Ενας άνθρωπος περπατά σε μια μυστηριώδη χώρα με ένα γιγάντιο κρανίο στην είσοδο
Image by grandfailure from depositphotos

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τους αναφέρουν αρχαία κείμενα. Μας πληροφορεί η Αγία Γραφή. Παντού ευρήματα της ύπαρξής τους τα οποία συνεχώς αποσιωπούνται. Υπάρχουν μάρτυρες που τους έχουν δει… Και, ίσως, υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος που όλο αυτό αποκρύπτεται…

Ο καθηγητής Francis Thackeray δείχνει στον γνωστό ερευνητή Michael Tellinger και τους φίλους του σπάνια τμήματα γιγάντιων οστών, όπως το άνω μέρος ποδιού με άρθρωση του ισχίου. Το όν αυτό θα πρέπει να είχε ύψος περίπου 12 πόδια ή 3,5 μέτρα ύψος. Αυτό το οστό ήταν κρυμμένο στα θησαυροφυλάκια της ιατρικής σχολής στο Πανεπιστήμιο WITS, στο Γιοχάνεσμπουργκ ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1960. Είχε βρεθεί από ανθρακωρύχους σε ένα ορυχείο στη βόρεια Ναμίμπια. Είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και σπάνια δείγματα που που καταδεικνύουν σαφώς την ύπαρξη των γιγάντων στη Νότια Αφρική για πάνω από 40.000 χρόνια πριν. 

Τι μας κάνει, όμως, να πιστεύουμε ότι οι γίγαντες εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα και να κυκλοφορούν στον κόσμο μας; 

Υπήρξαν πολλές μαρτυρίες ανά τον κόσμο για την ύπαρξη γιγάντων εν ζωή. Όμως το πιο αδιαμφισβήτο γεγονός είναι το παρακάτω: 

Την 27η Σεπτεμβρίου του 1989, στο πασίγνωστo περιστατικό του Voronezh, στη Ρωσία μάρτυρες, κυρίως παιδιά, υποστήριξαν ότι είχαν δει πως οι επιβάτες του άγνωστου και ουρανοκατέβατου σκάφους που είχε προσγειωθεί στις παρυφές της πόλης.είχαν τρία μάτια και συνοδεύονταν από ένα ρομπότ, είχαν ύψος περίπου εννέα πόδια (2,7 μέτρα).

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις περιγραφές, έφεραν το σήμα του λεγόμενου Δελφικού ή Διπλού ή Αντίστροφου Έψιλον. Ίσως αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος, ανάμεσα σε άλλους, που η ύπαρξη των γιγάντων αποκρύπτεται από παλιά ως ακόμα και σήμερα.

Μία δουλειά που την κάνει, κυρίως, το ινστιτούτο Smithsonian, όπου οι διευθυντές είχαν αυτή την εντολή: να καταστρέφουν οστά γιγάντων – σε μία φανταστική ιστορία

Η Αγία γραφή, επίσης, αναφέρει την ένωση γιγάντων με τις κόρες των ανθρώπων. Αλλά επίσης αναφέρει και την μονομαχία του Γολιάθ με τον Δαβίδ. Όπου ο Γολιάθ, ένας γίγαντας, αντιπροσώπευε το στρατόπεδο των Φιλισταίων, οι  οποίοι ήταν Έλληνες Κρήτες.

Αν δώσουμε, λοιπόν, την απαιτούμενη σημασία στα διάφορα ευρήματα οστών γιγάντων που βρίσκονται κατά καιρούς στον πλανήτη μας και στην μαρτυρία του περιστατικού του Voronezh (φυσικά και πολλών άλλων), τότε, ενδεχομένως έχουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα ότι οι γίγαντες εξακολουθούν να υπάρχουν.Ίσως να μην ζουν ακόμα ανάμεσά μας, αλλά να περιφέρονται με τα ιπτάμενα οχήματά τους… από πάνω μας…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε και το video με τους Francis Thackeray και Michael Tellinger

katohika.gr / Image by grandfailure from depositphotos.com