πληροφορία δύο πολύ σημαντικών ευρημάτων σημειώθηκε ανάμεσα σε λιγότερους από 10 ανθρώπους που κρίθηκε ότι έπρεπε να γνωρίζουν. Έπρεπε να μείνει μυστική από τον υπόλοιπο κόσμο.

Σε έναν άλλο χώρο του Υπουργείου Αρχαιοτήτων, η πασίγνωστη αιγυπτιολόγος αφού καλησπέρισε τους λίγους και εκλεκτούς πήρε στα χέρια της το κοντρόλ του προτζέκτορα και πριν πει οτιδήποτε, άρχισε να δείχνει εικόνες στους παρευρισκόμενους. Πρώτα η Μεγάλη Πυραμίδα, ύστερα μια εικόνα από την “Αίθουσα του Βασιλιά”, μετά το άνοιγμα μίας σκοτεινής σήραγγας, ύστερα το τέλος της σήραγγας που οδηγούσε σε ένα μεγάλο χώρο που φωτιζόταν από έναν, χωρίς ιδιαίτερου σχήματος, αυτόφωτο τεράστιο γαλαζωπό κρύσταλλο που το μέγεθός του σε ύψος το τριπλάσιο μετρίου αναστήματος ανθρώπων ενώ η διάμετρός του έφτανε περίπου τα 30 με 35 μέτρα.

Σε αυτό το σημείο από όλους όσους βρίσκονταν στο μικρό δωμάτιο ακούστηκαν διάφορα ανάμεικτα επιφωνήματα: θαυμασμού, δέους, ανησυχίας, απορίας. Η Δρ. Hossam αφού παρατήρησε όλες τις αντιδράσεις, προχώρησε στην επόμενη εικόνα που έδειχνε ένα ματ και ταυτόχρονα λαμπερό στρογγυλό μεγάλο αντικείμενο με κωνική κορυφή, όμοιο με συγκεκριμένο ιερογλυφικό που διάφοροι ουφολόγοι ανά τον κόσμο διατείνονταν εδώ και χρόνια ότι απεικόνιζε ένα UFO. Το αντικείμενο της φωτογραφίες, από την οπτική γωνία της φωτογραφίας, φαινόταν να αιωρείται στον αέρα, περίπου μισό μέτρο από το πάτωμα. Τότε, όταν έδειξε την εικόνα, το μόνο που ακούστηκε ήταν η κομμένη ανάσα όλων όσων παρακολουθούσαν.

Η Δρ. Asenath Amal Hossam άρχισε στην συνέχεια να εξηγεί πως σύμφωνα με τα γραπτά που υπήρχαν σε αυτή την κρυφή αίθουσα της Μεγάλης Πυραμίδας, ο μπλε κρύσταλλος είχε προέλευση την Ατλαντίδα την οποία τροφοδοτούσε ενεργειακά και είχε μεταφερθεί στο εσωτερικό της Μεγάλης Πυραμίδας λίγο πριν τον κατακλυσμό και την καταβύθιση του μυθικού νησιού που περιέγραψε πρώτος ο Πλάτωνας. Πιστεύεται ότι με βάση τις οδηγίες που αναγράφονταν, ο κρύσταλλος μπορεί να ενεργοποιήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πυραμίδων που θα υπερασπιστεί την ανθρώπινη φυλή από κακόβουλες δυνάμεις.

Το στρογγυλό αντικείμενο ήταν ένα ιπτάμενο όχημα από την θρυλική εποχή Tep Zepi για ταξίδια πέρα από την Γη. Η Δρ. Hossam εξήγησε ακόμα πως ετοιμαζόταν μια ομάδα ειδικών επιστημόνων που θα αναλάμβαναν να μελετήσουν και να κατανοήσουν αυτές τις δύο σημαντικές ανακαλύψεις και να καταλάβουν τα μυστικά της τεχνολογίας τους.

Μετά από λίγο καιρό, το γεγονός αυτών των αποκαλύψεων άρχισαν να διαρρέουν στο διαδίκτυο και πολύ γρήγορα, σαν αστραπή, βρισκόντουσαν σε κάθε προφίλ σε όλα τα σόσιαλ μίντια, σε εκατομμύρια αναδημοσιεύσεις. Μάταια πάσχιζαν διάφοροι παράγοντες να διαψεύδουν συνεχώς τα πάντα και να επιχειρηματολογούν πως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, πως οι φωτογραφίες είναι κατασκευασμένες και ότι όλα είναι παραπληροφόρηση. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έδινε καμία σημασία. Ήξερε πλέον ότι βρέθηκε αρχαίος τεχνολογικός εξοπλισμός και UFO στην Μεγάλη Πυραμίδα.

*Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν φαντασίας και μυθοπλασίας. Η ιδέα της ιστορίας προήλθε από ένα δημοσίευμα που άρχισε να κυκλοφορεί στο internet από τον Νοέμβριο του 2010, σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής του Τμήματος Αρχαιολογίας (πιο σωστά Dean of the Faculty of Archaeology) στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου, Δρ Ala Shaheen (πιο σωστά Alaaeldin Shaheen) δήθεν ισχυρίστηκε σε ένα συνέδριο ότι ίσως και να είναι αλήθεια η θεωρία ότι εξωγήινοι βοήθησαν τους αρχαίους Αιγύπτιους να χτίσουν την παλαιότερη από τις πυραμίδες στο οροπέδιο της Γκίζα. Όταν υποτίθεται ρωτήθηκε ο Δρ Shaheen από τον Marek Novak, έναν εκπρόσωπο από την Πολωνία ως προς το εάν η Μεγάλη Πυραμίδα μπορεί να περιέχει εξωγήινη τεχνολογία ή ίσως κάποιο UFO, ο Δρ Shaheen, απάντησε πολύ διπλωματικά: “Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι από αυτά”, επιπλέον πρόσθεσε: “ωστόσο υπάρχει κάτι στο εσωτερικό της πυραμίδας που δεν είναι από αυτόν τον κόσμο”.

Σύμφωνα με το andrewcollins.com υπάρχει απάντηση από τον ίδιο τον Δρ Shaheen την 1η Δεκεμβρίου 2010, σε σχετική ερώτηση για το αν διατύπωσε τέτοιες δηλώσεις και είναι η εξής, ανάμεσα σε άλλα: “Παρακαλώ να ενημερωθείτε ότι δεν έδωσα τόσο ηλίθια δήλωση για εξωγήινους και πυραμίδες. Καθώς [είμαι] Αιγύπτιος δεν θα μπορούσα να [πω] τόσο ηλίθια λόγια και ιδέες”. Επίσης, τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιος σούπερ κρύσταλλος, ούτε κάποια απόδειξη σύνδεσης της Ατλαντίδας με τις Πυραμίδες τις Αιγύπτου και, φυσικά, ούτε ότι εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί τη Γη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika / Image by PIRO4D from Pixabay