Ερπετοειδές φαίνεται να πιλοτάρει διαστημόπλοιο σε αρχαίο τεχνούργημα του Μεξικού

Ερπετοειδές φαίνεται να πιλοτάρει διαστημόπλοιο σε αρχαίο τεχνούργημα του Μεξικού

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αρχαίες παραδόσεις και κείμενα αναφέρονται σε ερπετά-ανθρώπους που ήρθαν από το διάστημα ή που κατοικούν στο εσωτερικό της Γης.

Αρχαιολογικά ευρήματα δείχνουν ανάλογες φιγούρες ερπετοειδών. Σύγχρονες θεωρίες και παρακλάδια τους ισχυρίζονται ότι τα ερπετοειεδή υπάρχουν και ζουν ακόμα. Ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Ότι κάποιοι πολιτικοί είναι ουσιαστικά ανδρείκελα αυτών, ή απλούστερα ερπετοειδή με τη μορφή ανθρώπου. Παραμύθια;

Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι από όλα αυτά. Πολλοί μπορεί να τα θεωρείτε βλακείες και φανταστικές έως εντελώς βλακώδεις θεωρίες συνωμοσίας.

σως να σκεφτείτε για ευρήματα  ερπετοειδών που βρίσκονται σε διάφορα μουσεία ανά τον κόσμο, ότι αυτά τα όντα υπήρξαν κάποτε στο απώτερο παρελθόν αλλά τους αποδίδουμε ιδιότητες και ικανότητες που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ίσως….

Τι θα λέγατε, όμως, αν βλέπατε ένα ερπετοειδές να βρίσκεται στο χώρο πλοήγησης ενός οχήματος;

ΔΕΙΤΕ: ένα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ να ΠΙΛΟΤΑΡΕΙ ένα ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ

Πρόκειται για ένα πολύ περίεργο τεχνούργημα που αποτελεί πρακτικά μία διπλή σφυρίχτρα και δημιουργήθηκε από την κουλτούρα των Remojadas στο ανατολικό Μεξικό.

Αυτή η συγκεκριμένη περιοχή έχει δώσει στους αρχαιολόγους εξαιρετικά ενδιαφέροντα αντικείμενα που τους βοήθησαν να αποκτήσουν μία σχετικά καλή γνώση για τον πολιτισμό μία προ-κλασικής των Ολμέκων.

Όμως, παρατηρήστε καλύτερα το συγκεκριμένο έκθεμα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ένα ερπετοειδές είναι καθιστό. Είναι εν μέρη άνθρωπος και εν μέρη ερπετό. Έχει άνεση και έκφραση ανθρώπου. Μοιάζει χαμογελαστό και σίγουρο για τον εαυτό του. Έχει αυτοπεποίθηση. Αλλά το σημαντικότερο είναι η θέση που κάθετε. Βρίσκεται μέσα σε ένα παράξενο αντικείμενο κάποιου είδους, το οποίο έχει αεροδυναμικό σχήμα και παρουσιάζει φτερά.

Είναι αυτό που βλέπουμε ουσιαστικά ένα ερπετοειδές με εξελιγμένη νοημοσύνη στην θέση του πιλότου ενός αγνώστου ταυτότητας αρχαίου ιπτάμενου σκάφους;

Αποτελεί άραγε την απεικόνιση ενός αρχαίου ερπετοειδούς αστροναύτη;

Η ευρύτερη περιοχή φημίζεται για τις αρχαίες παραδόσεις της σε θεούς-ερπετά που πέταγαν και ανέβαιναν πάνω και πέρα από τον ουρανό.

Μπορεί αυτό το τεχνούργημα να αποτελεί μία αρχαία απόδειξη της ύπαρξης των ερπετοειδών;

diadrastika.com για το katohika.gr

loading...