Πώς να απορροφήσουμε την θεραπευτική ενέργεια της Γης

του PLChang

Αν ψάχνατε για έναν τρόπο να ενισχύσετε την ενέργειά σας, θα ξοδεύατε χρήματα σε ένα πρόγραμμα κάποιου εξειδικευμένου επαγγελματία που θα σας διαβεβαίωνε ότι θα επιτύχετε τους στόχους σας; Ή θα προτιμούσατε να καθίσετε έξω, δωρεάν και να επιτρέψετε στη φύση να κάνει τα μαγικά της και να ενισχύσει την ενέργεια σας αμέσως; Για να μάθετε πώς μπορείτε να αυξήσετε άμεσα την ενέργειά σας με την βοήθεια της φύσης, θα πρέπει να κατανοήσετε μια απλή τεχνική που ονομάζεται γείωση.

Διαβάστε επίσης: Χαρακτηριστικά ότι Είστε Πνευματικός Θεραπευτής

Οι περισσότεροι, γνωρίζουμε ότι η ενέργεια του ήλιου είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μας. Ωστόσο, πολλοί δεν συνειδητοποιούν πόσο σημαντική είναι η ενέργεια της Γης για την υγεία μας και την ευημερία μας. Χωρίς την ενέργεια της Μητέρας Γης για να μας θρέψει, δεν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε, δεδομένου ότι η ενέργεια του περιβάλλοντος της Γης είναι απαραίτητη για την παραγωγή νερού, μετάλλων και οξυγόνου. Επιπλέον, το μαγνητικό πεδίο της, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, μας προστατεύει από βλαβερές ακτινοβολίες και θανατηφόρα σωματίδια από το διάστημα.

Οι δομές και τα συστήματα της Γης έχουν περισσότερα κοινά με εμάς από ό, τι νομίζουμε. Για παράδειγμα, τα ανόργανα άλατα στο σώμα μας και το νερό στο αίμα μας έχουν τα ίδια ατομικά χαρακτηριστικά με τα ορυκτά και το νερό της Γης. Επίσης, δονούνται σε παρόμοιες συχνότητες και η υπογραφές της ενέργειάς τους είναι σχεδόν ταυτόσημες. Είναι σαν να δημιουργηθήκαμε από το περιβάλλον της Γης. Είναι σαν η Γη να παίζει ένα ρόλο παρόμοιο με εκείνο μιας μητέρας, επειδή μας θρέφει με τα θρεπτικά συστατικά της και μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτινοβολίες.

Η Γη εκπέμπει ενέργεια που έχει θεραπευτικές επιδράσεις
Όπως το σώμα μας, η Γη εκπέμπει ενέργεια που επηρεάζει με ανεπαίσθητους τρόπους. Δεν είναι όλες οι ενέργειές της Γης ευεργετικές, αλλά οι ενέργειες που μπορούν να θεραπεύσουν μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την ευημερία μας. Η απόδειξη ότι η Γη εκπέμπει ενέργεια μπορεί να βρεθεί στα έργα του Νίκολα Τέσλα.

Όταν επινόησε την τεχνολογία «ελεύθερης ενέργειας», ο Τέσλα ανακάλυψε ότι πατώντας στην ενέργεια του εδάφους της Γης, θα μπορούσε να παράγει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για όλες τις ανάγκες της ανθρωπότητας. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που περιβάλλει τη Γη είναι μια άλλη απόδειξη ότι η Γη μπορεί να δημιουργήσει την δική της ενέργεια.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδεθούμε με την θεραπευτική ενέργεια της Γης. Μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους σύνδεσης με την μητέρα φύση είναι γνωστή ως γείωση. Η γείωση είναι ένας φυσικός τρόπος ένωσης της ενέργειας του σώματός μας με την ενέργεια της φύσης. Η επιφάνεια της Γης είναι γεμάτη με μια πληθώρα αρνητικά φορτισμένων ηλεκτρονίων. Με το να έχουμε άμεση επαφή με την Γη, επιτρέπουμε την μεταφορά ηλεκτρονίων από το έδαφος στο σώμα μας και, συνεπώς, την αποκατάσταση των χαμένων ηλεκτρονίων.

Το σώμα μας αποτελείται από άτομα, που περιέχουν ηλεκτρόνια, πρωτόνια και νετρόνια. Όταν κάποια από αυτά τα ηλεκτρόνια απορρίπτονται λόγω των ελευθέρων ριζών, προκαλούνται ανισορροπίες στα συστήματα του σώματός μας. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα του κυκλοφορικού, πόνος, φλεγμονή, κόπωση, πρόωρη γήρανση, καρκίνο και άλλες χρόνιες παθήσεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η γείωση βελτιώνει τον ύπνο και την ροή του αίματος, αυξάνει την ενέργεια, μειώνει το στρες, ανακουφίζει από τις εντάσεις των μυών και μειώνει τις φλεγμονές.

Πώς να απορροφήσετε την θεραπευτική ενέργεια της Γης

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απορροφήσουμε την ενέργεια της Γης είναι το περπάτημα χωρίς παπούτσια έξω. Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, στο μπροστινό μέρος του πέλματος του ποδιού βρίσκεται ένα σημαντικό σημείο βελονισμού γνωστό ως νεφρό1 (Κ1). Αυτό το σημείο βελονισμού είναι σημαντικό για την απορρόφηση της ενέργειας της Γης. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα σημεία απορρόφησης ενέργειας στην επιφάνεια του πέλματος, τα οποία είναι ο λόγος που η άμεση επαφή με το έδαφος είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απορροφήσουμε την ενέργεια της μητέρας φύσης.

in5d
Μετάφραση Αγγελίνα Αγγελακοπούλου
Επιστήμη του Πνεύματος
awakengr.com / Image by Myriams-Fotos from Pixabay