Ποιοι Έριξαν Αυτές τι Βομβάρδες σε Όλο τον Πλανήτη πριν 300 εκ. Χρόνια;

Ποιοι Έριξαν Αυτές τι Βομβάρδες σε Όλο τον Πλανήτη πριν 300 εκ. Χρόνια;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλά πράγματα έχουν συμβεί στον πλανήτη μας, κατά τη διάρκεια του μακρόπνοου και επίπονου ταξιδιού του μέσα στο αχανές διάστημα, όπου βρίσκουμε σήμερα την ύπαρξή μας σε τούτο εδώ το παρόν.

Απίστευτα, και μερικές φορές καταστροφικά γεγονότα, έχουν συμβεί, τα οποία εμείς, ως είδος, δεν έχουμε ακόμη ξεπεράσει.

Πολλά από αυτά τα μυστηριώδη γεγονότα έχουν, ευτυχώς, αφήσει τα σημάδια τους πάνω στη γη, με ποικίλους τρόπους, σε αρκετά σημεία στην επιφάνειά της, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε κάθε ήπειρο.

Αρκετά από αυτά αποδίδονται σε σαφώς κατακλυσμιακά γεγονότα που, αν μη τι άλλο, έχουν να κάνου με φυσικά αίτια.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που φαίνεται να απέχουν από τέτοιου είδους επιστημονικές εξηγήσεις. Έχουν να κάνουν με μυστηριώδεις ανωμαλίες και αλλόκοτες δομές: Υαλοποιημένα οχυρά, λιωμένες κλίμακες, έρημοι που μετατράπηκαν σε γυαλί, περιοχές σε απομακρυσμένα μέρη όπου έχουν συμβεί γεγονότα τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να διατηρηθεί εκεί ουσιαστική ζωή, αφήνοντας έναν τοπίο ανατριχιαστικό και φοβισμένο -και πολλά άλλα.

Έτσι, φτάνουμε σε αυτό που είναι το επόμενο σημείο εστίασής μας και δείχνει μια δραματική ιστορία σε κάποια χρονολογική περίοδο του πλανήτη μας, αλλά είναι, ίσως, ένα από τα πιο συναρπαστικά και λιγότερο κατανοητά της ιστορίας.

Γνωστές ως Devonian Concretions, αυτές οι μυστηριώδεις πέτρινες σφαίρες δεν γίνονται κατανοητές, παρά μόνο αν σας πουν ότι παρουσιάζουν μια σκουριασμένη πατίνα επάνω τους, ώστε πολλοί να υποθέσουν ότι κάποτε ήταν μεταλλικής σύνθεσης…

Ποιοί Έριξαν Αυτές τι Βομβάρδες σε όλο τον Πλανήτη πριν 300 εκ. Χρόνια; (video)

Συχνά τις μπερδεύουν με τεράστια απολιθωμένα αυγά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η ηλικία τους υπολογίζεται ότι αγγίζει τα 300-350 εκατομμύρια χρόνια πριν και φαίνεται σαν να εγκαταλείφθηκαν εκεί που βρέθηκαν, ή σαν κάποιοι να τις πέταξαν. Θυμίζουν έντονα μεγάλες μπάλες ενός τεράστιου κανονιού που τις εκσφενδόνισε εναντίον κάποιου. Το ενδεχόμενο ότι μπορεί να ήταν επενδυμένες με σίδερο σου βάζουν στο μυαλό την ιδέα ότι μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν ως βλήματα από κάποιους γίγαντες ή τιτάνες… ίσως, κατά την περίοδο της Γιγαντομαχίας ή της Τιτανομαχίας.

Πολλές από αυτές τις σχεδόν τέλειες σφαίρες από πέτρα που βρέθηκαν σε σκληρό έδαφος είναι πιο οβάλ σε σχήμα, σαν να στρεβλώθηκαν κατά την πρόσκρουσή τους με αυτό, ενώ όσες έχουν βρεθεί σε στρώματα μαλακών ιζημάτων, είναι πιο τέλεια σφαιρικές, όπως αυτές που έχουν βρεθεί στη Βοσνία, το Μεξικό και την Κόστα Ρίκα, σε οροπέδια από ψαμμίτη, συμπεριλαμβανομένων μερικών θεαματικά άθικτων δειγμάτων σε μαλακό σχιστόλιθο στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Πώς σχηματίστηκαν αυτές οι εκπληκτικές σφαίρες;

Επιστημονικά υποστηρίζεται ότι πρόκειται για ένα πολύ συνηθισμένο γεωλογικό φαινόμενο σε όλους τους τύπους ιζηματογενών πετρωμάτων, σε όλη τη γη.

Εάν είναι ένα φυσικό γεωλογικό φαινόμενο, τότε πώς σχηματίστηκαν σε τόσες πολλές διαφορετικές περιοχές της γης, σε τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους ιζημάτων, σε συμπαγείς και στερεούς βράχους, σε ανοιχτά και μαλακά εδάφη, με διάφορες και ποικίλες κλιματολογικές συνθήκες; Ποιές άγνωστες φυσικές διεργασίες τις δημιούργησαν;

Με τόσο λίγες γνώσεις σχετικά με την προέλευσή τους και ιδίως με την γεωολογική, γεωφυσική κλπ ιστορία της Γης, βρίσκουμε πάντοτε τους σχετικούς επιστήμονες και τους ακαδημαϊκούς παθιασμένους με την άρνηση οποιασδήποτε άλλης πιθανότητας. Μόνο φυσικές διαδικασίες γίνονται αποδεκτές, ακόμα και στα πλαίσια απίθανων θεωριών.

Παρόλαυτά, πολλοί αρχίζουν να εξετάζουν μια πιο εναλλακτική λογική πραγματικότητα που πιθανόν να περιβάλλει πολλά από αυτά τα εκπληκτικά αντικείμενα. Αρκεί να διαβάσουν λίγο από την ελληνική μυθολογία…

Η «βομβάρδες» πέτρινες σφαίρες μεγάλου διαμετρήματος για εμπροσθογεμές κανόνι. Χρησιμοποιήθηκαν για τις πολιορκίες τον καιρό του Μεσαίωνα.

Άραγε θα μπορούσαν να χρησιμοποιήθηκαν τεράστιες «βομβάρδες» πριν από 300 εκατομμύρια χρόνια από κάποιους Γίγαντες και Τιτάνες, όπως υποστηρίζεται και στον Βώλακα Τήνου: το χωριό με τα «απομεινάρια» της Τιτανομαχίας

Διαβάστε επίσης: Έσκαβαν ώσπου Ξέθαψαν αυτήν την Πέτρινη Σφαίρα και «Οδηγεί» σε ένα Παράξενο Παρελθόν

Δείτε και το σχετικό video:

300 Million Yr Old “Cannon Balls” Found All Over Earth?

diadrastika.com

loading...