Τα Μηνύματα των Πλειάδειων μέσω της Barbara Marciniak

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε παλαιότερες εποχές είχαμε τα μέντιουμ ή τους μάντεις που μπορούσαν να επικοινωνούν με πνεύματα των νεκρών ή με διαφόρων ειδών θεότητες. Ανάλογα είναι και τα χαρίσματα των προφητών. Η σύγχρονη εκδοχή τους είναι πιο εκλεπτυσμένη και οι άνθρωποι που μπορούν να έρθουν σε νοητική επαφή με άλλου είδους οντότητες, ονομάζονται “επαφικοί”.

Διαβάστε επίσης: Πλειάδιοι. Η διαστρική φυλή σύμμαχος της ανθρωπότητας

Μία τέτοια επαφικός είναι και η Barbara Marciniak η οποία φαίνεται πως έχει επιλέξει ή επιλεγεί για να μεταφέρει σε εμάς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους, μηνύματα και διδασκαλίες από κάπου αλλού, από άλλους πλανήτες και πολιτισμούς.

Όλα αυτά, εάν αξιολογηθούν σωστά μπορούν να διευκολύνουν την μετάβαση την ανθρωπότητας σε μία πιο πνευματική εποχή αλλά και γενικότερα στο να επαναφέρουν τους ανθρώπους σε “επαφή” με πράγματα που έχουν ξεχάσει. Επιπλέον θα μάθουμε πάρα πολλά που δεν ξέρουμε.

Η Barbara Marciniak, ισχυρίζεται ότι έχει έρθει σε επικοινωνιακή επαφή με τους Πλειάδειους, έναν εξωγήινο πολιτισμό από τον αστερισμό των Πλειάδων, μία φυλή από εκείνες που βλέπουν θετικά την Γη και τους κατοίκους της και με κάθε τρόπο βοηθούν σε πολλούς τομείς.

Διαβάστε επίσης: Αυθεντικές Φωτογραφίες Εξωγήινης Πλειάδειας Γυναίκας και του Γιου της;

Το βίντεο που ακολουθεί είναι κάποια “δυνατά” μηνύματα μέσα από το βιβλίο της πασίγνωστης και γενικότερα αποδεκτής “επαφικής” Barbara Marciniak, με τίτλο Bringers of the Dawn (Οι Φέροντες την Αυγή).

Όπως αναφέρει και η vasoula2908 που έκανε την μετάφραση και έβαλε τους υπότιτλους “το αν είναι όντως οι Πλειάδιοι ή όχι που έδωσαν αυτά τα μηνύματα, λίγη σημασία έχει”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εκεί που πρέπει να επικεντρωθούμε είναι στην ουσία των μηνυμάτων.

Παρακολουθείστε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο:

ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ (μηνύματα από Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ)

diadrastika / Image by damiano papacci from Pixabay