Τον τρόπο που ερωτευόμαστε αποκαλύπτει το πρώτο που βλέπουμε στην εικόνα

Ο καθένας από μας βλέπει τον κόσμο με έναν μοναδικό τρόπο. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένες τάσεις και χαρακτηριστικά που μπορούν να ταξινομηθούν ανάλογα με την προσωπικότητα κάποιου. Μία από αυτές τις τάσεις είναι ο τρόπος με τον οποίο ερωτευόμαστε.

Τώρα, για να δείτε πώς ερωτεύεστε, πρέπει απλά να κοιτάξετε την παραπάνω εικόνα και να ανακαλύψετε την πρώτη εικόνα που σας έρχεται στο μυαλό. Είστε έτοιμοι;

# 1: ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΑ

Εάν είδατε πρώτα τον ηλικιωμένο άνδρα, αυτό σημαίνει ότι ψάχνετε πάντα την ευρύτερη εικόνα στις ρομαντικές σχέσεις. Αγαπάτε τις ρομαντικές χειρονομίες, αλλά αυτές δεν είναι αρκετές για να σας κάνουν να δεσμευτείτε. Αναγνωρίζετε ότι μια σχέση χρειάζεται χρόνο, ενέργεια και επιβεβαίωση για να εξελιχθεί και το εκτιμάτε αυτό.

Εάν ο σύντροφός σας εκπέμπει παρόμοιες δονήσεις, τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να οδηγηθείτε προς τη δέσμευση. Τέλος, γνωρίζετε ότι η αγάπη σημαίνει πολλά περισσότερα πράγματα από τα μπουκέτα λουλουδιών και τα τραγούδια.

# 2: ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΟΓΟ

Εάν βλέπετε έναν άνθρωπο πάνω σε άλογο, αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να σας «δαμάσουν». Ανεξάρτητα από την προσπάθεια ή την προσοχή που σας δείχνει το άλλο άτομο, αυτό δεν αρκεί για να διακινδυνεύσετε να χαρίσετε την καρδιά σας … ακόμα. Βρίσκεστε σε μια συνεχή αναζήτηση για τον τέλειο σύντροφο.

Είναι καλό να είστε εκλεκτικοί, αλλά απλά μια συμβουλή: Ενώ παραβλέπετε ειλικρινείς προσπάθειες και ψάχνοντας για τον τέλειο σύντροφο, ίσως τον έχετε χάσει ήδη ή είστε στα πρόθυρα να τον χάσετε. Ανοίξτε τα μάτια σας! Ίσως να έχετε ήδη τον ιδανικό άνθρωπο κοντά σας.

# 3: ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΧΘΗ ΕΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η κοπέλα που βρίσκεται ξαπλωμένη δίπλα σε ένα ποτάμι υποδηλώνει ότι έχετε πληγωθεί άσχημα στο παρελθόν. Αισθάνεστε φοβισμένοι να μπείτε σε μια σχέση.

Όλοι μας είχαμε το μερίδιό μας από προηγούμενα συναισθηματικά τραύματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος θα επαναληφθούν στο μέλλον. Είναι φυσιολογικό να είστε προσεκτικοί, αλλά μην κλείνεστε στον εαυτό σας απόλυτα. Υπάρχει αγάπη που διαρκεί και απλά πρέπει να το πιστέψετε.

# 4: ΠΕΤΡΙΝΗ ΑΨΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Βλέποντας την πέτρινη αψίδα του ποταμού σημαίνει ότι δεν ερωτεύεστε, αλλά αγαπάτε την έννοια του έρωτα. Ελεύθερα πνεύματα και διερευνητικοί, η ζωή είναι γεμάτη περιπέτειες για σας.

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν φορές που είναι καλό να επιβραδύνετε και να ξεκουραστείτε λίγο. Δοκιμάστε να μοιραστείτε την αποστολή σας με το άτομο που ανταποδίδει την αγάπη σας. Θα δώσει νόημα στη ζωή σας.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση:
Marva @Truelife.gr