Γίγαντες Χιλιάδων Ετών Ξυπνούν !!! Η Ελιτ τους Εξαφανίζει… !!!

[27/04/2016 - 16:51]

Γίγαντες Χιλιάδων Ετών Ξυπνούν !!! Η Ελιτ τους Εξαφανίζει… !!!

Γίγαντες που έχουν τεθεί σε κατάσταση αδρανοποίησης / λήθαργου (hibernation) σε «θαλάμους στάσης» για χιλιάδες χρόνια αφυπνίζονται, και αναζητούνται από την ελίτ των στρατιωτικών δυνάμεων, σύμφωνα με πολλές ανεξάρτητες πηγές.

Αφού εντοπίζονται, οι αφυπνισμένοι γίγαντες εικάζεται ότι συλλαμβάνονται και κρατούνται όμηροι από ισχυρές παγκόσμιες ελίτ ομάδες που δεν θέλουν το υπόλοιπο της ανθρωπότητας να μάθει την αλήθεια.

Ο πληροφοριοδότης του μυστικού διαστημικού προγράμματος, Corey Goode, ήταν μεταξύ των πρώτων που δημοσιοποίησε την ύπαρξη των «θαλάμων στάσης» που κρατούσαν τέλεια διατηρημένους γίγαντες για χιλιάδες χρόνια.

Στις 4 Αυγούστου 2015 στη συνέντευξη του στο δημοφιλές σόου, Κοσμική Αποκάλυψη, ο Goode συζήτησε πώς είχε πρόσβαση στις συγκεκριμένες πληροφορίες μέσω των «έξυπνων γυάλινων σημειωματάριων» (smart-glass pads) κατά τη διάρκεια της μυστικής υπηρεσίας του σχετικά με αυτούς τους κοιμώμενους γίγαντες και την τεχνολογία των θαλάμων στάσης που τους διατηρεί.

Ο Goode είπε:

…Όταν ήμουν στο πρόγραμμα, το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, όταν είχα χρόνο να καθίσω και να εξετάσω το «έξυπνο γυάλινο σημειωματάριο» , υπήρξαν πολλές πληροφορίες που κοίταξα. Και μια από αυτές ήταν ότι υπήρχαν όντα που βρέθηκαν κάτω από την επιφάνεια της Γης, κάτω από … συνήθως κάτω από βουνά, ταφικά βουνά … Ινδικούς ταφικούς τύμβους που δεν ήταν νεκρά, αλλά δεν ήταν αρκετά ζωντανά. Τα αποκάλεσαν «όντα στάσης». Και αποδείχθηκε ότι είχαν χρησιμοποιήσει μια τεχνολογία που ήταν εκεί πολύ πριν από αυτή την ομάδα που ονομάζεται » φυλή αρχαίων κατασκευαστών» (ancient builder race)… Έτσι, δεν έθεσαν τα όντα σε στάση όπως πολλοί από εμάς θα σκεφτόμασταν, σαν να τα πάγωσαν. Αλλά απλά αυτοί άλλαξαν μόνο τον τρόπο που βίωναν το χρόνο…. Που θα μπορούσαν πιθανότατα να πάνε να κοιμηθούν για ίσως 20 λεπτά, και 30.000 χρόνια ή παρόμοια, θα είχαν περάσει …

Ο Goode περιέγραψε το μέγεθος των όντων που βρέθηκαν στους θαλάμους στάσης όταν ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά τον 19ο αιώνα, σε όλο τον πλανήτη:

…Και κοιτάζοντας κάτω μέσα, είδαν αυτά τα πολύ ψηλά όντα, ή πολύ μεγάλους ανθρώπινους γίγαντες με κοκκινωπά γένια ….αυτές οι ψηλές ομάδες, κοκκινομάλληδων, κοκκινογένηδων ήταν στην Ευρώπη και τη Νότια και Βόρεια Αμερική. Και προφανώς, σε μια περίοδο, πριν από την τελευταία εποχή των παγετώνων προφανώς, είχαν μια πολύ μεγάλη περιοχή που κυβέρνησαν.

Ο Goode έδωσε παραδείγματα των θαλάμων στάσης που είχαν βρεθεί σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι εξακολουθούν να λειτουργούν με διαφορετικές σύγχρονες ανθρώπινες ομάδες που είχαν μάθει να χρησιμοποιούν την τεχνολογία, ενώ άλλοι είχαν καταστραφεί και τα όντα σε στάση είχαν πεθάνει ως αποτέλεσμα.

На территории Ирана найдена гробница мага Яромира, возрстом 12 000 лет!

Το παραπάνω βίντεο καταγράφηκε το 2008 και διαθέτει ένα υποτιθέμενο ον σε στάση – δεν είναι ένα γιγαντιαίο – που ανακαλύφθηκε στην περιοχή του Κουρδιστάν του Ιράν.

Σύμφωνα με τον Goode, από τη στιγμή που εντοπίστηκαν οι γίγαντες σε στάση κρατήθηκαν κρυφοί, και κάθε ένας που ξύπνησε εντάχθηκε με άλλους και δεν τους επιτρέπεται να αλληλεπιδρούν με το ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με τον Stephen Quayle, ο οποίος έχει γράψει αρκετά βιβλία για γίγαντες, ελίτ των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ έχουν τοποθετηθεί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων προβληματικών σημείων, όπως το Αφγανιστάν, για να εντοπίσουν τους γίγαντες. Ο Quayle αναφέρει ελίτ στρατιωτικό προσωπικό που μίλησαν για μάχες με τους γίγαντες.

Κατά τη διάρκεια μιας από τις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του Quayle για το Coast to Coast AM, ένας από τους στρατιωτικούς του πληροφοριοδότες κάλεσε και είπε στο κοινό για ένα περιστατικό στο Αφγανιστάν που περιλάμβανε μια θανάσιμη σύγκρουση μεταξύ ενός γίγαντα 12 ποδιών και Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ. Ο πληροφοριοδότης υποστήριξε ότι ο γίγαντας είχε σκοτώσει εννέα μέλη μιας ελίτ ομάδας που στάλθηκε να τον συλλάβει, και χρειάστηκε μια δεύτερη ομάδα για να φτάσει και τελικά να σκοτώσει το γίγαντα.

Giants, Super Soldiers, and the Days of Noah – Steve Quayle & Tim Alberino

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Ο Quayle χρησιμοποιεί βιβλικές πηγές για να υποστηρίξει την ανάλυσή του των γιγάντων και τι σημαίνουν για την ανθρωπότητα στη σημερινή εποχή. Βασικά, τους βλέπει ως τα βιβλικά «Nephilim», οι οποίοι είναι οι απόγονοι δαιμονικών οντοτήτων που είναι εχθρικά προς την ανθρωπότητα. Οι Νεφελίμ / γίγαντες, σύμφωνα με τον Quayle, είχαν προβλεφθεί να επανεμφανιστούν κατά τη διάρκεια των έσχατων καιρών, και να αποκατασταθούν στην εξουσία από τη διεφθαρμένη παγκόσμια ελίτ.

Στο βιβλίο του, «Longwalkers: Επιστροφή των Νεφελίμ», ο Quayle παρέχει μια μυθοπλασία με βάση την εκδοχή γεγονότος του τι οι ελίτ έχουν προγραμματίσει:

Πριν από την ιστορία, γίγαντες και έκπτωτοι άγγελοι κυβέρνησαν τη Γη σαν θεοί – μέχρι που η ανθρωπότητα εξεγέρθηκε σε μια κολοσσιαία μάχη, διώχνοντας τα αιμοδιψή πλάσματα. Τώρα, όμως, ο Joshua Kincaid έκανε μια ανησυχητική ανακάλυψη: Μερικοί από τους γίγαντες είναι ακόμα ζωντανοί, και φυλάσσονται σε μυστικά υπόγεια σπήλαια σε αναστολή αναζωογόνησης, που περιμένουν να αναβιώσουν. Ακόμη χειρότερα, μια μυστική κοινωνία που λειτουργεί έξω από το νόμο είναι αποφασισμένη να φέρει τα τέρατα πίσω στη ζωή και να αποκαταστήσει τα πλάσματα ως κυβερνήτες της ανθρωπότητας.

Είναι ενδιαφέρον, πως οι πηγές του Quayle έχουν επιβεβαιώσει ότι οι γίγαντες έχουν διατηρηθεί σε «θαλάμους στάσης» για μεγάλα χρονικά διαστήματα, και τώρα αφυπνίζονται. Αυτό είναι σύμφωνο με αυτό που ο Goode ανακάλυψεε στα έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια.

Ωστόσο, την άποψη του Quayle ότι οι γίγαντες είναι αιμοδιψείς «Nephilim» έτοιμοι να συνεργαστούν με την παγκόσμια ελίτ να αποκαταστήσουν το δαιμονικό έλεγχο πάνω στον πλανήτη δεν αντιστοιχεί με αυτό που ο Goode διάβασε σχετικά στα έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια.

Σύμφωνα με τον Goode, τα κίνητρα των γιγάντων ήταν πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι είχε προτείνει ο Quayle. Οι γίγαντες ανήκαν σε ιδιαίτερα εξελιγμένους πολιτισμούς στην ιστορία της ανθρωπότητας που οι ίδιοι είχαν διατηρηθεί σε θαλάμους στάσης σε ύπνο μέσα από τις σκοτεινές εποχές της ανθρωπότητας. Το ξύπνημα τους ήταν ένα σημάδι ότι είμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας μετατόπισης, και πολλοί από τους γίγαντες θέλουν να διαδραματίσουν εποικοδομητικό ρόλο σε αυτή τη μετάβαση, όχι απλώς να ανακτήσουν τον έλεγχο πάνω στην ανθρωπότητα της επιφάνειας.

Μια άλλη ανεξάρτητη πηγή έχει έρθει προς τα εμπρός για να συζητήσει τα κίνητρα των «γιγάντων σε στάση», και πώς βρέθηκαν και συγκαλύφθηκαν από προσωπικό των ειδικών δυνάμεων. Ο «C» (ψευδώνυμο) ισχυρίζεται ότι είναι τόσο ένας επαφικός εξωγήινων όσο και ένας πράκτορας για ένα παγκόσμιο κίνημα αντίστασης, που χρονολογείται από το 1975, όταν καθιερώθηκε για πρώτη φορά στις υπόγειες σήραγγες της Νέας Υόρκης.

Ενώ υπάρχει διαμάχη σχετικά με την ταυτότητα και τις δραστηριότητες του COBRA, αυτός έχει κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες που είναι πολύ ακριβείς όσον αφορά τη δική μου ανεξάρτητη έρευνα στα μυστικά διαστημικά προγράμματα και στις επισκέψεις από εξωγήινη ζωή, και ως εκ τούτου, οι πληροφορίες του αξίζουν προσεκτική εξέταση. Κατά συνέπεια, θα αφήσω την εξέταση της διαμάχης γύρω από τον COBRA και των ισχυρισμών του, για ένα μεταγενέστερο άρθρο.

Σε μια συνέντευξη στις 21 Μαρτίου ο COBRA μίλησε για γίγαντες σε στάση και παρέχει μια πρόσθετη πηγή πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητές τους. Στη συνέντευξη, ο ίδιος απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τους γίγαντες σε στάση:

Richard: Σε ευχαριστώ. Υπάρχουν πολλές αναφορές αδρανών γιγάντων να έχουν ανακαλυφθεί και αφυπνιστεί σε σπήλαια σε όλο τον κόσμο. Είναι αυτοί οι ισχυρισμοί ακριβείς;

COBRA: Ναι, μερικοί από αυτούς τους ισχυρισμούς είναι ακριβείς.Αυτοί οι γίγαντες έχουν τεθεί σε στάση σε ειδικούς θαλάμους που προκαλείται από μια συγκεκριμένη συχνότητα δόνησης. Κάποια μορφή έντασης των υπο-ατομικών σωματιδίων με τις ενέργειες από το Γαλαξιακό Κέντρο ενεργοποίησαν αυτούς τους θαλάμους και αυτά τα όντα, στη συνέχεια ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη και πολλές τέτοιες περιπτώσεις έχουν ήδη λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό σε όλο τον κόσμο. Οι στρατοί των περισσότερων χωρών ή ας πούμε από τις μεγάλες χώρες, τους έχουν αιχμαλωτίσει σε διάφορες στρατιωτικές βάσεις και έχουν καταστείλει αυτό από τη μάζα του πληθυσμού. Έθεσαν τους εαυτούς τους σε κατάσταση στάσης στο βαθύ παρελθόν για να λάβουν μέρος στην μετατόπιση των δονήσεων που λαμβάνει χώρα στην εποχή μας αποφεύγοντας τον κύκλο των ενσαρκώσεων αλλά δεν υπολόγιζαν την πιθανότητα πως ο πλανήτης θα βρισκόταν υπό τέτοιο καθεστώς κατοχής όταν θα ξυπνούσαν. Και ναι αυτό συνέβαινε αρκετά πολύ τον τελευταίο καιρό.

Richard: Αυτό είναι καταπληκτικό. Είναι μιας θετικής φύσης αυτοί οι γίγαντες;

COBRA: Οι περισσότεροι από αυτούς ναι, αλλά κάποιοι από αυτούς δεν είναι.

Οι πληροφορίες του COBRA σχετικά με τα κίνητρα των γιγάντων είναι πολύ σημαντικές καθώς είναι φανερό ότι τέτοια όντα είναι σωματικά πολύ ισχυρά, καθώς επίσης και κατέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους παρελθοντικούς πολιτισμούς. Οι πληροφορίες του COBRA είναι συνεπείς με ό,τι ο Goode ανακάλυψε στα «έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια», και έρχεται σε αντίθεση με την ανάλυση του Quayle. Ο Quayle, όμως, εξακολουθεί να εγείρει σημαντικά σημεία, όπως προτείνει το εξής μέρος της συνέντευξης
COBRΑ:

Richard: Γιατί ξυπνούν τώρα; Λόγω της δραστηριότητας του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου;

COBRA: Επειδή, πήγαν σε αυτούς τους θαλάμους. Δεν ήθελαν να περιμένουν για μια αλλαγή. Έχουν θέσει τον εαυτό τους σε αδρανοποίηση…. έτσι ώστε να μην περιμένουν πάρα πολύ καιρό σε αυτόν τον πλανήτη και τώρα, όπου η αλλαγή συμβαίνει έχουν το ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος σε αυτή την αλλαγή. Αλλά δεν περίμεναν ότι ο πληθυσμός της επιφάνειας θα ήταν όμηροι σε τόσο μεγάλο βαθμό και τώρα είναι όμηροι από την ομάδα Χίμαιρα.

Η ομάδα Χίμαιρα, σύμφωνα με την COBRA, περιλαμβάνει την παγκόσμια ελίτ που είναι δαιμονικής φύσης. Αυτό είναι σύμφωνο με πολλές καταθέσεις μαρτύρων πως πολλές ομάδες της παγκόσμιας ελίτ ασκούν διάφορες μορφές δαιμονολατρείας. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό ότι ορισμένοι από τους γίγαντες θα μπορούσαν να έχουν από κοινού επιλεγεί από την παγκόσμια ελίτ σε ένα σχέδιο για να ασκήσουν μεγαλύτερο παγκόσμιο έλεγχο.

Σε αντίθεση, ο Quayle πιστεύει ότι η παγκόσμια ελίτ βλέπει τους γίγαντες ως τους δαιμονικούς θεούς τους, και ως εκ τούτου βοηθούν να αποκατασταθεί η κυριαρχία τους. Ως εκ τούτου, η ανάλυση του Quayle είναι μόνο εν μέρει σωστή.

Οι γίγαντες δεν σχετίζονται καθαυτού με τις δαιμονικές δυνάμεις, αλλά αναζητούνται από ομάδες της ελίτ που πράγματι συνδέονται με τέτοιες δυνάμεις, δεδομένου ότι οι γίγαντες – τουλάχιστον αυτοί μιας θετικής κλίσης – μπορούν να διαδραματίσουν εποικοδομητικό ρόλο στην παγκόσμια αφύπνιση της ανθρωπότητας. Αυτό είναι ό,τι ο Goode ισχυρίστηκε ότι έμαθε από το «έξυπνο γυάλινο σημειωματάριο», αλλά και ό, τι ειπώθηκε στον COBRA από τις πηγές του στην πρόσφατη συνέντευξή του:

Richard: Ποια ήταν η πραγματική λειτουργία τους; Τι είναι αυτά τα όντα …. ποια είναι η λειτουργία για να ξυπνήσουν σε αυτό το χρονικό διάστημα, τι να κάνουν σε αυτό το χρονικό διάστημα της διαδικασίας πλανητικής απελευθέρωσης;

COBRA: Ήθελαν να συμμετάσχουν στη μεταστροφή. Έχουν διάφορα προγράμματα. Μερικοί από αυτούς ήταν αρκετά θετικοί και ορισμένοι από αυτούς δεν είναι τόσο θετικοί. Αλλά δεν ανέμεναν ότι το ποσό του ελέγχου και καταστολής σε αυτόν τον πλανήτη θα πάει τόσο μακριά. Όλοι τους συνελήφθησαν και είναι πλέον όμηροι στις διάφορες στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον κόσμο στην πραγματικότητα.

Αν είναι ακριβείς, τότε οι πληροφορίες του COBRA βοηθούν στην επιβεβαιώση των προηγούμενων αξιώσεων του Goode σχετικά με την αφύπνιση των γιγάντων σε στάση, και τις πιθανές επιπτώσεις τους στην υπόλοιπη ανθρωπότητα με έναν θετικό τρόπο κατά τη διάρκεια μιας εξελικτικής αλλαγής. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Goode είπε:

…Αυτή η τεράστια δονητική αλλαγή στο Ηλιακό μας Σύστημα. Αυτή η αλλαγή – που υποτίθεται ότι αλλάζουμε – με την αποφοίτησή μας από τη μία πυκνότητα στην άλλη. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Έτσι, αν αυτό είναι αλήθεια και αυτά τα όντα αφυπνίζονται, και έθεσαν τον εαυτό τους σε στάση για να ξυπνήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, θα μπορούσα μόνο να υποθέσω ότι θα ήθελαν να είναι μέρος αυτού…

Σε αντίθεση, η ανάλυση του Quayle παραβλέπει τη δυνατότητα πως οι γίγαντες κρατούνται σε αιχμαλωσία από δαιμονικές ομάδες, αλλά είναι οι ίδιοι δαιμονικοί ή, τουλάχιστον, όχι η πλειοψηφία αυτών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Goode και του COBRA

Για εκείνους τους γίγαντες που είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν με την παγκόσμια ελίτ, τότε η ανάλυση του Quayle θέτει ένα πρόβλημα της κότας και του αυγού πάνω στις δαιμονικές επιρροές, όταν πρόκειται για την παγκόσμια ελίτ και μερικούς γίγαντες σε στάση που αφυπνίζονται. Το πρόβλημα με την ανάλυση του Quayle είναι ότι κάνει τη μεγάλη υπόθεση ότι όλοι οι γίγαντες σε στάση είναι δαιμονικής φύσης η οποία βασίζεται αποκλειστικά στην ερμηνεία του βιβλικών κειμένων.

Ως εκ τούτου, ο ίδιος φαίνεται να στηρίζει σιωπηρά την τρέχουσα μυστική πολιτική του εντοπισμού, φυλάκισης ή και εξάλειψης των γιγάντων σε στάση, όπου και αν βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας την ελίτ των στρατιωτικών δυνάμεων. Δεν είναι μόνο η ανάλυση του Quayle ελλιπής στο θέμα αυτό, αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να βοηθά άθελά του τις ίδιες δαιμονικές ελίτ ομάδες που θέλουν να κρύψουν την πλειοψηφία αυτών των γιγάντων από τη δημόσια θέα, ενώ ενδεχομένως με τη χρήση άλλων σε ένα συγκεκαλυμμένο σχέδιο για την άσκηση μεγάλης επιρροής στις παγκόσμιες υποθέσεις.

Εν κατακλείδι, υπάρχει ευρεία συμφωνία μεταξύ του Goode, του Quayle και του C πως αφυπνιζόμενοι γίγαντες αναζητούνται ενεργά από ομάδες της παγκόσμιας ελίτ και ειδικές στρατιωτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο. Όταν συλλαμβάνονται, λαμβάνονται σε μυστικές εγκαταστάσεις κράτησης.

Σαφώς, η ύπαρξη γιγάντων που έχουν υπάρξει σε νάρκη για χιλιάδες χρόνια σε θαλάμους στάσης είναι ένα θέμα μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος, όπως είναι τα κίνητρά τους για την επιλογή να ξυπνήσουν από τις μεγάλες περιόδους λήθαργου στη σύγχρονη εποχή. Οι πληροφορίες των αφυπνιζόμενων γιγάντων σε στάση που περιλαμβάνουν αρχαίους ανθρώπινους πολιτισμούς, προηγμένες τεχνολογίες και εξωγήινη ζωή αξίζει να δημοσιοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν, και να μην παρακρατούνται για να προωθήσουν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ελίτ που μπορεί να αναζητά τρόπους για να χειριστεί αυτούς τους γιγαντιαίους αιχμαλώτους.

ΠΗΓΗ: exopolitics.org
ΚΕΙΜΕΝΟ: © Michael E. Salla, Ph.D.
ΜΕΤΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
universalblessing αναδημοσίευση Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ