Τα ηφαίστεια είναι Βάσεις και Πύλες εισόδου και εξόδου ΑΤΙΑ, όπως δείχνουν αρκετά βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Θεάσεις επί θεάσων έχουν αναφερθεί από μάρτυρες, αλλά και έχουν καταγραφεί από επίσημα παρατηρητήρια. Άγνωστα αντικείμενα, πολλές φορές με τρομακτικό μέγεθος, βγαίνουν ή μπαίνουν σε ηφαίστεια. Ποιό μυστικό μας κρύβουν;…

Ένα ζευγάρι, στις 24/2/2016 φωτογράφιζε το ηφαίστειο Irazu, 3400μ. πάνω από τη θάλασσα, στο εθνικό πάρκο Cartago στην Costa Rica. Όταν επέστρεψε σπίτι του και οι δύο νέοι κοίταξαν καλύτερα τις φωτογραφίες, διαπίστωσαν πως σε μία από αυτές υπήρχε ένα άγνωστο αντικείμενο να πετάει.

Μία μεγέθυνση της φωτογραφίας μας δείχνει πως ενδεχομένως έφερε και δύο εως τρεις άξονες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως κεραίες. Η θέαση αυτή καταγράφηκε στο Mufon ως case 74756.

Αυτό το περιστατικό, έγινε η αφορμή για να συγκεντρώσουμε υλικό από παλαιότερα συμβάντα με ΑΤΙΑ γύρω από ηφαίστεια.

Στο ηφαίστειο Colima έχουμε πολλές περιπτώσεις με εμφανίσεις ATIA. Μία από αυτές τις στιγμές συνέβη στις 4/7/2015 και μία ακόμα πολύ χαρακτηριστική, στο ίδιο ηφαίστειο πρόσφατα τον Φεβρουάριο του 2016, με το περίπου ενός χιλιομέτρου άγνωστο αντικείμενο που πιθανόν εξέρχεται από αυτό.

ATIA Colima

Υπάρχουν μαρτυρίες αλλά και φωτογραφίες για ιπτάμενα λαμπερά αντικείμενα που γυροφέρνουν ηφαίστεια αλλά και ότι μπαινοβγαίνουν σε αυτά.

ATIA στο Popocateptl

Παρόμοιες θεάσεις έχουμε και στο ηφαίστειο Popocatepetl, στο Μεξικό, όπως βλέπετε στο video που ακολουθεί:

Massive UFO sightings over. Popocatepetl Volcano. Large disc shape UFO.Dome on the top 15.10.2014.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ένα άλλο άγνωστο αντικείμενο κάνει έναν φανταστικό ελιγμό και μπαίνει στο εσωτερικό του ηφαιστείου Popocatepetl.

ηφαίστειο και ΑΤΙΑ

Και φυσικά, αυτές οι αναφορές είναι μόνο ένα ελάχιστο δείγμα από τις πολλές δεκάδες ή ίσως και πολύ περισσότερες εμφανίσεις.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, στα ηφαίστεια;

Μία πιθανή εκδοχή είναι ότι αποτελούν το “βενζινάδικο” των άγνωστων αντικειμένων που τα επισκέπτονται για να γεμίσουν ενέργεια και να φορτίσουν, όπως πιθανότατα συμβαίνει και με πολλά αντικείμενα που έχουν καταγραφεί να “ρουφούν ενέργεια” από τον Ήλιο.

Μία άλλη εξίσου πιθανή εκδοχή είναι ότι τα ηφαίστεια αποτελούν βάσεις και ουσιαστικά πύλες εισόδου-εξόδου από και προς το εσωτερικό της Γης η οποία θεωρείται κούφια, αλλά γεμάτη με νοήμονα όντα που για άγνωστους σε μας λόγους να ζουν εκεί κάτω…

Τι άλλο μένει να υποθέσουμε;

diadrastika / Image by dric from Pixabay