Λοχίας Ανασύρει από τη Μνήμη του “Επαφή” με Άλλα Όντα και τις Αποκαλύψεις που του Έκαναν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλοι έχουμε ακούσει για τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, κοινώς ΑΤΙΑ ή UFOs, αλλά τι γίνεται με τα Άγνωστης Ταυτότητας Μελλοντικά Αντικείμενα;

Οι συναντήσεις με θεούς, αγγέλους, ή άλλα όντα περιγράφονται εδώ και αιώνες, μέχρι τις τελευταίες δεκαετίες, απλά αλλάζουν τα ονόματα. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που αυτές οι οντότητες είναι πρόθυμοι να μας κάνουν να αντιληφθούμε, είναι ότι προέρχονται από άλλους κόσμους.

Αλλά, είναι αλήθεια μαζί μας; Βρίσκονται εδώ; Ήρθαν πράγματι κάποτε; Θα μπορούσαν να είναι χρονοταξιδιώτες; Ή να βρίσκονται δίπλα μας, ταυτόχρονα, σε μία άλλη διάσταση;

Διαβάστε επίσης: Πιλότος Πολεμικού Ναυτικού. Μυστηριώδης «μαύρη μάζα» αναδύθηκε από τον ωκεανό και κατάπιε μια τορπίλη

Σε γνωστά μυθιστορήματα, όπως το κλασικό του HG Wells, The Time Machine, αλλά και σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, όπως το Back to the Future με πρωταγωνιστή τον Michael J. Fox, και πάρα πολλές άλλες, περιγράφονται ιστορίες με χρονοταξιδιώτες, χρονομηχανές, όπου άνθρωποι ή εξωγήινοι φεύγουν από το Μέλλον και έρχονται στο Παρελθόν, ή το αντίθετο.

Όλα ακούγονται πάρα πολύ βολικά και εύκολα, ή με τις δυσκολίες που παρουσιάζονται ανάλογα με την πλοκή ενός έργου.

Θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα; Θα μπορούσαν αυτοί που κάνουν αυτά τα ταξίδια, να είναι άνθρωποι που έρχονται από μακρινούς κόσμους, ή από το μέλλον; Να ταξιδεύουν στο μακρινό παρελθόν τους – το παρόν μας – και να συμμετέχουν σε μυστικά προγράμματα για τη συλλογή DNA, κυττάρων, σπέρματος και ωαρίων ως ένα μέσο για να προσπαθήσουν να σώσουν ό, τι έχει απομείνει από εμάς, χιλιάδες χρόνια αργότερα;

Σύμφωνα με το MysteriousUniverse.org, ένα πρώην μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, ένας από τα βασικά “κλειδιά” στη γνωστή εμπλοκή UFO στο δάσος Rendlesham του Suffolk, στην Αγγλία το Δεκέμβριο του 1980, ο λοχίας Jim Penniston, το 1994, μπήκε σε διαδικασία υπνωτικής παλινδρόμησης, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να ανακαλέσει βαθιά θαμμένα δεδομένα σχετικά με το τι συνέβη σε αυτόν κατά τη διάρκεια μιας “επαφής” στην Βρετανία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Penniston δήλωσε ότι οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι, είναι, στην πραγματικότητα, επισκέπτες από ένα μακρινό μέλλον. Αυτό το μέλλον, πρόσθεσε, είναι πολύ σκοτεινό, “ζει” σε ένα άπειρο βαθύ πρόβλημα, όπου οι άνθρωποι χάνονται σε μεγάλα ποσοστά, εξαιτίας προβλημάτων αναπαραγωγής, λόγω κάποιας μόλυνσης.

Διαβάστε επίσης: Η Συγκάλυψη της Ύπαρξης των Εξωγήινων Τελειώνει. Είναι Ήδη Εδώ, για μένα

Είπε, σύμφωνα με αυτά που έμαθε από τις οντότητες που γνώρισε στο δάσος, ότι ταξιδεύουν στο μακρινό παρελθόν – στο δικό μας σήμερα – για να εξασφαλίσουν σπέρμα, ωάρια, χρωμοσώματα, σαν μέρος μιας προσπάθειας να διασφαλίσουν τη συνέχιση της ανθρώπινης φυλής του αύριο.

Οι επιστήμονες δεν συμφωνούν με την ύπαρξη τρόπων για ταξίδια στον χρόνο. Θεωρητικά πάντα και πάντοτε σύμφωνα με τις γνώσεις του σήμερα και του “έως τώρα”.

Άραγε, θα μπορούσαν οι Πλειάδιοι και άλλες φυλές που λέγεται ότι επισκέπτονται την Γη, να μην είναι εξωγήινοι αλλά απόγονοί μας άνθρωποι από το μέλλον;

Φυσικά, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, δεν υπάρχουν απτά στοιχεία για όλες αυτές τις υποθέσεις. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία οριστική και απόλυτη απόδειξη για ταξιδιώτες από το μέλλον ή το παρελθόν, στο σήμερα. Μόνο αμφιλεγόμενες ενδείξεις.

Με άλλα λόγια, όλα είναι πολύ θεωρητικά και μένει στον καθένα από εμάς να δεχτεί ή να απορρίψει, τέτοιες θεωρίες ή πιθανότητες.

Are Pleiadians or Greys, Humans from a Future Time?

diadrastika / Image by SoundTrackUniverse from Pixabay