πιλότος διαστημοπλοίου ταξιδεύει στο διάστημα να αντιμετωπίσει τους Ανουνάκι

Σταματήστε να Πολεμάτε τους Ανουνάκι στο Διάστημα
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Εδώ και καιρό, τα τηλεσκόπια της NASA, των Ρώσων, του Βατικανού, της Κίνας, της Ιαπωνίας, και πολλών άλλων χωρών, είχαν αντιληφθεί την παρουσία διαστημικών αντικειμένων που πλησιάζανε. Αυτά τα μυστηριώδη αντικείμενα έρχονταν από τα εξωτερικά όρια του ηλιακού μας συστήματος. Είπαν ότι είναι από τους Ανουνάκι.

Ο σχηματισμός τους ήταν κυκλικός που ολοένα στένευε. Περικύκλωναν τη Γη. Οι ηγέτες ενημερώθηκαν άμεσα. Πληροφορήθηκαν πως επρόκειτο για διαστημόπλοια κάποιου ξένου και άγνωστου προηγμένου πολιτισμού. Αποφάσισαν, να κρύψουν το νέο από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.

Όσα κράτη είχαν τη δυνατότητα, άρχισαν μυστικά να στέλνουν αμυντικό διαστημικό στρατό, αλλά με επιθετικά όπλα, σε κυκλικό σχηματισμό γύρω από τη Γη για να αντιμετωπίσουν τους ξένους.

Όταν οι άνθρωποι της επιφάνειας έβλεπαν τις γήινες αποστολές να φεύγουν τακτικά για το διάστημα, σε σειρά η μία πίσω από την άλλη, επίσημα δικαιολογούνταν ως τεχνητοί δορυφόροι που στέλνονταν για διάφορους σκοπούς, επιστημονικούς, βοηθητικούς κλπ.

Μια απροσδόκητη επιστολή-έκπληξη

Ήταν ένα κρύο φθινοπωρινό πρωινό όταν ο Πάπας έλαβε μια απροσδόκητη επιστολή-έκπληξη. Ο φάκελος ήταν στολισμένος με περίπλοκα σχέδια και σφραγισμένος με χρυσό βουλοκέρι, που έφερε διακριτικά που δεν μπορούσε να αναγνωρίσει, όμως του θύμιζαν σύμβολα από αρχαίους γήινους πολιτισμούς.

Ο αποστολέας της επιστολής, ωστόσο, παρέμενε μυστήριο. Η περιέργεια κέντρισε τον Πάπα που έσπασε τη σφραγίδα και άρχισε να διαβάζει το περιεχόμενο με ένα αυλακωμένο μέτωπο.

«Παναγιώτατε,

Σας γράφω επειγόντως, παρακαλώντας για την προσοχή και τη βοήθειά σας. Αυτό που πρόκειται να σας αποκαλύψω είναι υψίστης σημασίας. Πρέπει να σταματήσουμε τον πόλεμο που πάμε να ξεκινήσουμε στο διάστημα, γιατί δεν είναι ο εχθρός που αντιλαμβανόμαστε».

Επιπλέον, ο φάκελος περιείχε ένα usb στικάκι, όπως θα το λέγαμε σήμερα, που υποτίθεται πως περιείχε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονταν για να πειστεί να σταματήσει τον πόλεμο που ήταν προ των πυλών.

Σύμβολα από φιγούρες της παγκόσμιας μυθολογίας

Ο Πάπας αιφνιδιάστηκε από το περιεχόμενο της επιστολής. Ένας έμπιστος του είπε πως τα σύμβολα στον φάκελο ανήκαν στους Ανουνάκι. Η αναφορά των Ανουνάκι, των αρχαίων εξωγήινων όντων της μυθολογίας του Σίτσιν και των Σουμερίων, του κέντρισε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον και τον προβλημάτισε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όμως, ο ίδιος διέκρινε και άλλα σύμβολα. Πέρα από τον Οάννες της Μεσοποταμιακής μυθολογίας, διέκρινε και μορφές από τη μυθολογία των Αζτέκων, όπως ο Κετζαλκοατλ, τη μυθολογία Ελλήνων, όπως ο Άβαρις των Υπερβορείων και άλλες γνωστές μυθικές φιγούρες της παγκόσμιας μυθολογίας.

Αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια, κάλεσε τους πιο έμπιστους συμβούλους του.

Ιστορία Φαντασίας: Η Εκκλησία μπλοκάρει πόλεμο κατά των Ανουνάκι

Ιστορική σύνοδο κορυφής για του Ανουνάκι

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Με έκπληξη, ο Πάπας διαπίστωσε, όπως του ανέφεραν, πως την ίδια επιστολή έλαβαν όλοι οι πρόεδροι και οι πρωθυπουργοί που συμμετείχαν στην αποστολή μυστικού διαστημικού στρατού. Αμέσως κανονίστηκε μια συνάντηση κορυφής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με όλους τους ηγέτες που ο κρυφός στρατός τους έβγαινε μυστικά στο διάστημα.

Στη μισοφωτισμένη βιβλιοθήκη του Βατικανού, ο Πάπας και οι άλλοι ηγέτες αντάλλαξαν ουσιαστικές ματιές, έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας της συζήτησής τους, πριν την ξεκινήσουν.

Ένας εκπρόσωπος αναγνωρισμένων αναλυτών που είχαν ήδη περιεργαστεί το usb στικάκι, αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από τη μελλοντική σύγκρουση με τον άγνωστο τεχνολογικά προηγμένο πολιτισμό που πρόχειρα, όμως λανθασμένα, αποκαλούσαν Ανουνάκι.

Εξήγησε ότι όσα περιείχε το usb ήταν αυθεντικά. Αυτοί που έρχονταν δεν ήταν κακόβουλοι εισβολείς αλλά φορείς βαθιάς σοφίας και γνώσης. Σκοπός τους ήταν να καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα προς μια μεγαλύτερη κατανόηση του σύμπαντος.

Οι ηγέτες επινόησαν ένα σχέδιο

Καθώς ο διαπιστευμένος αναλυτής συνέχισε, ο αρχικός σκεπτικισμός του Πάπα άρχισε να μειώνεται. Οι Ανουνάκι, εξήγησε, είχαν δει την πρόοδο της ανθρωπότητας και ήθελαν να βοηθήσουν την πνευματική μας εξέλιξη.

Το μήνυμά τους ήταν ένα μήνυμα ενότητας, προτρέποντας την ανθρωπότητα να σταματήσει να μάχεται μεταξύ τους και αντ’ αυτού να αγκαλιάσει μια αρμονική συνύπαρξη.

Πρόθυμοι να υποστηρίξουν αυτόν τον σκοπό, ο Πάπας και οι υπόλοιποι ηγέτες επινόησαν ένα σχέδιο για να σταματήσουν τις εχθροπραξίες μεταξύ των εθνών τους και να ενώσουν τον κόσμο κάτω από έναν κοινό στόχο.

Θα προσκαλούσαν διπλωμάτες, λόγιους και θρησκευτικούς ηγέτες από κάθε γωνιά του πλανήτη να παρευρεθούν σε μια ιστορική σύνοδο κορυφής για τους Ανουνάκι, που θα πραγματοποιούνταν εντός των ιερών τειχών του Βατικανού.

Η ανταπόκριση ήταν συντριπτική

Το Βατικανό ήταν γεμάτο από προσμονή καθώς συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι από όλα τα έθνη. Ο αέρας ήταν γεμάτος ενθουσιασμό και περιέργεια, καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες ετοιμάζονταν να αποκαλύψουν την αλήθεια στον κόσμο, για τους Ανουνάκι και την αποστολή τους.

Ο Πάπας εκφώνησε μια ισχυρή ομιλία, προτρέποντας τον κόσμο να παραμερίσει τις διαφορές τους και να αγκαλιάσει τη σοφία των Ανουνάκι. Παρακάλεσε τους ηγέτες να ανακατευθύνουν τους πόρους τους προς την επιδίωξη της γνώσης, της κατανόησης και της ειρήνης.

Η ανταπόκριση ήταν συντριπτική, καθώς ηγέτες από κάθε έθνος δεσμεύτηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες και να εργαστούν από κοινού για ένα κοινό όραμα ενότητας.

Ο διαπιστευμένος αναλυτής ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ήταν τόσο εύκολο να μονιάσουν όλοι οι αρχηγοί κρατών, το ίδιο και οι άνθρωποι, έτσι απλά. Υπέθεσε, λοιπόν, με το καχύποπτο μυαλό του, πως όλοι ενδιαφέρονταν να αποκτήσουν πρόσβαση σε προηγμένη τεχνογνωσία για προσωπικό συμφέρον ή για λόγους μελλοντικού ανταγωνισμού. Λίγο τους ενδιέφερε το κοινό όραμα ενότητας, της κατανόησης και της ειρήνης.

Η συνεργασία και η αναχώρηση

Μια νέα εποχή διαφωτισμού

Στον απόηχο της συνόδου κορυφής, ο κόσμος μεταμορφώθηκε. Τα σύνορα έγιναν νοητά και οι γεωπολιτικές εντάσεις άρχισαν να διαλύονται. Τα έθνη ανακατεύθυναν την εστίασή τους από τον πόλεμο στην εξερεύνηση, την επιστημονική πρόοδο και την κατανόηση των μυστηρίων του σύμπαντος.

Υπό την καθοδήγηση των ηγετών, η ανθρωπότητα ξεκίνησε μια νέα εποχή διαφωτισμού. Οι Ανουνάκι έγιναν σύμμαχοι στην αναζήτηση της γνώσης και της πνευματικής ανάπτυξης. Η παρουσία τους πυροδότησε μια αναγέννηση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς η αρχαία σοφία συγχωνεύτηκε με τη σύγχρονη καινοτομία.

Οι Ανουνάκι δεν έφεραν στα κράτη και στους ανθρώπους ειδικές γνώσεις προηγμένης τεχνολογίας, ούτε όπλα μεμονωμένης ή μαζικής καταστροφής. Μόνο αγαθά ειρηνικής και αρμονικής συνύπαρξης, πνευματικής ανάτασης και σύνδεσης με το Σύμπαν.

Η επιστολή-έκπληξη που είχε φτάσει κάποτε στο Βατικανό και σε πολλούς άλλους, θα έμελλε να μείνει για πάντα στη μνήμη της ανθρωπότητας για τη μεταμόρφωση του κόσμου. Η γενναιότητα των ηγετών να αγκαλιάσουν το άγνωστο ένωσε την ανθρωπότητα και έθεσε τις βάσεις για ένα πιο φωτεινό και πιο αρμονικό μέλλον.

Ιστορία φαντασίας: Ο Νιμπίρου και οι Προθέσεις των Κατοίκων του

Επιστροφή στο παρελθόν

Όταν οι Ανουνάκι αναχώρησαν από τη Γη για να μεταβούν σε άλλους πλανήτες και να μεταλαμπαδεύσουν τα αγαθά τους, τα πράγματα στη Γη έμειναν όμορφα και ιδανικά. Όμως, δεν άργησε να έρθει η πρώτη προστριβή, την οποία ακολούθησαν πολλές άλλες.

Σύντομα, τα πράγματα επέστρεψαν στις παλιές κακές συνήθειες και γνώριμες καταστάσεις. Η επιστροφή στο παρελθόν ήταν αναμενόμενη. Οι διαφορές, η βία, οι πόλεμοι, όλα επέστρεψαν. Πόσο δίκιο είχε ο διαπιστευμένος αναλυτής!

Σημείωση: Αυτή η ιστορία είναι καθαρά φανταστική και δεν αντιπροσωπεύει γεγονότα ή πρόσωπα του πραγματικού κόσμου.

diadrastika / Image by GeorgeB2 from Pixabay