Τι Αναφέρουν οι Ολύμπιοι για την Σελήνη, σύμφωνα με τον Γεράσιμο Καλογεράκη

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί σχετικά με την Σελήνη, για το αν είναι ή όχι ένα τεχνητό διαστημόπλοιο, σε ποιούς πιθανόν να ανήκει, ποιοί την ελέγχουν και το ποιοί την κατοικούν… Όλα αυτά, φυσικά, για τους σκεπτικιστές, τους ορθολογιστές και τους κυνηγούς της παραπληροφόρησης, αποτελούν ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας ή μέρη επιστημονικής φαντασίας που επιχειρήθηκε να προβληθούν ως γεγονότα. Βέβαια, υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνων που ισχυρίζονται ότι επικοινωνούν με κάποιο τρόπο, πνευματικό ή άλλο, με οντότητες, ακόμα και με τους Ολύμπιους θεούς. Ο κ. Γεράσιμος Καλογεράκης, αξιώνει ότι επικοινωνεί με τους τελευταίους και ισχυρίζεται ότι σε κάποιο μήνυμά τους αναφέρονται στην Σελήνη. -d-

Σύμφωνα με παλαιότερο μήνυμα των Ολύμπιων προς τον κ. Καλογεράκη:

«Η σελήνη προέρχεται από τον ε του Βοώτη που στάλθηκε στο ηλιακό σας σύστημα την εποχή της μεγάλης σύγκρουσης μεταξύ Διός και Κρόνου, μεταφέροντας πολύ προηγμένη τεχνολογία προς ενίσχυση των αποστατών, αλλά αιχμαλωτίστηκε από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής, και υποχρεώθηκε σε τροχιά γύρω από την Γαία το έτος 26.174 π.Χ.

»Οι ιερείς της σελήνης επειδή θεωρούσαν τους εαυτούς τους θεούς και δεν άντεχαν τους περιορισμούς, την εγκατέλειψαν και έφθασαν στην Γαία πετώντας, για να μη γίνουν αντιληπτοί από της δυνάμεις της 7ης Αποστολής, και για να μην εντοπίζονται κατοικούσαν σε σπήλαια.

»Συγκέντρωσαν τα διασωθέντα υπολείμματα των αποστατών και κατάφεραν με ραδιουργίες και προφυλάξεις να ανασυγκροτηθούν. »Αυτοί δίδαξαν τον σημερινό υλιστικό τρόπο ζωής στους ανθρώπους και έφεραν το πνευματικό σκοτάδι.

»Ήταν γνωστοί σαν Σεληνάνθρωποι και ήταν κοντοί στο ανάστημα, με κιτρινωπή απόχρωση και αιθερική υφή, σαν υλοποιημένες σκιές».

ΠΗΓΗ: ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
Grigoris Makrinitsas / Image by Serifa from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.