Το «Βιβλίο Συμφωνίας» του Σειρίου Βρίσκεται στους Δελφούς

Γ. Καλογεράκη

– “Η ανθρωπότητα αποτελείται από μια ποικιλία ανθρώπων από διαφορετικούς πλανήτες διαφορετικών αστρικών συστημάτων, με πλήρη ανομοιογένεια κουλτούρας και ηθών.

Πολυπληθέστερη ομάδα είναι εκείνη η οποία έχει έλθει στην Γαία από τους αστερισμούς της Λύρας, του Σειρίου, του Ωρίωνα και τον γαλαξία της Ανδρομέδας, για να βοηθήσουν στην επανένωση της Γαίας με την “Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός”. Σε αυτές τις ομάδες ανήκετε και εσείς.

Όταν αποκαταστήσουμε επαφή μαζί σας, θα δοθεί προτεραιότητα στην ενημέρωση σας, στην πραγματική σας ιστορία, από την οποία πρέπει να εξαλείψουμε όλα τα ψεύδη μιας χρονικής περιόδου 11.000 ετών, τα οποία τέθηκαν από την εποχή της χειραγώγησης της Γαίας από τους αποστάτες του Δράκοντος και του Όφεως..

– Συστήσαμε στις κυβερνήσεις των λεγομένων από εσάς Μεγάλων Δυνάμεων, να μελετήσουν τρόπους ενημέρωσης της ανθρωπότητας για την παρουσία μας, ξεκινώντας από το λυκόφως της ιστορίας σας, μέχρι και την στιγμή που θα γίνεται η ενημέρωση. Τους υποδείξαμε να αναζητήσουν τις πηγές της ενημέρωσης τους σε χιλιάδες χειρόγραφα των λαών της Γαίας, στο “Κίτρινο Βιβλίο” που δώσαμε στον ΟΗΕ και στο “Βιβλίο Συμφωνίας” του Σειρίου, το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της μετανάστευσης των λαών από τον Βέγα, την Λύρα, τον Σείριο, τον Ωρίωνα και τον γαλαξία της Ανδρομέδας στην Γαία, πριν από τέσσερα εκατομμύρια χρόνια.

Αντίγραφο του “Βιβλίου Συμφωνίας” του Σειρίου βρίσκεται σε υπόγεια κρύπτη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, όπου το είχε κρύψει ο Ιεροφάντης Ακήρατος, για να μην πέσει στα χέρια των Περσών και κατακτήσουν την Γαία ολόκληρη.

Το φως δημιουργεί ένα περίπλοκο ιστό γύρω από την ανθρωπότητα για την προστασία της και εξαπλώνεται με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το σκότος υποχωρεί γρήγορα”..

Σχόλιο diadrastika: Πολύ εύστοχη η παρατήρηση αναγνώστριάς μας: Δηλαδή ο ιερέας των Δελφών το έκρυψε να μην πέσει στα χέρια των Περσών ώστε να κατακτήσουν τον κόσμο και, τώρα, στην χειρότερη εποχή που ζούμε, έρχεται ο Καλογεράκης και προδίδει που υπάρχει το μυστικό κατάκτησης του κόσμου, που του το είπαν να το διαδώσει αυτοί που έρχονται να μας σώσουν; Εσείς, τι πιστεύετε;

Γ. Καλογεράκη “Το Απόλυτο Μυστικό”
Nicos Kastanias και Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.