Αστρικές Ψυχές Κυκλώνουν την Γη Έτοιμες να Επέμβουν

Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο νόησης και επινόησης, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Πολλοί άνθρωποι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πιστεύουν ότι όλο και πλησιάζει η “Αποκάλυψη”. Ο καθένας, έχει τη δική του άποψη για πως ή τι θα είναι. Έχετε αισθανθεί ότι δεν ανήκετε εδώ ή ότι δεν εντάσσεστε πλήρως; Ή μήπως ότι το “σπίτι” σας ήταν κάπου αλλού; Υπάρχουν πολλοί καθημερινοί και απλοί άνθρωποι που συνδέονται με εξελισσόμενους ανθρώπους. Υπάρχουν αστρικές ομάδες ψυχών που είναι ήδη πάνω και γύρω από τη Γη, είτε έχουν ενσαρκωθεί και επηρεάζουν την Ύπαρξη μέσω του Αιθέρα.

Η κατανόηση της γενικής ποικιλομορφίας των ψυχών αυτών είναι αρκετά δύσκολη, όμως, εάν αισθάνεστε διαφορετικοί από τους άλλους γύρω σας, θα καταλάβετε το βασικό περιεχόμενο. Ενδεχομένως να αντιλαμβάνεστε και τις “διαφορές” στις συχνότητες που συμβαίνουν. Η εμπειρία μας με την πραγματικότητα εξαρτάται από τη δική μας σχετικιστική προοπτική, η ακρίβεια της οποίας εξαρτάται από το βαθμό στον οποίο εστιάζουμε γύρω μας. Αυτό που είναι ουσιαστικό να καταλάβετε, είναι ότι εξελίσσοντας τη δική σας προοπτική, παίρνετε μόνο αυτό που αντηχεί, αλλά κρατάτε ανοιχτό μυαλό και καρδιά, έτσι ώστε η “αλήθεια” σας να εξελίσσεται συνεχώς.

Παρέμβαση στη Γη

Ουσιαστικά η Γη έχει υποστεί μια εξωγήινη επέμβαση που χρονολογείται εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Ψυχές από τον αστερισμό του Δράκοντα έφτασαν έως εδώ. Αυτή ήταν η πρώτη παρέμβαση, η οποία οδήγησε στην άνοδο των Ερπετοειδών Ψυχών στη Γη. Αλλά δεν ήταν οι μόνες που ταξίδεψαν ως εδώ. Κάποιες φυλές “εξωγήινων ψυχών”, όπως των Ανουνάκι και των Γκρίζων, έφτασαν εδώ πολύ αργότερα, αλλά στη συνέχεια σχημάτισαν μια συμμαχία με τα Ερπετοειδή για να εκμεταλλευτούν τη Γη. Το αποτέλεσμα ήταν η “κατασκευή” του σύγχρονου DNA του Homo Sapiens, ήδη πριν αλλά και κατά διάρκεια της εποχής της Ατλαντίδας, πριν από 250.000 χρόνια. 

Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα από την ξαφνική έκρηξη του ανθρώπινου γενετικού κώδικα στον αριθμό χρωμοσωμάτων. Αλλά και η μυστηριώδης συρρίκνωση από 48 σε 46, για τον άνθρωπο, φαίνεται να είναι σχεδιασμένα από ειδικούς γενετιστές, με γνώσεις ανώτερης τεχνολογίας. Αμέτρητοι άνθρωποι έχουν ζήσει, θυμούνται και αναπαριστούν, για εμάς, τις εμπειρίες της Παρέμβασης και των χρόνων της ζωής τους σε άλλους αστερισμούς, όπως οι Πλειάδες, η Ανδρομέδα και ο Αρκτούρος. Η αρχική παρέμβαση είχε ως “αποστολή” να σχεδιάσει το περιβάλλον και τη ζωή της Γης εδώ, προς εκμετάλλευση. 

Όλες εκείνες οι αλλοδαπές ψυχές έχουν αποσυνδεθεί πλέον από τον συνήθη κύκλο μετενσάρκωσης μέσα στην μεγαλύτερη δακτυλιοειδή ροή του Σύμπαντος, κατά την προσπάθειά τους να ελέγξουν την Γη και την ανθρωπότητα. Αυτή η “αποσύνδεση” δημιουργεί μία επιπλέον ευκαιρία σε “φυλές ψυχών”, όπως του Σείριου ή της Ανδρομέδας, για να επέμβουν οριστικά και να διορθώσουν ή να αλλάξουν τα πεπραγμένα.

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.