Ερπετοειδή μας «Φτύνουν» από το Φεγγάρι

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε ποιούς ανήκει η Σελήνη; Ποιοί την κατέχουν και ποιοί την ελέγχουν;

Ένα περίεργο μήνυμα φαίνεται να περιέχει ο λεγόμενος «Κώδικας της Δρέσδης» των Μάγια, το οποίο θεωρείται ότι δεν έτυχε καλής προσοχής από τους διάφορους ερευνητές ανά τον κόσμο. Ίσως, το μήνυμα φαινόταν παράδοξο τον καιρό εκείνο, αλλά τώρα, στις μέρες μας, μάλλον αξίζει λίγης περισσότερης σημασίας.

Μετά την εισβολή των Ισπανών στην Αμερική, οι τελευταίοι έκαψαν πολλά από τα γραπτά των Μάγιας. Ελάχιστα σώθηκαν.

Ένα από αυτά είναι ο «Κώδικας της Δρέσδης» (Dresden Codex) και φυλάσσετε στην Τοπική Βιβλιοθήκη της Σαξωνίας, Δρέσδη.

Οι Μάγιας είχαν ένα σύστημα ιερογλυφικής γραφής που στηρίχτηκε πολύ σε εκείνο των Ολμέκων. Ωστόσο, ο κώδικας μεταφράστηκε περί τα 1880 και περιγράφει την Αρχή μίας Εποχής που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 3114 π.Χ.

Αυτή η Εποχή φαίνεται να λήγει (ή μάλλον έληξε) τον Δεκέμβριο του 2012.

Σύμφωνα με την τελευταία σελίδα, το «Τέλος του Κόσμου» θα έρθει με νερό… Ή, αλλιώς, η Εποχή που ξεκίνησε το 3114 π.Χ., τελειώνει με την νέα Εποχή του Υδροχόου.

Αυτό που, ίσως, αξίζει να σημειώσουμε, σύμφωνα με τον Έριχ Φον Ντένικεν, είναι πως μέσα στις 74 σελίδες του, εκτός από τους αστρονομικούς υπολογισμούς και τους πίνακες τροχιών της Σελήνης και της Αφροδίτης, υπάρχουν και άλλα πράγματα που πέρασαν απαρατήρητα, ή απλά δεν τους δόθηκε η απαραίτητη σημασία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σε αυτές τις σελίδες βλέπουμε όντα ντυμένα σαν αστροναύτες, με τεχνικές συσκευές, εξαρτήματα στην πλάτη, άλλα που φοράνε περίπλοκα καπέλα και μάσκες. Συχνά βλέπουμε αυτές τις μορφές να είναι χωμένες μέσα σε ένα είδος σκάφανδρου, ενώ άλλες απροσδιόριστες μορφές φαίνεται σαν να χειρίζονται παράξενα όργανα.

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι δίπλα στους αριθμούς εμφανίζεται κάθε τόσο ένα ερπετοειδές τέρας στον ουρανό, το οποίο φαίνεται να έρχεται σε επαφή με το φεγγάρι και συγχρόνως να φτύνει νερό (ενδεχομένως) πάνω στην Γη…

Ένας θεός των Μάγιας, ο Κουετζαλκοάτλ, είναι ένα φτερωτό ερπετό (αυτό άλλωστε σημαίνει και το όνομά του). Αλλά, τι μπορεί να εννοούσαν οι Μάγιας με το ερπετοειδές που πλησίασε το φεγγάρι;

Μήπως ότι κάποια ερπετά ή ερπετοειδή έφτασαν και εγκαταστάθηκαν εκεί; Αν είναι έτσι, αυτό επιβεβαιώνει άλλες θεωρίες που θέλουν την Σελήνη να είναι κατακτημένη από Ερπετοειδή.

Τι εννοούσαν με το ότι «έφτυνε τη Γη με νερό»; Μήπως ότι τα ερπετοειδή περιμένουν κάτι να γίνει, να συμβεί με την έναρξη της Εποχής του Υδροχόου;

Ή μήπως τα ερπετοειδή επιστρέφουν με την Εποχή του Υδροχόου και γι’ αυτό μας φτύνουν με νερό; Κι αν δεν είναι νερό αυτό που φτύνουν, αλλά κάτι άλλο;

Τι ακριβώς μας φτύνουν τα ερπετοειδή και τι περιμένουν να συμβεί με αυτό;

Ίσως, ήδη και να συμβαίνει…

diadrastika / Image by Anil sharma from Pixabay