ATIA στην Ιταλία απενεργοποιεί τυφώνα και τον εξαφανίζει από την θάλασσα (video)

ATIA στην Ιταλία απενεργοποιεί τυφώνα και τον εξαφανίζει από την θάλασσα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Βρισκόμαστε στο San Marino Rimini, στην Ιταλία και είναι Ιούλιος 2019. Στην πίσω πλευρά της Μεσογείου, στην Αδριατική Θάλασσα, η Alina Likitenco ήθελε να είναι ο πρωταγωνιστής ενός βίντεο, όμως “κάτι άλλο έκλεψε την παράσταση”.

Σε μία, φαινομενικά, συνηθισμένη μέρα διακοπών στην Ιταλία, όπου η Alina με φόντο την παραλία και την θάλασσα ήθελε ένα βίντεο με το υπέροχο μαγιό της, στο βάθος κάνει την εμφάνιση του ένας ανεμοστρόβιλος ή υδροστρόβιλος. Ωστόσο, πλέον, στις μέρες μέρες, κάτι τέτοια φαινόμενα δεν σπανίζουν. Σπανίζει, όμως, αυτό που καταγράφηκε και έγινε αντιληπτό αργότερα, όταν η Alina κάθισε να δει το βίντεο.

Ένα άγνωστο αντικείμενο εμφανίζεται στο βάθος, ψηλά στον ουρανό και διασχίζει τον φυσικό φαινόμενο του ανεμοστρόβιλου και στην συνέχεια εξαφανίζεται, ενώ και αυτή η ίδια η δίνη, χάνεται, επίσης!

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω, το άγνωστο αντικείμενο περνάει μέσα από το κέντρο του ανεμοστρόβιλου και, με τρόπο που δεν είναι γνωστός – ίσως με το μαγνητικό πεδίο του -, “σπάει” τη δομή αυτού του φαινομένου οπότε και “καταργεί” την ύπαρξη του φαινομένου από την θέα.

Υποστηρίζεται ότι το βίντεο είναι 100% πραγματικό και χωρίς καμία παρέμβαση, ή άλλα διάφορα εφέ.

Μπορείτε να το δείτε και εσείς. Το επίμαχο σημείο βρίσκεται από το 1:40 και ύστερα:

OVNI Desactiva TORNADO en Italia Desclasificación OVNI ECUADOR

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.