Οι «εξωγήινοι» του Voronezh με το σύμβολο του Διπλού Έψιλον

Το γεγονός χαρακτηρίστηκε από την εφημερίδα New York Times ως η είδηση του αιώνα. Μια είδηση που πρώτο-έβγαλε το Σοβιετικό πρακτορείο ειδήσεων TASS και ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης εκείνη την εποχή στην Σοβιετική Ένωση που έκανε αναφορά στο γεγονός καθώς όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να αναφέρουν την είδηση.

Η προσγείωση του UFO στο VoronezhΣτις 27 Σεπτεμβρίου 1989 στο Βορονέζ, μια πόλη άνω των 800.000 κατοίκων της Ρωσίας, προσγειώθηκε σ’ ένα πάρκο ένα ιπτάμενο αντικείμενο και βγήκε από αυτό ένα πλάσμα 3 μέτρων και ένα ρομπότ, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μαρτύρων (πολλά παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο), επεξεργάστηκε το τοπίο και μάζεψε υλικό από το έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι η “Mona Lisa”, η Εξωγήινη Γυναίκα που “Βρήκε” η NASA στη Σελήνη

Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν το Α.Τ.Ι.Α σαν μια μεγάλη αστραφτερή σφαίρα.

Κάτοικοι της πόλης του Voronezh επέμεναν ότι το πλάσμα είχε τρία μάτια και ήταν ψιλόλιγνο.

“Δεν ήταν οφθαλμαπάτη“, είπε ο αστυνομικός του τοπικού τμήματος Sergei A. Matveyev του Voronezh, ο οποίος δήλωσε σε τηλεφωνική συνέντευξη ότι είδε την προσγείωση των UFO στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο υπολοχαγός Matveyev ομολόγησε ότι δεν είδε τους εξωγήινους, αλλά είδε το διαστημόπλοιο να κινείται αθόρυβα με πολύ υψηλή ταχύτητα και σε πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Οι Eξωγήινοι του Voronezh με το Σύμβολο του Διπλού Έψιλον (video)
Παρατηρήστε το Διπλό Έψιλον, σύμφωνα με τις περιγραφές και τα σκίτσα των παιδιών
Οι Eξωγήινοι του Voronezh με το Σύμβολο του Διπλού Έψιλον (video)
Παρατηρήστε το Διπλό Έψιλον, σύμφωνα με τις περιγραφές και τα σκίτσα των παιδιών

Το περιστατικό ήταν αδύνατο να αμφισβητηθεί καθώς έγινε μέρα σε ένα από τα πολυπληθέστερα πάρκα της πόλης και οι αφηγήσεις των μαρτύρων, οι οποίοι είπαν ότι αυτό που κατέβηκε από το αντικείμενο, εκτός του περίεργου πλάσματος, ήταν ένα γιγάντιο ρομπότ, επιβεβαιώθηκαν και επιστημονικά, καθώς από την ομάδα έρευνας που συγκροτήθηκε επιβεβαιώθηκε ότι το αντικείμενο που προσγειώθηκε ήταν άγνωστης προέλευσης και επίσης τα ποσοστά ραδιενέργειας είχαν αυξηθεί σημαντικά στο σημείο προσγείωσης του αντικειμένου.

Οι Eξωγήινοι του Voronezh με το Σύμβολο του Διπλού Έψιλον (video)

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανακρίθηκαν από τις αστυνομικές αρχές,ανάμεσα τους και πολλά παιδιά, αλλά και από δημοσιογράφους, παρά τις όποιες προσπάθειες διακωμώδησης του γεγονότος από πολλούς επιστήμονες η έκταση που πήρε στον τύπο και μάλιστα στην New York Times, αλλά και το πόρισμα της ομάδας έρευνας, δικαίωσε τα λεγόμενα των μαρτύρων.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι Eξωγήινοι του Voronezh με το Σύμβολο του Διπλού Έψιλον (video)
Καλλιτεχνική αναπαράσταση

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The Voronezh, Russia UFO Landing 1989

Voronezh, Russia UFO Landing and Giant aliens September 27, 1989

(1989) UFO ATTERRA IN RUSSIA IN UN PARCO GIOCHI

mystiria.gr και periergaa