Στρατηγός μιλάει για ερπετοειδείς εξωγήινους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ερπετοειδή. Μύθος ή φαντασία; Ή μήπως πραγματικότητα; Η θεωρία της ύπαρξης ερπετοειδών εξωγήινων που ήρθαν στον πλανήτη μας ή διαμένουν στο εσωτερικό του, ή ακόμα ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας με ανθρώπινη μορφή, μοιάζει φανταστική… Τι γίνεται, όμως, όταν ένας Στρατηγός λέει ότι γνωρίζει μάρτυρες και αποφασίζει να μιλήσει γι’ αυτά;

Είναι γεγονός, ότι άνθρωποι σε σημαντικές θέσεις, με κύρος και αξιοπιστία, διστάζουν να μιλήσουν για θέματα που θεωρούνται απίθανα. Διστάζουν γιατί απλά κινδυνεύει η καριέρια τους από ανωτέρους τους που είτε θεωρούν όλα αυτά είναι ανοησίες, είτε γιατί θέλουν να τα αποσιωπήσουν.

Ο Στρατηγός είναι πεπεισμένος

Ο Ρουμάνος συνταξιούχος στρατηγός Emil Străinu είναι υπαρκτός πρόσωπο και ειδικός στον ραδιοεντοπισμό (τεχνολογία ραντάρ) και διδάκτωρ στο γεωφυσικό πόλεμο. Επίσης, έχει αναλάβει θέσεις ως Σύμβουλος του Ρουμανικού Κοινοβουλίου σχετικά με αντισυμβατικά θέματα και ασύμμετρες απειλές. Διευθυντής στο Ειδικών Καταστάσεων Ερευνητικό Κέντρο UFO και Ψυχοτρονικής.

Ιδρυτής της Εταιρείας για τη Μελέτη των Αγνώστων Αεροδιαστημικών Φαινομένων. Συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό τηλεοπτικών εκπομπών, είναι συγγραφέας δεκάδων βιβλίων εσωτερισμού και επιστημονικής φαντασίας. Με πολλές μελέτες και ιδιότητες στο ενεργητικό του, ενώ διετέλεσε για μικρό χρονικό διάστημα πρόεδρος του Κόμματος της Μεγάλης Ρουμανίας.

Φαίνεται ότι πάντα είχε μια τάση να ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ερπετοειδείς εξωγήινοι και ότι διατηρούν τεράστιες υπόγειες βάσεις-πόλεις, αλλά πάντα κατέληγε να λέει πως: «Δεν πάω περαιτέρω σε αυτό το θέμα!»

Όταν διάβασε τα δύο βιβλία της Aryana Havah με τίτλο «Inuaki, το ερπετοειδές μέσα μου» (Inuaki: Reptilianul din mine), ο Στρατηγός ήρθε σε επικοινωνία μαζί της και της ζήτησε την άδειά να γράψει τον πρόλογο για το τρίτο βιβλίο της με τίτλο «Ανουνάκι vs Ανουνάκι» (An.unnak.ki versus An.unnaki.ki) και μπορείτε να το διαβάσετε στο ro.scribd.com.

Να πούμε εδώ ότι οι Ανουνάκι, σύμφωνα με τις 14 πινακίδες του Ένκι, όπως τις μετέφρασε ο Ζαχαρίας Σίτσιν, είναι εξωγήινοι που ήρθαν από τον πλανήτη Νιμπίρου και δημιούργησαν τον πρώτο άνθρωπο. Πολλοί ισχυρίζονται ότι οι Ανουνάκι είναι ερπετοειδή ενώ άλλοι ότι δεν είναι ερπετοειδή (ή τουλάχιστον ότι δεν είναι επικίνδυνοι και μισάνθρωποι).

Η μαρτυρία για τα ερπετοειδή

Στην εισαγωγή του βιβλίου της Aryana Havah, ο Στρατηγός σημειώνει: “Θέλω να επικεντρωθώ σε μια άλλη άποψη που σχετίζεται με ένα πιθανό πραγματικό γεγονός, αλλά είναι δύσκολο να αποδειχθεί”. Αναφέρεται σε έναν καλό του φίλο ο οποίος είχε δει δύο ερπετοειδή όντα στα όρη Retezat που είναι ένας από τους υψηλότερους ορεινούς όγκους στη Ρουμανία και ανήκουν στα νότια Καρπάθια. Ο φίλος του είναι μια εξέχουσα στρατιωτική προσωπικότητα, αξιωματούχος πολύ υψηλού βαθμού με την ειδικότητα του κομάντο πολέμου. Υπηρέτησε στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Αφρική, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Στρατηγός Străinu δήλωσε ότι ο φίλος του δεν είναι οπαδός της επιστημονικής φαντασίας αλλά ούτε και των UFO. Του έχει τεράστια εμπιστοσύνη και, μάλιστα, πέρα από κάθε αμφιβολία. Όταν έκανε αυτές της δηλώσεις, ο φίλος του ήταν ακόμα ενεργός αξιωματικός, οπότε τήρησε την ταυτότητά του μυστική. Ας τον αποκαλέσουμε, λοιπόν, «Συνταγματάρχη Χ». Το περιστατικό που λέει ότι είδε ο φίλος του Συνταγματάρχης Χ, έχει ως εξής:

Ο Συνταγματάρχη Χ, επέστρεφε από ένα σύντομο ταξίδι στρατοπέδευσης, που έκανε μόνος του στα βουνά. Πλησίαζε το Βουκουρέστι, όταν οι ενδείξεις στο αυτοκίνητό του τον προειδοποίησαν πως τελείωναν τα καύσιμα. Κατευθύνθηκε, λοιπόν, προς ένα μικρό αγροτικό βενζινάδικο. Ήταν γύρω στις 5:00 με 5.10 π.μ., έτσι κανείς δεν υπήρχε τριγύρω. Ο Συνταγματάρχης Χ παρατήρησε ένα χακί Hummer με μαύρα παράθυρα, σταθμευμένο έξω από το βενζινάδικο με την μηχανή αναμμένη, αλλά κανείς δεν βρισκόταν κοντά σε αυτό.

Αφού ο Συνταγματάρχης Χ γέμισε το ντεπόζιτο και πλήρωσε τον υπάλληλο του βενζινάδικου, κατευθύνθηκε πίσω στο αμάξι του. Στη συνέχεια, όμως παρατήρησε ότι η πόρτα του οδηγού στο Hummer άνοιξε και στο εσωτερικό του καθόταν ένα ερπετοειδές ον. Το ερπετοειδές δεν φορούσε ρούχα παρά μόνο στρατιωτικές μπότες, ενώ (αυτό ή αυτή -ό,τι κι αν ήταν) ήταν καλυμμένο εξ ολοκλήρου με πράσινα λέπια-φολίδες, όπως ακριβώς και ένας κροκόδειλος. Επίσης, είχε και ένα λοφίο σαύρας στο κεφάλι του. Φαντάζεστε την έκπληξη που δέχτηκε ο Στρατηγός όταν άκουγε την αφήγηση του φίλου του.

Το ερπετοειδές είδε τον Συνταγματάρχη Χ και, σα να μην συνέβαινε τίποτα, βγήκε από το αμάξι, χωρίς όμως να τον χάσει ούτε στιγμή από τα μάτια του. Ακούστηκαν κάτι περίεργοι οξείς ήχοι σα να μιλούσε σε κάποιον που βρισκόταν μέσα στο αμάξι (ή σα να του μιλούσαν από αυτό). Αυτή τη φορά φάνηκε σαν κάτι να το ενοχλούσε ή να το εκνεύριζε. Στη συνέχεια, το ερπετοειδές μπήκε στ’ αμάξι, ξεκίνησε και έφυγε. Το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, ούτε στο μπροστινό ούτε στο πίσω μέρος.

Ο Συνταγματάρχης Χ εκτίμησε ότι το ερπετοειδές θα πρέπει να ήταν ψηλό ως 2 μέτρα, ενώ παρατήρησε πως είχε κίτρινα μάτια και κάθετες κόρες όπως οι γάτες. Ο Συνταγματάρχης Χ κοίταξε γύρω του για μάρτυρες που ενδεχομένως θα είχαν δει το συμβάν, αλλά δεν υπήρχε κανείς. Τότε πρόσεξε την κάμερα του βενζινάδικου. Δυστυχώς, όμως, ο πωλητής του εξήγησε πως η κάμερα ήταν διακοσμητική οπότε δεν είχε καμία άλλη πρακτική χρήση, εκτός από το να αποθαρρύνει επίδοξους ληστές. Ο Συνταγματάρχης Χ, θεώρησε πως όλο αυτό ήταν μία πολύ καλοστημένη απάτη. Πήρε το αυτοκίνητό του και συνέχισε το ταξίδι του. Αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά, σύμφωνα με αυτά που περιγράφει ο Στρατηγός.

Αρκετά χιλιόμετρα πιο κάτω, κι ενώ προβληματιζόταν ακόμα για το συμβάν, είδε το ίδιο Hummer σταθμευμένο. Και οι τέσσερις πόρτες ήταν ανοιχτές, τέντα. Λίγο πιο πέρα, έξω από το δρόμο είδε δύο σκούρα πράσινα ερπετοειδή που του φάνηκε να μάλωναν για κάτι. Το δεύτερο ερπετοειδές ήταν περίπου 15 με20 εκατοστά ψηλότερο από εκείνο που είχε δει στο βενζινάδικο. Δεν φορούσε ρούχα ή μπότες. Είχε πόδια σαύρας και ουρά – ενώ το άλλο δεν είχε.

Ο Συνταγματάρχης Χ, αρκετά ψύχραιμος, πρόσεξε στο δρόμο, τα φορτηγά που περνούσαν και προς τις δύο κατευθύνσεις και ότι οι οδηγοί τους έδειχναν τα πλάσματα, αλλά κανείς δεν σταμάτησε. Στη συνέχεια, πήρε το κινητό του τηλέφωνο και τράβηξε πολλές φωτογραφίες από τα ερπετά που δεν φαίνεται να τον πρόσεξαν ότι έκανε αυτή την κίνηση – ή απλά αδιαφόρησαν. Στη συνέχεια θα καταλάβετε για ποιο λόγο, με βάση αυτά που διηγείται ο Στρατηγός.

Μετά από λίγα λεπτά, τα δύο ερπετά μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και οδήγησαν πίσω προς την κατεύθυνση απ΄ όπου ήρθαν, με υψηλή ταχύτητα. Ο Συνταγματάρχης Χ, αμέσως έσπευσε στο Βουκουρέστι, προκειμένου να έρθει σε επαφή με τον Στρατηγό Strainu οπότε στη συνέχεια μαζί να αποφασίσουν τι θα έκαναν με αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες.

Πίσω στο Βουκουρέστι, όταν κοίταξαν τις έντεκα φωτογραφίες που είχε τραβήξει διαπίστωσαν ότι όλες ήταν εντελώς πράσινες. Δεν έδειχναν τίποτα. Μαζί με τον Στρατηγό, πήγαν σε μια εταιρεία τηλεφωνίας που θα μπορούσε να τους βοηθήσει στην ανάκτηση των εικόνων, αλλά διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ήταν σαν ο Συνταγματάρχης να φωτογράφησε ένα λαμπερό πράσινο φως και τίποτε άλλο. Επί δύο εβδομάδες ανέλυαν ξανά και ξανά, την ιστορία με κάθε δυνατή λεπτομέρεια. Έψαξαν για μάρτυρες, αλλά όλες οι προσπάθειες κατέληξαν σε αποτυχία. Ουσιαστικά, αυτό που ισχυρίζεται ότι έζησε ο Συνταγματάρχης Χ, δεν μπορεί να αποδειχθεί με κανένα τρόπο. Ο Στρατηγός Emil Strainu κατέληξε στο εξής συμπέρασμα:

«Μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι ζούμε σε έναν κόσμο που μόνο νομίζουμε ότι ξέρουμε, έχοντας την λανθασμένη εντύπωση ότι είμαστε κυρίαρχοι σε αυτόν. Στην πραγματικότητα είμαστε μόνο υπενοικιαστές σε διαμετακόμιση, σε έναν πλανήτη που ποτέ δεν ανήκε σε μας και που δεν έχουμε ιδέα, ποιος είναι πραγματικά ο σκοπός μας…» Σε μια άλλη παράξενη ιστορία, ο Στρατηγός Emil Strainu φέρεται να ήταν παρόν και στην ανακάλυψη μίας εκπληκτικής αρχαίας εξωγήινης βάσης σε βουνό της Ρουμανίας.

diadrastika / Image by PX LAB from Pixabay