Τα Kρυμμένα Μυστικά της Ανταρκτικής, από τον Ρώσο αξιωματούχο Eugene Gavrilov

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλά λέγονται και κυκλοφορούν για κρυμμένα μυστικά στην Ανταρκτική. Οι φήμες διαδέχονται η μία την άλλη… Κατά συνέπεια, αποκτάει διαφορετικές διαστάσεις το θέμα, όταν κάποιες από αυτές φαίνεται να αναφέρονται από επώνυμες πηγές.

Όπως μαθαίνουμε, στην ιστοσελίδα kramola.info.russia σε συνέντευξή του, ο αξιωματικός του ρωσικού στρατού Eugene Gavrikov, μιλάει για την προσωπική του εμπειρία στην Ανταρκτική και, επιπλέον, υποθέτει και ισχυρίζεται ότι υπάρχει πραγματικά μια πυραμίδα, κρυμμένη στη μέση του ψυχρού παγωμένου βουνού ενώ υπάρχουν ίχνη στρατιωτικών υποδομών από το Τρίτο Ράιχ, καθώς και σημάδια δραστηριότητας από το παρελθόν.

Επιπλέον, ο Gavrikov δηλώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει στην Ανταρκτική, όπου οι δορυφόροι έδειξαν την τρύπα του όζοντος, η οποία δεν θα μπορούσε να αποδοθεί σε ανθρώπινες δραστηριότητες, αλλά από κάτι άλλο πιο μυστηριώδες.

Στην συνέχεια ακολουθούν δύο βίντεο. Στο πρώτο “The Direction Of Russia Eugene Gavrilov Reveals Antarctic Secrets” μπορείτε να παρακολουθήσετε πολύ συνοπτικά αυτά που είπε παρέα με σχετικό οπτικό υλικό. Στο δεύτερο βίντεο μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στα ρώσικα, με ανάλογο οπτικό υλικό, ενώ αν θέλετε υπότιτλους τότε πάτε: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά.

🌋 Пирамида в АНТАРКТИДЕ: сенсация от человека в погонах! Офицер запаса о Ядерной Войне прошлого

Image by Stefan Keller from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.