Κάτι ταράζει όλους τους πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος και την Γη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι μόνο ο πλανήτης μας που υποφέρει από σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, ακραία καιρικά φαινόμενα.

Όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα, ειδικότερα στην ατμόσφαιρά τους…

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από παρατηρήσεις που αναρτώνται στο universetoday.com, η ατμόσφαιρα στον πλανήτη Ουρανό δεν είναι όπως πριν. Έγινε τραχιά και αλλάζει.

Ο καιρός έχει αγριέψει και στον Κρόνο σύμφωνα με άρθρο του astronomy.com, όπως ακριβώς και στον Ουρανό. Επιπλέον, σύμφωνα με φωτογραφίες του Cassini το βόρειο μέρος είναι δυο φορές πιο λαμπερό σε σχέση με το νότιο ημισφαίριο.

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα ούτε για τον πλανήτη Δία, καθώς και εκεί ο καιρός έχει χειροτερέψει τα τελευταία 4 χρόνια, σύμφωνα με το space.com. Για δραματικές αλλαγές μιλάει το άρθρο.

Ο Πλανήτης Άρης και αυτός έχει πρόβλημα και, μάλιστα, σοβαρότερο. Σύμφωνα με το universetoday.com, η κλίση του άξονά που είναι σχεδόν ίδια με της Γης, έχει διαφοροποιηθεί, κάτι όμως που φαίνεται να έχει ξανασυμβεί κάποτε στο παρελθόν.

Στην Αφροδίτη, τώρα, σύμφωνα με το scitechdaily.com, γιγαντιαίες εκρήξεις, που ονομάζονται hot flow anomalies, είναι τόσο μεγάλες που «σκεπάζουν» τον ίδιο τον πλανήτη.

Τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είναι τα φαινόμενα φυσιολογικά, ή συμβαίνει κάτι που διαταράσσει τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος; Μήπως κάποιο μεγάλο ουράνιο σώμα επηρεάζει το ηλιακό μας σύστημα; Κι αν ναι, θα μπορούσε αυτό, να είναι ο Νιμπίρου;

Something is Affecting the Entire Solar System – Shocking New Facts

diadrastika / Image by Daniel Roberts from Pixabay