Ο Άνθρωπος Έγινε στα Γενετικά Εργαστήρια της Φαιστού

Έχω γράψει παλιότερα ότι στον λαβύρινθο της Φαιστού γίνονταν γενετικά περάματα .Βρέθηκαν και κατάλληλοι χώροι για αυτά. Τα έγραψα τότε με λεπτομέρειες, τι βρήκε το ρώσικο συνεργείο, αλλά τώρα είναι δύσκολο να τα ξαναβρώ .

Οι ανθρωπολόγοι σήμερα αδυνατούν να βρουν τον χαμένο κρίκο μεταξύ του HOMO SAPIENS και του σύγχρονου ανθρώπου. Έχει πρόσθετα 20.000 γονίδια. Αυτά προστέθηκαν, στο εργαστήριο της ΚΑΛΥΨΟΥΣ στη ΦΑΙΣΤΟ της ΚΡΗΤΗΣ υπό την επίβλεψη της Αθηνάς.

Μεγάλωσαν το κρανίο του πρωτόγονου ιθαγενή, για να χωρέσουν το αριστερό και το δεξί εγκεφαλικό ημισφαίριο μαζί με το Μεσολόβιο, προστέθηκαν καινούργια μάτια και φυσικά η νέα ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΙΠΛΉ ΒΙΟ-ΝΑΝΟΕΛΙΚΑ με τα 20.000 γονίδια.

Μην με ρωτάτε που τα ξέρω. Πηγές δεν πρόκειτε τώρα να πω. Αν θέλετε μην πιστεύετε και καλά θα κάνετε. Σας δικαιολογώ αλλά τις πηγές μου τις θέλω.

Χρειάστηκαν 700 χρόνια, στην ιατρική ομάδα της Καλυψούςς, για την αλλαγή του πρωτόγονου ανθρώπου της ΓΗΣ, στον πρώτο σύγχρονο άνδρα, τον ΜΥΚΗΝΑΊΟ. Έχει σχέση που στέλνανε οι Αθηναίοι 7 κορίτσια και 7 αγόρια και όχι παραπάνω ή παρακάτω .Σε 7+7=14 κομμάτια διαμελίστηκε ο Όσιρις και ξανά ενώθηκε. Την ερμηνεία τους θα την πω αργότερα. Τώρα άλλο είναι το θέμα .

Οι πρόγονοι μας πίστευαν και αυτό ισχύει και τώρα (αν με διαβάζει κανένας γιατρός και κάνω λάθος ας μου το πει, για να βαδίσω πιο σωστά) ότι ο αριστερός εγκέφαλός μας είναι ο καθημερινός εαυτός μας, με όλα τα καλά του και τα κακά του, γενικά το «ζώο» μέσα μας. Από μόνος του δεν μπορεί να μας οδηγήσει πουθενά. Ο δεξιός εγκέφαλος μας είναι κάτι άλλο, είναι το φως, το πνεύμα, η ψυχή, η «καρδιά» του ανθρώπου, ο ΑΠΌΛΛΩΝ μέσα μας. Οι δυο εγκέφαλοι μας δεν επικοινωνούν μεταξύ τους κατευθείαν . Η επικοινωνία τους γίνεται μέσω του Μεσολόβιου ( μεσολόβιο είναι μια πυκνή δέσμη νεύρων που ενώνει τα δυο μέρη του εγκεφάλου).

Οι πρόγονοι μας πίστευαν και νομίζω ότι αυτό ισχύει και τώρα (ας βοηθήσει κανένας γιατρός)ότι οι 7 αισθήσεις μας ,διοχετεύουν καθημερινά στο μυαλό μας εκατομμύρια πληροφοριών, που συγκεντρώνονται στο Μεσολόβιο. Κατά την διάρκεια του ύπνου, το Μεσολόβιο μοιράζει τις πληροφορίες αυτές στα δυο μέρη του μυαλού για όλα όσα πρόκειται να συμβούν την επομένη ημέρα και το κοντινό μέλλον. Έτσι αυτό που ζούμε σήμερα το έχουμε αποφασίσει, χθες.

Το καλλίτερο παράδειγμα για ότι σας περιέγραψα είναι της ΟΔΎΣΣΕΙΑ, αυτό με την ΠΗΝΕΛΌΠΗ και το υφαντό της. Όλη μέρα ύφαινε στον αργαλειό και το βράδυ το χαλούσε για να ξανακάνει την επομένη ημέρα το ίδιο. Η ΠΗΝΕΛΌΠΗ έχει αλληγορική ερμηνεία: Είναι το Μεσολόβιο.

ρωσικη εκόνα που σχετίζεται με τον Λαβύρινθο της Κρήτης
Στην μεσαία εικόνα είναι αναπαράσταση του Λαβυρίνθου από Ρωσους επιστημονες που πηγανε στον Λαβυρινθο. Στην κατω φαινεται ενα πηνιο. Το πηνιο το εκανε ο λαβυρινθος. Θα τα εξηγησω αλλη φορα

Τι πιστεύατε ότι η Πηνελόπη θα ύφαινε και θα το κατέστρεφε το βράδυ και πάλι από την αρχή; Τόσο βλάκες ήταν οι Μνηστήρες; Όλη η Οδύσσεια και Ιλιάδα είναι αλληγορική, όπως αναφέρει ο Panagiotis Darivas.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σημείωση:
Σύμφωνα με τον κύριο Βασιλη Ι. Λυκιαρδοπουλο, τα παραπάνω αντλούνται από το βιβλίο του [ο κωδικας των Ελληνων αθανατων [2]

Top Image by Pete Linforth from Pixabay