Τα Ερπετοειδή Ξερογλύφονται για τις Ψυχές μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχει ένα υποτιθέμενο δίκτυο ή δίχτυ γύρω από τον πλανήτη μας. Φαίνεται να έχει σχέση ή να ταυτίζεται με το ενεργειακό πλέγμα που περιβάλει την Γη. Η ουσία είναι ότι, σύμφωνα με διάφορες θεωρίες, κάποιοι το ελέγχουν. Και μαζί του ελέγχουν τις ζωές και τις ψυχές μας. Ο Πλάτωνας ήξερε πως να ξεφύγουμε και μας το αποκάλυψε.

Τόσο μετά τον θάνατο όσο και στην ζωή τα υποτιθέμενα ερπετοειδή ξερογλύφονται για τις ψυχές μας. Όσο είμαστε εν ζωή κάνουν τα πάντα για να προκαλούν φόβο και τρόμο. Αυτό είναι η τροφή τους. Το άγχος και η αγωνία για έναν επικείμενο πόλεμο, ο ίδιος ο πόλεμος, η υπερβολική πρόκληση ανησυχίας για σοβαρές ασθένειες και μολύνσεις, οι ίδιες οι ασθένειες και οι μολύνσεις, η συνεχόμενη απειλή για την ίδια την ζωή με κάθε τρόπο και μέσο, είναι ένα καλό μενού για τα ερπετοειδή. Αλλά, δυστυχώς, ούτε μετά τον θάνατο δεν ησυχάζει ο άνθρωπος.

Σύμφωνα με τον Simon Parkes – ειδικό σε θέματα εξωγήινων, δρακονιανών κλπ – το δίχτυ που αναφέραμε πιο πριν, δεν είναι φυσικό, αλλά τεχνητό. Κάποιοι το “άπλωσαν” επίτηδες. Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά υποστηρίζεται ότι υπάρχει κάποιος σκοπός. Αυτός είναι να παγιδεύσει τις ψυχές να επιστρέφουν στην Πηγή απ΄όπου προήλθαν.

Όταν η ψυχή δεν μπορεί να βγει πέρα από το δίχτυ τότε επιστρέφει σε άλλο σώμα. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Οι ψυχές ανακυκλώνονται συνεχώς. Ζούμε σε μία φυλακή. Αυτή η διαδικασία βολεύει κάποιες υψηλά ιστάμενες οντότητες (ερπετοειδή, Ανουνάκι, Άρχοντες, διάφοροι επικυρίαρχοι κλπ), καθώς τρέφονται από όλο αυτό, επιβιώνουν.

Το δίχτυ είναι το λευκό φως στην άκρη του τούνελ. Δεν πρέπει να το ακολουθήσετε. Αυτή είναι η παγίδα. Αφαιρεί τις μνήμες και ανακλά την ψυχή σε άλλο σώμα. Μπορείτε, όμως, να δραπετεύσετε από την παγίδα. Υπάρχει τρόπος και μας τον αποκαλύπτει ο Πλάτωνας.

Ο Πλάτωνας στο βιβλίο του “Φαίδων” (ή Περί Ψυχής), μας εξηγεί πως οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουν, αν -με απλά λόγια- αυτός θα είναι η επιστροφή στην Αρχική Πηγή ή στον Θνητό Βίο. Στην πρώτη περίπτωση ο άνθρωπος θα είναι ευτυχής διότι τίποτε πια δεν θα μπορεί να τον τραβήξει πίσω στον υλικό κόσμο.

Για να το καταφέρει αυτό η ψυχή, δηλαδή να μπορέσει να επιλέξει και να διεκδικήσει την επιλογή της, θα πρέπει ήδη να έχει προπαρασκευαστεί ο άνθρωπος πνευματικά αλλά και με τις πράξεις του. Αν δεν καταφέρει να επιλέξει τότε αυτόματα θα επιστρέψει πίσω στις υλικές αδυναμίες του θνητού βίου.

Το μυστικό, λοιπόν, για να μην πέσουμε στην παγίδα είναι η γνώση της αλήθειας. Και αυτή επιτυγχάνεται με την μόρφωση και την εξέλιξή μας. Τότε θα μπορέσουμε να πούμε “όχι”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε το video με την πολύ ενδιαφέρουσα οπτική και, επιχειρήστε να βρείτε και να διαβάσετε τον Πλάτωνα και το βιβλίο του Φαίδων. Θα βρείτε πολύ περισσότερα στοιχεία.

Simon Parkes- Μην ακολουθήσετε το φως! (μετά θάνατον)

diadrastika Image by 2234701 from Pixabay