Την απήγαγαν ανθρωποειδή με ουρές και την πήγαν στην Σελήνη, ισχυρίζεται πρώην εργαζομένη των ραντάρ του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού

«Με απήγαγαν εξωγήινοι με μορφή ερπετού και με πήγαν στο φεγγάρι για σεκσ».

Αυτός ο αδιανόητος ισχυρισμός ανήκει σε πρώην εργαζομένη των ραντάρ του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, η οποία, όπως λέει, τη δεκαετία του ’80 είχε ταξιδέψει πολλές φορές χωρίς τη θέλησή της στη Σελήνη, έρμαιο των σεχouaλικών ορέξεων πλασμάτων που δεν υπάρχουν στον πλανήτη μας.

Η 60χρονη σήμερα Νιάρα Τερέλα Ισλεϊ, σε συνέντευξή της στο Aquarian Radio, την οποία αναπαράγει η εφημερίδα «Irish Mirror», υποστηρίζει ότι, αφού υποβλήθηκε σε ύπνωση, θυμήθηκε με κάθε λεπτομέρεια όλα αυτά που την είχαν αναγκάσει να βιώσει «ανθρωποειδή πλάσματα με ουρά» σε μια μυστική βάση στον δορυφόρο της Γης.

Η πρώην υπάλληλος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, που δούλευε σε εγκαταστάσεις με ραντάρ στη Νεβάδα, αποκαλύπτει ότι σε ηλικία 25 ετών και σε διάρκεια αρκετών μηνών ταξίδεψε άθελά της στο διάστημα οκτώ με 10 φορές. Κατά την παραμονή της δε στη Σελήνη, όπως ισχυρίζεται, χρειαζόταν να χειρίζεται ηλεκτρονικά συστήματα για να σκάβει τα σκοτεινά σημεία του πλανήτη, προκειμένου να επεκταθεί η εκεί βάση. Οταν δεν δούλευε, η μητέρα δύο παιδιών υποστηρίζει ότι λειτουργούσε σαν σκλάβα του σ εξ για τους εξωγήινους με τη μορφή ερπετού.

«Τη νύχτα δεν μου επέτρεπαν να κοιμηθώ και με περνούσαν ο ένας στον άλλον για σεχ. Φοβόμουν. Ήξερα ότι έπρεπε να επιστρέψω στην κόρη μου, οπότε συμμορφωνόμουν. Δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα προκαλούσε τον θάνατό μου» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι στη βάση στη Σελήνη υπήρχαν και «γκρι δούλοι» -όντα λεπτοκαμωμένα, με ύψος από 30 εκατοστά έως 1,50 μ.-, αλλά και «ανθρώπινο προσωπικό», που βοηθούσαν με το έργο που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Η Ισλεϊ, που τώρα ζει στο Κολοράντο, δήλωσε ότι έπειτα από αυτά τα περιστατικά δεν μπορούσε να θυμηθεί πολλά πράγματα και ότι κατάφερε να ανασύρει τις μνήμες αυτές μέσω της ύπνωσης. Για την ακρίβεια, βασανιζόταν από ένα «ανησυχητικό κενό τριών μηνών», όπως είπε χαρακτηριστικά στο Aquarian Radio, του οποίου η θεματολογία περιστρέφεται γύρω από το υπερφυσικό.

Διερευνώντας αυτό το κενό μνήμης, κατάφερε να διαπιστώσει τι είχε συμβεί και ανακάλυψε ότι είχε υποστεί διαταραχή μετατραυματικού στρες εξαιτίας όσων είχε βιώσει στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.