ΑΦΩΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ από τα Ευρήματα της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ στην ΒΟΣΝΙΑ !!!

[22/06/2015 - 10:01]

ΑΦΩΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ από τα Ευρήματα της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ στην ΒΟΣΝΙΑ !!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μετρήσεις επιστημόνων στην Πυραμίδα της Βοσνίας έδειξαν εντυπωσιακά αποτελέσματα που άφησαν τους ερευνητές άφωνους ! ! !

Όπως οι Πυραμίδες στην Αίγυπτο, οι Πυραμίδες της Βοσνίας έχουν έναν απίστευτο προσανατολισμό, δεδομένου ότι η μεγαλύτερη Πυραμίδα της Βοσνίας, έχει προσανατολισμό προς το Βορρά με σφάλμα μόλις 0, 0΄, 12΄΄

Η βοσνιακές πυραμίδες στο Visoko, στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη ανακαλύφθηκαν πριν καμιά δεκαριά χρόνια από τον δr. Semir Osmanagić. Η Πυραμίδα του Ήλιου έχει ύψος 220 μέτρα με μήκος πλευρών περίπου 360 μ.

Σύμφωνα με μελέτες που εκτελούνται από τον Δρ Oldfield έδειξαν ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται πάνω από τις πυραμίδες έχουν έναν κατακόρυφο προσανατολισμό, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός, δεδομένου ότι τα ηλεκτρομαγνητικά μοτίβα που εμφανίζονται σε σχηματισμούς, όπως φυσικούς λόφους και βουνά, έχουν συνήθως μια οριζόντιο προσανατολισμό.

Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν αρκετές ενεργειακές ακτίνες που προέρχονται από τις βοσνιακές πυραμίδες. Σύμφωνα με τα τεστ, η πηγή προέλευσης της “δέσμης ενέργειας”, βρίσκεται κάτω από την πυραμίδα, σε βάθος 2.440 μέτρων. Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με τις βοσνιακές πυραμίδες είναι ότι μετρήσεις έδειξαν πως το επίπεδο ιονισμού ξεπερνάει τα 43.000 αρνητικά ιόντα, τα οποία είναι περίπου 200 φορές περισσότερα από τη μέση συγκέντρωση στους υπόγειους θαλάμους που τους κάνουν να εμφανίζουν θεραπευτικές ιδιότητες.

Εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, με βάση μελέτες τους, ότι στις κορυφές των πυραμίδων του Ήλιου και της Σελήνης υπάρχουν υπέρηχοι, υπόηχοι, υπέρυθρες ακτινοβολίες και ηλεκτρομαγνητικά πεδία άγνωστης προέλευσης. Ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό πιστεύεται ότι συμβαίνει και στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας (αλλά δεν έχει διερευνηθεί), η οποία σύμφωνα με πολλούς, δεν ήταν τάφος διόλου ταφικό μνημείο, αλλά ως ένα εξαιρετικά προηγμένο μνημείο με την ικανότητα να αξιοποιεί τη φυσική ενέργεια της Γης.

Άραγε υπερτερεί ενεργειακά και τεχνολογικά η βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου έναντι της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας; Ενδεχομένως, ναι, αφού κατασκευαστικά η βοσνιακή, σε μετρήσει με βάση τη μέθοδο του ραδιοάνθρακα υπολογίζεται να είναι περίπου 25.000 χρονών και άρα προηγείται της αιγυπτιακής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην ίδια περιοχή λέγεται πως εντοπίστηκε σε πέτρα ανάγλυφο ελληνικό τετράγαμα (δηλαδή μία σβάστικα), ενώ βρέθηκε πέτρινος αστρονομικός χάρτης που δείχνει τον ουρανό όπως ήταν πριν από περίπου 100.000 χρόνια και, επιπλέον, επάνω του έφερε 3 σύμβολα του ελληνικού γράμματος Ε. Δύο, πολύ σημαντικές παρατηρήσεις που, ίσως, σημαίνουν πάρα-πάρα πολλά πιθανότατα προσδίδουν ελληνικό χαρακτήρα στην όλη κατασκευή.

2012 – Bosnian Pyramid of The Sun

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Bosnian Pyramids : A Tour of Prehistoric Ravne Tunnels Labyrinth [FULL VIDEO]

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ