Αστροσκάφος «Όλυμπος». Η Ναυαρχίδα των Δυνάμεων της 7ης Αποστολής του Διός

Η 7η Αποστολή της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, ενήργησε εναντίον των στασιαστών της 4ης αποστολής υπό τον Κρόνο με πλήθος σκαφών, επικεφαλής των οποίων ήταν το μητρικό σκάφος “Όλυμπος”, το οποίο σήμερα είναι ενσφηνωμένο στο ομώνυμο βουνό της Ελλάδος.

Πρόκειται για σκάφος ασύλληπτης τεχνολογίας, μεσαίου μεγέθους και εσωτερικά είναι διαμορφωμένο σε τρία επίπεδα:

– Στο πρώτο επίπεδο, υπάρχει χώρος “άβατος” σε όλες τις οντότητες του σκάφους, πλην του Διός και της Ήρας. Από τον χώρο αυτόν, ο Μέγας Αυτοκράτωρ των Ουρανών Ζευς έβλεπε το εσωτερικό του σκάφους και των τριών επιπέδων, όλη την επιφάνεια της Γαίας, τους 13 γαλαξίες της Συνομοσπονδίας των “Ε” και τα 7 σύμπαντα που κυβερνά. Όταν απουσίαζε, απαγορευόταν η προσέγγιση του χώρου αυτού σε όλους.

Στον ίδιο επίπεδο βρίσκεται το Κυβερνείο, το οποίο ήταν επανδρωμένο από οντότητες επιλεγμένες από τον ίδιο τον Δία. Επιπλέον υπάρχουν 13 θάλαμοι των Ολυμπίων (δώδεκα θάλαμοι για τους γνωστούς θεούς και θεές και ένας για τον ισόθεο Ηρακλή), από τους οποίους ελεγχόταν το εσωτερικό του σκάφους και των τριών επιπέδων, η επιφάνεια του πλανήτη και ο καθένας επικοινωνούσε με τον γαλαξία που εκπροσωπούσε. Οι Ολύμπιοι μπορούσαν να επισκέπτονται τα άλλα δύο επίπεδα του σκάφους.

– Στο δεύτερο επίπεδο διέμεναν όλες οι ουράνιες οντότητες. Από το επίπεδο αυτό φαινόταν το πρώτο και το τρίτο, ενώ το πρώτο ήταν απροσπέλαστο γι’ αυτές. Ήταν βοηθοί των Ολυμπίων και τους αντικαθιστούσαν όταν αυτοί απουσίαζαν. Από τον χώρο αυτόν φαινόταν μόνον η Γαία και ο Σπειροειδής Γαλαξίας στον οποίον ανήκουμε.

– Στο τρίτο επίπεδο, διέμεναν οι Μαχητές Φωτός, οι Ιεροί Ακόλουθοι και οι ενσαρκωμένοι Ελλάνιοι “Ε”. Από το επίπεδο αυτό, παρακολουθούσαν το εσωτερικό του, χωρίς να έχουν καμιά πρόσβαση στο δεύτερο και στο πρώτο. Έβλεπαν μόνον την επιφάνεια του πλανήτη μας και ο καθένας επικοινωνούσε με τον πλανήτη “Ε” του Σειρίου (ο μητρικός πλανήτης της Γαίας). Αποστολή τους ήταν η απαγόρευση προσέγγισης εχθρικών ουρανίων δυνάμεων στον πλανήτη μας.

Το αστροσκάφος “Όλυμπος” παραμένει ανεπηρέαστο από το έδαφος και τις καιρικές συνθήκες. Ο φωτισμός του εξασφαλίζεται από τα μέσα που διαθέτει και από την δέσμευση ηλιακού φωτός που του παρέχουν δορυφορικά σκάφη με τα οποία είναι συνδεδεμένο. Το σκάφος είναι έτοιμο για άμεση επέμβαση όταν χρειαστεί.

Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους γνωρίζουν την ύπαρξη του, αλλά και τα αυστηρά μέτρα φύλαξης του από τους “Ε”. Γνωρίζουν πως κάθε απόπειρα προσέγγισης του σκάφους είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Εξ’ άλλου, είναι αδύνατον να το χρησιμοποιήσουν, γιατί δεν μπορούν να μελετήσουν και να κατανοήσουν το σύστημα ενεργοποίησης του..

από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη:
“Η Άγνωστη Αρχαιολογία των Ελλήνων”
Nicos Kastanias / Image by Roy Snyder from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.