Γιατί να κάνουμε γαργάρες με ελαιόλαδο

Γιατί να κάνουμε γαργάρες με ελαιόλαδο

Η μέθοδος που θα σας παρουσιάσουμε είναι απλή, χωρίς παρενέργειες και εξαιρετική για την πρόληψη και τη θεραπεία πολλών ασθενειών. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι γαργάρες με ελαιόλαδο για 15 λεπτά.

Η μέθοδος είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια και έχει χρησιμοποιηθεί στην Ινδία πριν από 5.000 χρόνια. Με την άσκηση αυτή αποβάλλονται οι τοξίνες και άλλες βλαβερές ουσίες από το αίμα, το λεμφικό σύστημα, μέσω των μίνι τριχοειδων αγγείων που βρίσκονται στη στοματική κοιλότητα και το σώμα γενικά. Αυτά τα τριχοειδή αγγεία μπορούν να ανταλλάξουν τα υγρά και στις δύο κατευθύνσεις μέσα και έξω από το αίμα.

Όταν το σώμα απελευθερώνεται από τις τοξίνες είναι σε θέση να καταπολεμήσει την ασθένεια από μόνο του.

Οδηγίες:

Θα χρειαστείτε μόνο ψυχρής έκθλιψης ελαιόλαδο (αν είναι δυνατόν, θα ήταν καλύτερα να είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο).

Θα πρέπει να κάνετε γαργάρες με αυτό το λάδι από 10 έως 15 λεπτά κάθε πρωί αφού ξυπνήσετε. Βεβαιωθείτε ότι το ελαιόλαδο έχει φτάσει σε κάθε μέρος της στοματικής κοιλότητας έτσι ώστε να καθαρίσει καλά. Μην καταπίνετε το λάδι! Φτύστε το! Μετά από 15 λεπτά γαργάρες το ελαιόλαδο θα πρέπει να έχει χρώμα που μοιάζει με το γάλα. Μετά από αυτό ξεπλύνετε το στόμα σας με κρύο νερό και πλύνετε τα δόντια σας.

Αυτό είναι το μόνο που έχετε να κάνετε. Σε περίπτωση που ασκείτε αυτή τη μέθοδο για να απαλλαγείτε από κάποια σοβαρότερη νόσο επαναλαμβάνετε τη διαδικασία 3 φορές την ημέρα.

Αν δοκιμάσετε το χρησιμοποιημένο λάδι θα βρείτε πολλά επιβλαβή βακτήρια σε αυτό. Με τη μέθοδο αυτή μπορείτε να απαλλαγείτε από κάποιες ασθένειες μόνιμα. Τα δόντια σας θα γίνουν πιο άσπρα και σημαντικά ισχυρότερα. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το λάδι μπορεί να βρείτε δυσάρεστες τις γαργάρες με αυτό, αλλά με το χρόνο θα το συνηθίσετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό όσο θέλετε επειδή δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Αυτή η μέθοδος είναι επίσης συνδεδεμένη με την πρόληψη των καρκινικών κυττάρων, των ασθενειών του στομάχου, της αϋπνίας, των καρδιακών παθήσεων, προβλημάτων που σχετίζονται με νεύρα, κόπωση και φλεγμονές.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

healthylifebase.com και Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ