Το CERN καλεί ΔΑΙΜΟΝΕΣ
Image by AI generator from canva

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η ύπαρξη των Παράλληλων Συμπάντων σημειώνεται από την επιστήμη ως πραγματική. Αυτό είναι γνωστό ήδη από τους αρχαίους Έλληνες. Τι γίνεται, όμως, όταν κατασκευάζονται μηχανήματα για να ανοίξουν δρόμο σε αυτά και να προσέλθει νέος “κόσμος”;…

Το κείμενο που ακολουθεί δεν είναι σοβαρό. Δεν μπορεί να είναι σοβαρό. Ακροβατεί στο πραγματικό και στο πέρα για πέρα φανταστικό ταινίας δευτέρας κατηγορίας. Θα έλεγα είναι για γέλια, όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά: Στις χαλαρές στιγμές σας, αν θέλετε να τσιτωθείτε με αλλόκοτη τροφή για σκέψη, νομίζω είναι ιδανικό:

Αφορμή για τα όσα γράφονται, περί επαφών με τις άλλες διάστασεις-κόσμους και την επαφή με άγνωστα όντα από αυτές που μπορούν να τις περάσουν ή τις περνούν ήδη, στάθηκε μία συζήτηση για το CERN μέσω της βιβλικής κοσμοθεωρίας -αν και δεν είναι θέμα πίστης και εκκλησιών.

Η συζήτηση έγινε τηλεοπτικά από τους Tom Horn και Steve Quayle, οι οποίοι θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος τους.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Tom Horn είναι μία προσωπικότητα με μακροχρόνια παρουσία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ο οποίος καλύπτει θέματα που άπτονται της θρησκείας, των προφητειών, των απανταχού ανακαλύψεων, αλλά και του υπερφυσικού.

Ο Steve Quayle είναι ένας ακόμα θησαυρός πληροφοριών που σχετίζεται με την αρχαία ιστορία, ιδιαιτέρως την βιβλική, ενώ ασχολείται χωρίς περιορισμούς με θέματα που περιλαμβάνουν αγγέλους, δαίμονες, Νεφελίμ, έκπτωτους, αλλά και τους πρωτομάστορες της προϊστορίας των αρχαίων πολιτισμών.

Στην συζήτηση που καθηλώνει, οι δύο άντρες μιλούν και αναφέρονται στους κινδύνους του CERN, και πως το ίδιο το μηχάνημα αποτελεί προσβολή προς τον Θεό.

Για όσους δεν γνωρίζουν, σύμφωνα με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, το CERN είναι υπό τον έλεγχο των Illuminati-Μασόνων. Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της ιστοσελίδας τους, ο καθηγητής Sijbrand de Jong από 1/1/2016 είναι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, ο οποίος είναι Ιππότης του Τάγματος του Ολλανδικού Λέοντα. Και ως γνωστόν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα διάφορα τάγματα είναι «συγκοινωνούντα δοχεία» και αποτελούν διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.

Παρά τις αντιδράσεις επιστημόνων υπέρ του κλεισίματος και της διακοπής λειτουργίας του CERN, οι δραστηριότητες συνεχίζονται αδιάκοπα. Οι επιστήμονες υπoστηρίζουν ότι άγνωστες “οντότητες” διελαύνουν καθημερινά ενώ παράλληλα το “έργο” διάνοιξης περισσότερων πυλών προς και από άλλες διαστάσεις συνεχίζεται, βάζοντας όλη την ανθρωπότητα σε κίνδυνο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Steve Quayle επικεντρώνεται και επισημαίνει πως η ελιτ προσπαθεί να νικήσει τον Θεό και να διαλύσει τον άνθρωπο.

Το βίντεο είναι η τέλεια μετάβαση μέσα από βασικές πληροφορίες σχετικά με την παραφυσική “ιδιότητα” του CERN, να βρίσκει “ρωγμές” ανάμεσα στiς “άλλες διαστάσεις” και να τις μετατρέπει σε πύλες…

Και κάπου εδώ είναι που εμείς αναρωτιόμαστε: Μήπως τα διάφορα περίεργα φαινόμενα τα οποία πυκνώνουν τελευταία είναι αποτέλεσμα αυτών των ρωγμών που ανοίγουν; Μήπως, ως ελάχιστο παράδειγμα (ανάμεσα σε πάρα πολλά άλλα): οι διάφορες πλωτές πόλεις στα σύννεφα, που βλέπουμε τελευταία, δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο που ονομάζεται fata morgana, αλλά μία συνέπεια των διεργασιών στο CERN;

diadrastika / Image by AI generator from canva