Καλλιτεχνική απεικόνιση από pendleburyannette στο Pixabay

Ο εκ Πλειάδων Αχιλλέας και ο Κρυφός Λόγος Τρωικού Πολέμου

Όλοι έχουμε ακούσει, δει ή διαβάσει την Ιλιάδα, σε κάθε είδους μορφή. Αγαπημένος ήρωας όλων είναι φυσικά ο Αχιλλέας. Όμως, μία διαφορετική προσέγγιση, ματιά και αποκωδικοποίηση δείχνουν πως ούτε ο Αχιλλέας ήταν αυτός που νομίζουμε, ούτε ο Τρωικός Πόλεμος έγινε για τους γνωστούς λόγους… -d-

Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου
Ι Λ Ι Α Δ Α
Η α λ η θ ι ν ή ι σ τ ο ρ ί α

Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας

Στίχος Α1 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.

Α1.- Μηνιν αειδε ,θεα , Πηληιαδεω Αχιληος ουλομενην ,
[Την καταραμένη οργή του Αχιλλέα , του γιου του Πηλέα, τραγουδούσε η θεά]
Ερμηνεία του στίχου [Α1] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Η ΑΝΙΚΗΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ
ΓΝΩΣΗ – Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Α1.- Μηνιν αειδε ,θεα , Πηληιαδεω Αχιληος ουλομενην ,
[Την καταραμένη οργή του Αχιλλέα , του γιου του Πηλέα, τραγουδούσε η θεά]

Διαβάστε επίσης: Πλειάδιοι. Η διαστρική φυλή σύμμαχος της ανθρωπότητας

Όπως όλοι, όσοι έχουμε διαβάσει την Ιλιαδα, γνωρίζουμε, η υπόθεση της έχει να κάνει με την καταραμένη οργή του Αχιλλέα, εναντίον του αρχηγού της εκστρατείας Αγαμέμνονα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η αποκωδικοποίηση του Ομηρικού κειμένου, από τον πρώτο στιχο, μας εξηγεί ,πως δεν πρόκειται για τίποτα άλλο, παρα την απόκτηση, κατοχή και χρήση ,ενός γενετικού κωδικα του Δια [βρισηίδα ], που τα δεδομένα της αναβαθμίζουν προς το καλύτερο την ηδη υπάρχουσα νοημοσύνη εξωγήινων, ανδρων –ηρώων- θεών , όπως ο Αχιλλέας. (H Βρισηίδα είναι κόρη του Βρισεα. Ο Αχιλλέας την άρπαξε όταν κυρίεψε την Τρωική πόλη Λυρνησσο).

Τόσο απλά, μαλώνουν για την ποιοτική τους αναβάθμιση. Για τον ίδιο λόγο έγινε και ο Τρωικός πόλεμος . Η ωραία Ελένη ,δεν είναι τίποτα άλλο παρα γενετικό υλικό, που κλάπηκε και χρησιμοποιήθηκε παράνομα από κάποιους άρχοντες του Τριγωνικού γαλαξία.
Η γνώση περιέχεται μέσα σε ένα νάνο- βίο-υπολογιστή, αόρατο και αθάνατο .Μια συμπαντική εγκυκλοπαίδεια, που χρειάζεσαι ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για την δεις .
Οι δημιουργοί του, Έλληνες, Κρονιοι, Ολύμπιοι θεοί * ,κράτησαν για τον εαυτό τους τον ΔΙΑ τον μοναδικό τέλειο νάνο-βίο-υπολογιστή , αυτόν με όλα τα δεδομένα και μοίρασαν στους υπόλοιπους λαούς, που δημιουργούσαν,τα «παιδιά» του.

Γενετικούς κώδικες, δηλαδή, με διαφορετικά δεδομένα – πληροφορίες .Έτσι, ηδη γνωρίζουμε πως στο γαλαξία Αργο ο καλύτερος και πληρέστερος Γ.Κ. του Δια έχει δοθεί στον Μενέλαο ,τον Αγαμέμνονα και τους λαούς που αντιπροσωπεύουν. Αυτό είναι το σύστημα αξιών που κυριαρχεί στο γαλαξία μας.

Διαβάστε επίσης: Τα Μηνύματα των Πλειάδειων μέσω της Barbara Marciniak

Εμείς ,όταν απαλλαγούμε από την διττή μας υπόσταση, θα γίνουμε ισοι με τους υπόλοιπους λαούς του Αργου, όχι όμως με τους Δαναούς του Μενέλαου. Αυτή είναι η κατάρα του παρόντος σύμπαντος, κατά τον Όμηρο ,όλοι προσπαθούν να αναβαθμιστούν με ένα καλύτερο γενετικό κωδικα, σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, όπως ένας γαλαξιακός πόλεμος . Ακόμη και ο ίδιος ο Αγαμέμνονας προσπάθησε να κλέψει την Χρυσηίδα, που στην ουσία είναι ο γενετικός κώδικας του Απόλλωνα ,αλλα όπως ηδη γνωρίζουμε δεν του βγήκε η προσπάθεια.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τον πρώτο στιχο με οδηγό τον άριστο στην κωδικοποίηση Όμηρο. Υπάρχουν δυο θηλυκά ονόματα στον πρώτο στιχο της Ιλιαδος «μήνιν» και «θεά» . Το επίθετο « καταραμένη» απευθύνεται και στα δυο . Η καταραμένη οργή [Μήνις] και η καταραμένη θεϊκή διπλή έλικα Βρισηίδα [θεά] που την προκάλεσε. Το επίθετο [ ουλομενην = λουομένην ] απευθύνεται και στη Σελήνη [ Μήνη], τον δορυφόρο της ΓΗΣ, που λούζεται στο φως της ενεργειακής πηγής του αστρικού μας συστήματος ,του Ήλιου και αποτελεί στείρα γη με τεράστια σημασία, όπως ηδη γνωρίζουμε.

Ο Όμηρος φροντίζει, από τις πρώτες λέξεις ,να μας συνδέσει με τα δεδομένα που αποκαλύπτει ο αριθμός των στίχων των δυο Ομηρικών κειμένων, που έχουν άμεση σχεση με τον δορυφόρο της ΓΗΣ και την απόσταση του από αυτήν. Εμπλέκει ,σοφά σε αυτή του την προσπάθεια, τον σημαντικότερο ήρωα του Τρωικού πολέμου, τον Αχιλλέα . Αυτος είναι ,που από τα βάθη του χρόνου, μας παροτρύνει να ερευνήσουμε τα δεδομένα που δορυφόρου* της ΓΗΣ, διότι εκεί κρύβεται κάποιο μεγαλο μυστικό, που θα μας βοηθήσει να σωθούμε!!!

*ας μην ξεχνάμε, πως ο Όμηρος μας έχει ενημερώσει ηδη, για την ύπαρξη [2] δυο εγκαταλειμμένων εδώ και πολλα χρόνια, εξωγήινων βάσεων στη Σελήνη, από το βιβλίο άλφα της Οδύσσειας .Απορώ γιατί οι σημερινοί άρχοντες του πλανήτη μας δεν το ανακοινώνουν στους ταπεινούς υπηκόους τους !!!

Πρόκειται για το «κλειδί» που ξεκλείδωσε το μυαλό μου και άρχισα να βλέπω το τι πραγματικά αντιπροσώπευε η Οδύσσεια. Ένα μήνυμα από τους δημιουργούς μας . Η τεχνική κωδικοποίησης του Ομηρου στα καλύτερα της. Στις πρώτες [6] έξι λέξεις του κειμένου έχουμε τις εξής βασικές πληροφορίες .

Διαβάστε επίσης: Ο Χάρτης του Μητρικού Πλανήτη των Θεών

1].- άμεση σύνδεση των δυο Ομηρικών κειμένων Οδύσσεια- Ιλιαδα με την προτροπή του συγγραφέα από το στόμα της θεάς [θα μπορούσε να ήταν και η Αθηνά ] να ερευνήσουμε τα δεδομένα της Σελήνης . 2].- το «θεά» είναι απρόσωπο .Σε ποια θεά αναφέρεται ο Όμηρος ;;; Η κυρίαρχη θεά είναι η Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα του ΔΙΑ ,όπως όλοι γνωρίζουμε. 3].- η «θεά» θα μας εξηγήσει που οφείλεται η «μήνις» – οργή του Αχιλλέα, προς το πρόσωπο του Αγαμέμνονα . 4].- η Βρισηίδα είναι θεά, δηλαδή, θεϊκός γενετικός κώδικας [ ουλομενην = λουομένην ] , αφού λούζεται μέσα στο θαλασσινό νερό του θεϊκού κυττάρου και είναι καταραμένη ,διότι εξ αιτίας της έρχονται σε σύγκρουση ο Αχιλλέας με τον Αγαμέμνονα . 5].- ο ηρωας Αχιλλέας κατάγεται από τον πλανήτη ΧΙΟ του νεφελώματος των Πλειάδων. Ένα αστρικό σύστημα που απέχει 440 έτη φωτός από το δικό μας και συνορεύει με τον αστερισμό του Κριού, στον ουράνιο θόλο.

Τι θα μπορούσαμε αλήθεια να πούμε για την Σελήνη, η τον Σεληνιακό μήνα των [27] ημερών εμείς που ζούμε σήμερα ;;; Εμπρός ,λοιπόν, κάνετε το νοητικό άλμα .Τι σχεση έχει ο σεληνιακός μήνας των 27 ημερών, η τροχιά της Σελήνης περι την ΓΗ και η απόσταση της από αυτήν. Συνδέστε τις τελείες . Πως η πρώτη λέξη της Ιλιαδος συνδέεται άμεσα με τον αριθμό των στίχων της Οδύσσειας [12110] ;;;

Εμπρός, λοιπόν, όλοι εμείς που ζούμε σήμερα στον πλανήτη ΓΗ και είμαστε θυμωμένοι –οργισμένοι με όσα βιώνουμε , ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας κάνοντας το νοητικό άλμα να συνδέσουμε τους αναγραμματισμούς της λέξης [Μήνιν] με την απόσταση της Σελήνης από τη ΓΗ και τον μήνα των 27 ημερών της Σελήνης ,με τα μεγαλιθικά ταφικά μνημεία των Μυκηνών και της Αμφιπολης*.

*στην Αμφίπολη η αρχιτεκτόνισσα του μνημειου, θεά Αθηνά, μας δίνει τον θεϊκό αριθμό [27] από το εμβαδόν των θαλάμων ένα και τρία της ταφικής στοάς .Οι διαστάσεις τους είναι [6] μέτρα μηκος και [4,5] μέτρα πλάτος [6Χ4,5 = 27] Στις Μυκήνες, πάλι η Αθηνά ,μας δίνει την πύλη των λεόντων , ένα τέλειο τετράγωνο με διαστάσεις [2,7 Χ 2,7] και τον «θησαυρό του Ατρέα», το ύψος του θόλου είναι 13,5μ [2Χ13,5 = 27] και ταυτοχρονα το μηκος της ακτίνας του κυκλικου δαπέδου του είναι 7,29μ δηλαδή το τετράγωνο του 2,7 μ!!!

Τι προσπαθεί να μας πει ο Όμηρος ;;; Ο Όμηρος απευθύνεται σε εμάς ,που ζούμε σήμερα στον πλανήτη ΓΗ, συμβουλεύοντας μας για τα εξής . Όλοι εσείς που είστε οργισμένοι – θυμωμένοι από τον τρόπο που βιώνεται στον πλανήτη σας και από την πραγματικότητα της διττής σας υπόστασης, που εμείς οι δημιουργοί σας κληροδοτήσαμε, ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές του ΔΙΑ. Ερευνήστε διεξοδικά τα δεδομένα του δορυφόρου σας [Σελήνη], αυτά που θα ανακαλύψετε είναι η αλήθεια και θα σας βοηθήσουν να σωθείτε. Θα αποκτήσετε πληροφορίες για τον ΔΙΑ που έχετε ανάγκη , που σας λείπουν.

Τα δυο Ομηρικά κείμενα συνδέονται αιώνια από τον συγγραφέα τους . Κάνεις δεν δύναται πλέον να χαρακτηρίσει συμπτώσεις τα όσα έχουν αποκαλυφτεί, από τους στίχους των δυο κειμένων, σε σχεση με την Σελήνη και τον Ήλιο του αστρικού μας συστήματος. Κάνεις δεν μπορεί να αρνηθεί την άμεση σχεση των πληροφοριών με τον γαλαξία και τους πολιτισμούς που ζουν εκεί. Καθαρή αναφορά στους στίχους των δυο Ο.Κ. που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τα αστρονομικά στοιχεία της Σελήνης, για τον μελλοντικό ερευνητή. Ο θεός του σύμπαντος, η Ελληνική, διπλή, βίο-νάνο-έλικα, υπάρχει και μας επιτρέπει να την δούμε και να την ερευνήσουμε. Ο Αχιλλέας και οι Μυρμιδόνες του προέρχονται από τις Πλειάδες . Ποιο όμως είναι το νεφέλωμα των Πλειάδων ;;; “Πλειάδες ή Πλειάς ή Μ45 στην αστρονομία ονομάζεται μία «ανοικτή συστροφή» αστέρων, δηλαδή ένα ανοικτό αστρικό σμήνος, που ανήκει στον αστερισμό του Ταύρου.

Από τους αστέρες του σμήνους των Πλειάδων είναι ορατοί με γυμνό μάτι μόνο έξι ή οκτώ, ενώ με το τηλεσκόπιο αποκαλύπτεται ότι το σμήνος αποτελείται από 2.500 περίπου αστέρες μέχρι του 17ου μεγέθους. Οι λαμπρότεροι από αυτούς έχουν ιδιαίτερα ονόματα και είναι οι κόρες του Άτλαντα και της Πλειόνης: Αλκυόνη, Μαία, Μερόπη, Ηλέκτρα, Κελαινώ, Ταϋγέτη και Στερόπη. Όλοι οι αστέρες των Πλειάδων παρουσιάζουν την αυτή ιδία κίνηση, που καταμαρτυρεί την κοινή φυσική καταγωγή και ύπαρξη και άλλων φυσικών δεσμών μεταξύ τους. Επίσης, οι αστέρες αυτοί περιβάλλονται από διάχυτη νεφελώδη ύλη που καλείται συνολικά «νεφέλωμα των Πλειάδων». Οι Πλειάδες απέχουν από τη Γη περίπου 440 ως 480 έτη φωτός». Έχουμε όμως και άλλες πληροφορίες από τον πρώτο στιχο της Ιλιαδας.

Όλα δείχνουν ,πως ο Αχιλλέας κατάγεται από τον πλανήτη ΧΙΟ, του αστρικού νεφελώματος των Πλειάδων. Όλο το Αιγαίο τρεις γαλαξίες [Αργος –Ελλάδα – Τριγωνικός]. Είναι κυρίαρχος του διαστήματος με τα αστρικά του σκάφη και δημιουργεί μεγαλο αριθμό νεκρών στους αντιπάλους του με την μέθοδο του πολέμου που έχει επιλέξει, δημιουργώντας την δική του σχολή . Είναι αυτό που σήμερα αποκαλούμαι ανταρτοπόλεμο. Η μέθοδος του είναι αστάθμητη ,αλλα παράγει αποτελέσματα, δεν τελειώνει τον πόλεμο, δημιουργεί όμως αταξία-χάος στις τάξεις του αντιπάλου ,καταστρέφει τους όποιους σχεδιασμούς του και δημιουργεί πόνο ,θλίψη και πολλούς νεκρούς . Χρησιμοποιεί αποτελεσματικά ηχητικά, ηλεκτρομαγνητικά όπλα, επιχειρώντας με αυτή την μέθοδο.

Ο Όμηρος παρομοιάζει ,τα χτυπήματα του στρατού του Αχιλλέα, με το δάγκωμα της Οχιάς . Πως όμως πρόεκυψε το πρόβλημα με τους Γενετικούς κώδικες ;;; Ο Αγαμέμνονας από την στιγμή που χάνει την έλικα με την κωδικη ονομασία «ΧΡΥΣΗΙΔΑ», που θα τον αναβάθμιζε ακόμη περισσότερο πνευματικά, διότι ανήκε σε Έλληνα, αθάνατο θεό [Απόλλωνα], αποφασίζει να πάρει από την κατοχή του Α. την έλικα «Βρισηίδα», ώστε αυτος να μην μπορέσει να αναβαθμιστεί στο επίπεδο του, πιθανόν. Άρα, η κίνηση του Αγαμέμνονα γίνεται για να μην αποκτήσει πνευματική ανωτερότητα , η ισότητα, ο Α. και οι Μυρμιδόνες του. Έχουμε όμως και παράπλευρη πληροφόρηση στο στιχο Α1 της Ιλιαδος κυρίως απορρέει από τον αναγραμματισμό του όρου [Πηληιαδεω] .

Μαθαίνουμε πως έχουμε τον ίδιο Γ.Κ. με τον Αχιλλέα αν εξαιρέσουμε την διττή μας υπόσταση. Πως επικοινωνεί τηλεπαθητικά με τους ομοίους του. Ο Α. μας δεσμεύει να ερευνήσουμε την εε διότι υστερούμε σε γνώσεις. Οι συμβουλές του προς εμάς να ερευνήσουμε τα δεδομένα της Σελήνης και του Γ.Κ. μας ταξιδεύουν αιώνια στο διαστημικό ,ηλεκτρομαγνητικό μανδύα – ματριξ.

Αυτό απλά σημαίνει πως οποιοδήποτε χαρισματικό άτομο στη ΓΗ δύναται να τις προσλάβει. Ζούμε σε ένα πληροφοριακό σύμπαν ,όλες οι πληροφορίες είναι ηλεκτρομαγνητικής υφής και ταξιδεύουν αιώνια στο διαστημικό ματριξ. Το τελειότερο όργανο για να τις αποκτήσει οποιοσδήποτε είναι η εε, στον πυρήνα των εγκεφαλικών του κυττάρων. Ο Αχιλλέας επίσης μας δίνει ελεύθερη πρόσβαση στην αστρική πύλη που οδηγεί στις Πλειάδες για να τον επισκεφτούμε. * ΕΛΛΗΝΕΣ = διότι, κατά δήλωση τους, προέρχονται από τον πλανήτη Ελλάδα, του γαλαξία Ελλάδα [Ανδρομέδα].

ΚΡΟΝΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι αποτέλεσμα της δράσης της αστρικής σκόνης [ κρονιδης = κονιης δρ’[ω] – α45 και α81 ] και του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού των αρχικών στιγμών της μεγάλης έκρηξης που δημιούργησε το παρόν σύμπαν.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους ,ζουν στον ΟΛΥΜΠΟ , που συμβολίζει το παρόν σύμπαν, τον ιδανικό χώρο για αθάνατες οντότητες του είδους τους, από την στιγμή που κατανόησαν τα μυστικά του.

ΘΕΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι σε θέση να δημιουργήσουν, από τα δομικά συστατικά του παρόντος σύμπαντος ,ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί, με κορωνίδα την έλλογη ,αθάνατη, ανθρώπινη ζωή , τον συμπαντικό, αθάνατο άνθρωπο.

Ο αναγραμματισμός του [ Πηληιαδεω Αχιληος ουλομενην]

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος ουλομενην *.-[ ο Αχιλλέας γιος του Πηλέα την καταραμένη ].-Α1-μ
2588[5]=η Πληιαδεω Αχιληος ουλομενην *.-[ η = αλήθεια / πληιαδεω = αυτού του οποίου η καταγωγή είναι από τις Πλειάδες / η αλήθεια για τον γιο του αστερισμού των Πλειάδων / πλειάδες = οι επτά θυγατέρες του Άτλαντα και της Πληιονης Ο Δίας τις μεταμόρφωσε σε άστρα Αποτελέσαν το αστερισμό των Πλειάδων / ο Α. από τις Πλειάδες για την καταραμένη / “Πλειάδες ή Πλειάς ή Μ45 στην αστρονομία ονομάζεται μία «ανοικτή συστροφή» αστέρων, δηλαδή ένα ανοικτό αστρικό σμήνος, που ανήκει στον αστερισμό του Ταύρου.

Από τους αστέρες του σμήνους των Πλειάδων είναι ορατοί με γυμνό μάτι μόνο έξι ή οκτώ, ενώ με το τηλεσκόπιο αποκαλύπτεται ότι το σμήνος αποτελείται από 2.500 περίπου αστέρες μέχρι του 17ου μεγέθους. Οι λαμπρότεροι από αυτούς έχουν ιδιαίτερα ονόματα και είναι οι κόρες του Άτλαντα και της Πλειόνης: Αλκυόνη, Μαία, Μερόπη, Ηλέκτρα, Κελαινώ, Ταϋγέτη και Στερόπη.

Όλοι οι αστέρες των Πλειάδων παρουσιάζουν την αυτή ιδία κίνηση, που καταμαρτυρεί την κοινή φυσική καταγωγή και ύπαρξη και άλλων φυσικών δεσμών μεταξύ τους. Επίσης, οι αστέρες αυτοί περιβάλλονται από διάχυτη νεφελώδη ύλη που καλείται συνολικά «νεφέλωμα των Πλειάδων».

Οι Πλειάδες απέχουν από τη Γη περίπου 440 ως 480 έτη φωτός.

Τα ονόματά τους δόθηκαν από τις επτά Πλειάδες από την Ελληνική μυθολογία” / ο Α. από τις Πλειάδες είναι οργισμένος με τον Αγαμέμνονα διότι του αφήρεσε την Βρισηίδα Πρόκειται για γενετικό κωδικα που ανήκε στον Α. ].-Α1

2588[5]= Πηλέ ΔΙΑ ηώ Αχιληος ουλομενην *.-[ πηλέ = πάλλω = / ηώ = η αυγή = η θεά ΗΩ σύζυγος του Τιθωνα τον οποίο εγκαταλείπει εγειρόμενη από του Ωκεανού και προηγείται του Ήλιου / η παλλόμενη αυγή του ΔΙΑ / το παλλόμενο φως της αυγής του ΔΙΑ = μπορεί να αναφέρεται σε λεπτομέρειες των ουράνιων σωμάτων σε σχεση με τον Ήλιο για τον ακριβή προσδιορισμό της θέσης του νεφελώματος των Πλειάδων / ο Α. είναι το παλλόμενο φως της αυγής του ΔΙΑ από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος λουομένην *.-[ την καταραμένη που λούζεται .Επειδή η οργή δεν μπορεί να λούζεται ,όμως η διπλή έλικα λούζεται στην κυριολεξία μέσα σε θαλασσινό νερό, η αναφορά γίνεται για τον θεϊκό Γ.Κ. που αντιπροσωπευει η Βρισηίδα / ο Α. από τις Πλειάδες είναι οργισμένος που του πήραν την θεϊκή, διπλή έλικα της Βρισηίδος].-Α1
2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος η Ούλον μεν *.-[ ούλον = ουλος [1]= ολόκληρος – ακέραιος – σώος / αυτή βέβαια η καταστρεπτική οργή = η Σελήνη βέβαια ακέραια η ότι έχει σωθεί από αυτήν/ την θεϊκή διπλή έλικα επιθυμεί πίσω ο Α. ακέραιη ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος ουν μεν όλη *.-[ ουν = αληθινά / αληθινά βέβαια ολόκληρη την θέλει πίσω ο οργισμένος Α.].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος νου μεν όλη *.-[ νου = το μυαλό – η νόηση / αληθινά βέβαια ολόκληρη την θέλει πίσω ο οργισμένος Α. με όλα τα δεδομένα που φέρει ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος νέμου όλην *.-[ νεμω = βόσκω = Α.Ε. = αποκομίζω όλες τις γνώσεις της διπλής έλικας που έγινε η αιτία θυμού του Α.].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος ε Ούλον μην*.-[ ούλον = ολόκληρο / μην = μήνας = ο Σεληνιακός μήνας / και ολόκληρο τον Σεληνιακό μήνα να ερευνήσετε με το μυαλό σας μας ενημερώνει ο Αχιλλέας από τις Πλειάδες ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος ε Ούλον μην’[η] *.-[ μήνη = η Σελήνη / τα δεδομένα του δορυφόρου σας της Σελήνης να ερευνήσετε μας ενημερώνει ο Α. από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος η εμον νου λ *.-[ η έλικα που της νοημοσύνης τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα του Α. από τις Πλειάδες θα αναδιάρθρωνε = η έλικα που τον τριαδικό θεό μέσα στο μυαλό του Α. από τις Πλειάδες θα αναδιάρθρωνε ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος εμον ουλή ν’[υ] *.-[ η έλικα που τον τριαδικό θεό μέσα στο μυαλό μου θα αναδιαρθρώσει τωρα ].-Α1

2588[5]=Πηληια Δεω Αχιληος Ουλομενην *.-[ δεω [1]= δένω –δεσμεύω –εμποδίζω / ο γιος του Πηλέα Αχιλλέας σας δεσμεύει τα δεδομένα της Σελήνης του ξερού βράχου που είναι δορυφόρος της ΓΗΣ και της εε να ερευνήσετε].- Α1

2588[5]=Πηληια Δεω Αχιληος Ουλομενην *.-[ δεω [2]= είναι αναγκη υστερώ –υπολείπομαι / ο γιος του Πηλέα από τις Πλειάδες Α. σας ενημερώνει πως έχετε ανάγκη τις πληροφορίες αυτές διότι υστερείται σε γνώσεις].- Α1

2588[5]=Πηλη δια εω Αχιληος Ουλομενην *.-[ πηλη = πύλη = αστρική πύλη / δια = δια μέσου/ εω = αφήνω –επιτρέπω / δια μέσου της αστρικής πύλης που οδηγεί στις Πλειάδες του Αχιλλέα σου επιτρέπω να περάσεις ].- Α1

2588[5]=Πηλη ΔΙΑ εω Αχιληος Ουλομενην *.-[ δια μέσου της αστρικής πύλης του ΔΙΑ που οδηγεί στις Πλειάδες του Αχιλλέα σου επιτρέπω να περάσεις ].- Α1

2588[5]= διπλή ηα εω Αχιληος λουομένην *.-[ ηα [1] = εφόδια – δεδομένα / τα δεδομένα της διπλής έλικας του γιου του Πηλέα Α. που λούζεται μέσα σε θαλασσινό νερό σας επιτρέπω να ερευνήσετε ].- Α1

2588[5]= διπλή ηα εω Αχιληος λουομενην *.-[ ηα [2] = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι / τα δεδομένα της διπλής έλικας του γιου του Πηλέα Α. που υπάρχουν σας επιτρέπω να ερευνήσετε Μάλλον η εε του ΔΙΑ των Δωριέων είναι ίδια με αυτή του Αχιλλέα .Χωρίς το μεσολόβιο πάντα . ].- Α1

2588[5]= η ιδέα πλω Αχιληος λουομενην *.-[ ιδέα = σκέψη – κάθε αφηρημένη έννοια –κρίση – γνώμη η υπόνοια – κάθε νοητική εργασία των εγκεφαλικών μου κυττάρων / πλω = πλέω – ταξιδεύω/κάθε νοητική μου εργασία ταξιδεύει στο διάστημα – στο χώρο αφού είναι ηλεκτρομαγνητικής υφής – επεα πτερόεντα = σκέψεις με φτερά = το έχουμε ονομάσει τηλεπάθεια = συμπέρασμα και ο γιος του Πηλέα Αχιλλέας επικοινωνεί τηλεπαθητικά με τους ομοίους του / η συμβουλή του Αχιλλέα να ερευνήσουμε την Σελήνη και την εε, αιώνια ταξιδεύει στο ηλεκτρομαγνητικό μανδύα –ματριξ του διαστήματος Και εμείς έχουμε το κατάλληλο όργανο στο κεφάλι μας να την αποκτήσουμε ].-Α1

2588[5]= η ιδε απλω Αχιληος λουομενην *.-[ ιδε = οραω / απλω = απλό / η αλήθεια είναι πως είναι απλό = το να επικοινωνείς τηλεπαθητικά με τον Α. Είναι γεγονός αφού και εμείς με το εμπόδιο του Μεσολόβιου τα καταφέρνουμε εν μέρει ].- Α1

2588[5]=άδω Ήλιε πη Αχιληος λουομενην *.-[άδω = τραγουδώ = Α.Ε. = συμβουλεύω / Ήλιε = ο πνευματικός Ήλιος / πη = κάπου –σε κάποιο μέρος / κάπου σε κάποιο μέρος ο πνευματικός Ήλιος που αντιπροσωπευει ο γιος του Πηλέα Α. από τις Πλειάδες τραγουδά – μας συμβουλεύει τι να κάνουμε ].- Α1

Σχόλιο .- Ο Αχιλλέας από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων και η καταραμένη οργή του εναντίον του Αγαμέμνονα. Την προκάλεσε η καταραμένη, θεϊκή, διπλή έλικα της Βρισηίδας.

Όλα δείχνουν, πως ο Γ.Κ. με την κωδικη ονομασία «Βρισηίδα», αναδιαρθρώνει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα του εγκέφαλου προς το καλύτερο.

Ο Αγαμέμνονας, από την στιγμή που χάνει την έλικα με την κωδικη ονομασία «ΧΡΥΣΗΙΔΑ», που θα τον αναβάθμιζε ακόμη περισσότερο, αποφασίζει να πάρει από την κατοχή του Α. την έλικα «Βρισηίδα», ώστε να μην μπορέσει να αναβαθμιστεί ο Α.

Ο Α. μας ενημερώνει να ερευνήσουμε την Σελήνη και τα δεδομένα της τροχιάς της. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ηδη γνωστός, από την αποκωδικοποίηση του βιβλίου άλφα της Οδύσσειας.

Βασίλης Λυκιαρδόπουλος / Image by pendleburyannette from Pixabay