Τεράστιο εξωγήινο σκάφος και διάδρομο προσγείωσης «ανακάλυψαν» στη Σελήνη, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Οι ενθουσιώδεις «ερευνητές» του αγνώστου και ειδικά αυτών που πιστεύουν στην ύπαρξη ΑΤΙΑ και εξωγήινης νοήμονος ζωής που έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας, λένε ότι βρήκαν νέες αποδείξεις που στηρίζουν την θεωρία τους.

Σύμφωνα με το ExoNews TV, το 1968 τραβήχτηκε μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια της αποστολής του διαστημικού σκάφους Orbiter στη Σελήνη, που σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής δείχνει να φαίνεται ένα τεράστιο διαστημικό σκάφος με μήκος τουλάχιστον 16 χιλιομέτρων να βρίσκεται μέσα στον κρατήρα Manlius.

Μέρος του αντικειμένου φωτίζεται καλά από τον ήλιο, όπως και μέρος του κρατήρα, που είναι περίπου 38 χιλιόμετρα σε διάμετρο και 3 χιλιόμετρα σε βάθος, ενώ πάντα σύμφωνα με το ExoNews TV φαίνεται καθαρά και το ένα (!) πιλοτήριο του διαστημικού σκάφους που είναι μέσα στη σκιά.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, λένε ότι στην φωτογραφία φαίνεται και να ένας διάδρομος που εκτείνεται σε όλο το οριζόντιο πλάτος της φωτογραφίας.

Ο διάδρομος-δρόμος εκτιμούν οι «ερευνητές» ότι είναι 200 χλμ σε μήκος το πολύ και 1,6 χλμ σε πλάτος, που μάλλον σαν διάδρομος προσγείωσης και απογείωσης μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, όπως αναφέρει το pronews.gr

Παρακάτω θα δείτε το σύνδεσμο με την αυθεντική εικόνα της NASA, και ένα σχετικό βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

10 mile spacecraft & 120 mile highway appear in 1968 moon photo (S02E19)

Image by kalhh from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.