Αρχαίοι θρύλοι για ερπετοειδή και εξωγήινους θεούς (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εικονογραφίες από ερπετά και φίδια βρίσκονται σε όλο τον πλανήτη, είτε σε έργα τέχνης είτε σε πετρογλυφικά. Περιγράφουν έναν φαύλο κύκλο της δημιουργίας της συνείδησης και του ανθρώπινου DNA. Ταυτόχρονα είναι δεμένες μεταφορικά με την ανθρώπινη προέλευση και το πεπρωμένο…

Αρκετοί αρχαίοι λαοί σε όλο τον κόσμο έχουν περιγράψει ερπετοειδή όντα, και κάποιοι έχουν περιγράψει τον ερπετοειδή-άνθρωπο. Κοινή σε πολλές μυθολογίες είναι οι αναφορές σε ερπετά (συνήθως όχι ανθρωποειδών), τα οποία είναι συχνά, αλλά όχι πάντα, εχθρικά προς τα ανθρώπινα όντα.

Στην Αυστραλία, οι αυτόχθονες κάτοικοι μιλούν για μία ερπετοειδή φυλή που ζει κάτω από την επιφάνεια, σε σπήλαια. Λέγεται ότι οι αρχαίοι σπηλαιώδης υπόγειοι θάλαμοι κάτω από το Μαύρο Όρος είναι ένα τέτοιο μέρος.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για το ήδη υπάρχον σπηλαιολογικό συγκρότημα κάτω από την βάση Dulce.

Οι ερπετοειδείς Δράκοι -ή Δρακονιανοί– χρησιμοποιούν αυτά τα σπήλαια και τις σήραγγες  αιώνες, τώρα. Αργότερα, μέσω των σχεδίων RAND Corporation, αυτά διευρύνθηκαν επανειλημμένα. Τα αρχικά σπήλαια περιλάμβαναν σπήλαια πάγου και θειούχες πηγές που οι «αλλοδαποί» βρήκαν τέλεια για τις ανάγκες τους.

Εκτός αυτού, η βάση Dulce φαίνεται να είναι ένα σημαντικό «κομμάτι» ερπετοειδών δραστηριοτήτων, μία κεντρική βάση ή ζώνη «διείσδυσης» για τους εργάτες τους της επιφάνειας, καθώς και ένα ορμητήριο για ημερήσιες απαγωγές-εμφυτεύσεις-ακρωτηριασμούς. Είναι, επίσης, ένας σημαντικός τομέας παρακολούθησης και ελέγχου, σε τερματικούς σταθμούς, σημεία προσγείωσης UFO, και πολλά άλλα.

Η προέλευση αυτών των ερπετοειδών-ανθρωποειδών

Αυτά τα ανθρωποειδή ερπετά είναι μία δημιουργία των Carians (Κάρων), οι οποίοι ουσιαστικά είναι η μητρική φυλή τους. Έχουν εξελιχθεί σε έναν πλανήτη του αστρικού συστήματος Άλφα Draconi στον αστερισμό του Ωρίωνα.

Η βασιλική γραμμή των ερπετοειδών είναι οι Δρακονιανοί οι οποίοι έχουν μια πολύ εξειδικευμένη γνώση του Καθολικού Νόμου, ενώ φέρονται να είναι οι υπεύθυνοι για την «Σχολή Διδασκαλιών Μυστηρίων στη Γη».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τώρα, σε αυτά τα ερπετοειδή φαίνεται πως δόθηκε μια δημιουργική ατζέντα από τους Κάρες. Αφορούσε την μετακίνησή τους μέσα στο σύμπαν με απώτερο σκοπό να καταστρέψουν οποιοδήποτε άλλον υπάρχοντα πολιτισμό που τυχών θα συναντούσαν στο δρόμο τους και παράλληλα αναδημιουργώντας νέους κωδικούς DNA αλλά και οντοτήτων σαν συνέχεια αυτών των κωδικών.

Ήταν μέρος ενός Γενικού Σχεδίου, κάτι σαν πείραμα συναισθημάτων με στόχο την εξέλιξη της ψυχής.

Από όλους σχεδόν τους αρχαίους πολιτισμούς έχουν περιγραφεί ερπετοειδή όντα. Από αυτό και μόνο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς τους αρχαίους πολιτισμούς, έχουν έρθει σε επαφή με αυτά τα όντα. Διαφορετικά, πώς θα ήταν δυνατό όλοι αυτοί οι αρχαίοι -και πολλές φορές προκατακλυσμιαίοι και προϊστορικοί πολιτισμοί- να κάνουν τέτοιες λεπτομερείς αναφορές αλλά και ειδώλια και αγάλματα αυτών των πλασμάτων;…

Όπως και να έχει, μύθος ή όχι, φαντασία ή πραγματικότητα, φαίνεται να υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις -αν όχι αποδείξεις- πως εκείνο το παρελθόν δεν χάθηκε, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μέσα στο καθημερινό σήμερα.

Μέσα από μία αόρατη και σκοτεινή ελίτ η οποία αποτελείται ή συνεργάζεται με μια ομάδα ερπετοειδών με σκοπό την θέσπιση ενός παγκόσμιου συστήματος ελέγχου. Φαίνεται να αποτελούν την δύναμη πίσω από μια παγκόσμια συνωμοσία, την δύναμη που θεμελιώνει την χειραγώγηση και τον έλεγχο της ανθρωπότητας μέσω της εξαπάτησης, της κατασκοπείας και τον έλεγχο του μυαλού.

Γνωρίζοντας το παρελθόν, μπορούμε να προστατεύσουμε το παρόν και διασφαλίσουμε το μέλλον.

Στο βίντεο που ακολουθεί διερευνάται ο πολιτισμός της Αρχαίας Σουμερίας και των έργων τέχνης που απεικονίζουν ερπετά, ερπετοειδή και ανθρωποειδή….

Δείτε και το σχετικό video:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Ancient Legends of the Reptilian Alien Gods: Ancient Sumer

diadrastika