Το ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ στις «ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΕΣ» πέτρες ICA του ΠΕΡΟΥ

[16/05/2015 - 09:38]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Διπλό Δελφικό Έψιλον, βρίσκεται παντού στον πλανήτη.

Στους περισσότερους αρχαιολογικούς και μη χώρους, θα το βρείτε.

Το κρατούσε ο Δίας και άλλοι θεοί.

Υπάρχει

επίσης και κτίσμα με αυτό στην Ελλάδα, στον Βόλο, ενώ λέγεται πως έχει βρεθεί στην κοιλιά ιπτάμενων δίσκων, όπως στην περίπτωση Voronezh.

Ανάμεσα σε όλα τα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στον κόσμο είναι και οι μυστηριώδεις πέτρες Ica στο Περού.

Και λέμε μυστηριώδεις διότι σε κάποιες πέτρες φαίνονται σχέδια που παρουσιάζουν ανθρώπους να συνυπάρχουν με δεινόσαυρους, δηλαδή πριν αρκετά εκατομμύρια χρόνια, ενώ φαίνεται πως έκαναν χρήση τηλεσκοπίων, αλλά έκαναν και λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις καρδιάς…

Δείτε, λοιπόν, το Διπλό Έψιλον στις πέτρες Ica, στην παρακάτω φωτογραφία και αναρωτηθείτε πως μπορεί αυτό να απεικονίζετε σε «πρωτόγονους» και πως μπορεί να είχαν γνώσεις που ίσως έφταναν ή ξεπερνούσαν αυτές τις σημερινής εποχής.

Στην εικόνα θα δείτε τουλάχιστον τρεις πέτρες που παρουσιάζουν το λεγόμενο και «Δελφικό Έψιλον»:

Το Διπλό Έψιλον στις Περουβιανές πέτρες Ica

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ