Βρέθηκε χρυσό δαχτυλίδι στον πλανήτη Άρη; Μεγάλη ανακάλυψη, αν ισχύει (video)

[20/03/2019 - 10:51]

Βρέθηκε χρυσό δαχτυλίδι στον πλανήτη Άρη; Μεγάλη ανακάλυψη, αν ισχύει

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία πολύ σπουδαία επισήμανση στον Κόκκινο Πλανήτη, έρχεται στο φως από επίσημες φωτογραφίες του Curiosity Rover.

Όπως αποκαλύπτει το κανάλι Paranormal Crucible του YouTube, σε ένα βίντεο υψηλής ανάλυσης, εντόπισε κάτι που ακόμα και με την πρώτη ματιά στην πρωτότυπη φωτογραφία του Curiosity, θα μπορούσε να είναι ένα αρχαίο τεχνούργημα.

Το αντικείμενο είναι πολύ μικρό για να είναι ένα ρολόι ή ένα βραχιόλι γι’ αυτό θα μπορούσε να είναι ένα δαχτυλίδι.

Φαίνεται να έχει στην επιφάνεια του αποχρώσεις του κίτρινου, οπότε είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι κατασκευασμένο από χρυσό ή μπρούντζο ή άλλο ανάλογο υλικό.

Το εύρημα είναι μοναδικό στο είδος του και δύσκολα μπορεί να δοθεί η δικαιολογία της παρειδωλίας. Ωστόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί:

Μπορείτε να δείτε την αυθεντική εικόνα από NASA/JPL-Caltech/MSSS εδώ:

Ancient Gold Ring Found On Mars?

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ