Η Αστροπύλη της Αόρνου Πέτρας. Που πήγε ο Μέγας Αλέξανδρος

Είναι ένα μικρό απόκρημνο ύψωμα με τρεις κορυφές, η ψηλότερη των οποίων έχει ύψος 741 μ και είναι αντέρεισμα του ορεινού όγκου Μαχαμπάν κοντά στον Ινδό ποταμό.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ:

– “Πάνω από την Άορνο Πέτρα και σε μέγα ύψος, υφίσταται μια σκοτεινή ουράνια πύλη, ένα απόλυτο κενό χωροχρόνου, ένας τεράστιος διαστατικός δίαυλος, που αρχίζει από τα όρη Ινδοκούχ του Αφχανιστάν, διέρχεται από το Ιράν και το Ιράκ και καταλήγει στην Ιερουσαλήμ. Τον δίαυλο αυτόν χρησιμοποιούν ο Γιαχβέ και οι αποστάτες για να κατέρχονται στη Γη, υλοποιώντας σκάφη και προσωπικό.”

Η δραστηριότητα των ΗΠΑ και του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια στην Μ. Ανατολή, αποσκοπούσε στην διάνοιξη του διαύλου, όμως απέτυχαν, αφού δεν μπόρεσαν να καταβάλουν και το Ιράν. Ο δίαυλος δεν μπορεί να λειτουργήσει, ένεκα των εκπομπών προς τα άνω υψηλής ψυχικής ενέργειας των θρησκευόμενων Μουσουλμάνων.

Σήμερα σε διάφορες περιοχές της Ασίας έχουν ανοίξει οι πύλες που είχε σφραγίσει ο Μ.Αλέξανδρος κατά την εκστρατεία του και εξέρχονται άψυχες ανθρωπόμορφες οντότητες οι οποίες ενισχύουν τις δυνάμεις των “Τζιχαντιστών” του ISIL ή ISIS οι οποίες προβαίνουν στις γνωστές φρικαλεότητες τους τελευταίους μήνες στην Συρία, Ιράκ, Λιβύη κλπ.

Η Ολυμπιάδα, η μητέρα του Μ. Αλεξάνδρου, ήταν Ιέρεια στα Μυστήρια των Καβείρων, γνώριζε και ενημέρωσε τον γιο της ότι στην περιοχή αυτή υπήρχε πύλη του μεγάλου αυτού σκοτεινού διαύλου και γι’ αυτό ο Αλέξανδρος με το χτίσιμο ναών, θυσιών και ιερουργιών, πέτυχε το προσωρινό του κλείσιμο.

Ο πραγματικός στόχος των ερπετοειδών κλώνων που ηγούνται του κατ’ ευφημισμόν “ελευθέρου κόσμου” και της ούτω καλούμενης “διεθνούς κοινότητας”, είναι η διάνοιξη του σκοτεινού διαύλου, ο οποίος είναι απαραίτητος για την πραγματοποίηση του σχεδίου με την κωδική ονομασία “Αρμαγεδών”, δηλαδή την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με τον “εκλεκτό λαό” επικεφαλής, τη βίαιη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη και τη χρήση των υπολοίπων σαν σκλάβους για να τους υπηρετούν.

Η σημερινή καταστροφή του Αφχανιστάν και του Ιράκ και οι συνεχείς απειλές κατά του Ιράν από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, γίνονται κατ’ εντολήν των αποστατών και των σιωνιστών, οι οποίοι θέλουν ελεύθερο τον δίαυλο και εξάλειψη όλων των εμποδίων λειτουργίας του.

– Ο δίαυλος δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία γιατί οι υψηλές εκπομπές ενέργειας προς τα άνω των θρησκευομένων μουσουλμάνων του Ιράν, εμποδίζουν την διάνοιξη του και την χρήση από τους αποστάτες.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μέσα στα σχέδια των σιωνιστών, είναι η χρησιμοποίηση μελλοντικά του διαύλου για να κατεβάσουν ολογραφικό είδωλο του Χριστού στη Γη και να φέρουν την λεγόμενη Δευτέρα Παρουσία με την τεχνολογία, όπου θα “κριθούν ζώντες και νεκροί” και σύμφωνα με την Αποκάλυψη θα πρέπει να εξοντωθούν τα δύο τρίτα του πληθυσμού του πλανήτη, για να επιβληθεί η παγκόσμια κυριαρχία του σιωνισμού.

Nicos Kastanias από εδώ και εδώ. / Image by Willgard Krause from Pixabay