Έτσι είναι οι Εξωγήινοι του Clarion μας λέει ο Maurizio Cavallo (εικόνες-video)

Ήρθε σε Επαφή με Όντα του Τρίτου Γαλαξία και η Ζωή Γνωστού Καλλιτέχνη Άλλαξε όπως ισχυρίζεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα και με την Wikipedia, ο Maurizio Cavallo είναι συγγραφέας και καλλιτέχνης, γνωστός με το ψευδώνυμο Jhlos, χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην Ιταλία και στο εξωτερικό για τα ποιήματά του και τα μουσικά έργα του που υπονοούν την ένταση.

Ως ένας ανεξάρτητος δημοσιογράφος ειδικεύεται στην έρευνα του παραφυσικού. Πρώην λέκτορας στο Università popolare di Vercelli, ενώ είναι ο επίσημος ομιλητής σε διεθνή συνέδρια, μέλος πολλών ερευνητικών ομάδων, καθώς και ιδρυτής του «Ερευνητικού Κέντρου Φιλοσοφικής Clarion».

Από την ηλικία των επτά ο Maurizio Cavallo έχει βιώσει διάφορα περίεργα φαινόμενα. Στη Σικελία, είχε δει ένα ασημί ιπτάμενο αντικείμενο να αιωρείται πάνω από τις στέγες του χωριού. Χτυπήθηκε στο πρόσωπο από μια δέσμη φωτός που τον έκανε να πέσει στο έδαφος αναίσθητος. Διασώθηκε από πολλούς μάρτυρες. Είναι επομένως ο πρωταγωνιστής μιας πρώτης επαφής με μια ή πολλές οντότητες που ονομάζει ως «Λόρδους των Αστέρων». Αυτό δεν ήταν το μόνο επεισόδιο.

Ισχυρίζεται ότι το 1981, είχε την εμπειρία της απαγωγής του από όντα του πλανήτη Clarion η οποία έφερε μια ριζική, τραυματική αλλαγή στη ζωή του. Τα όντα αυτά ήταν εκπρόσωποι μίας Συνομοσπονδίας του τρίτου Γαλαξία, όπως λέει ότι του είπαν.

Στην συνέχεια υποστηρίζει ότι είχε και άλλες συναντήσεις με εξωγήινα όντα, από τις οποίες λαμβάνει εκπληκτική γνώση για το παρελθόν και το μέλλον της ανθρωπότητας, για τους νόμους που διέπουν το σύμπαν, αλλά και τη βιογένεση, την αστρική βιολογία, τους αμετάβλητους νόμους που παράγουν και διδάσκουν τα πάντα στον κόσμο και πολλά άλλα.

Από τότε, μιλάει τακτικά για όλα αυτά σε διάφορα μέρη του κόσμου μέσω τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Ο Cavallo ανέφερε δημόσια: «Οι αρχαίοι θεοί, οι δημιουργοί της ανθρώπινης φυλής, είναι πίσω και αλλάζουν τον κόσμο, σφυρηλατώντας τη νέα ανθρωπότητα που θα την κατοικεί αύριο. Όσο για μένα, η εμπειρία μου με έκανε έναν ελεύθερο άνθρωπο, που δεν ανήκει σε θρησκευτικές ομολογίες ή πολιτικά ρεύματα. Δεν προωθώ καμία λατρεία, ούτε ακολουθώ πολιτικές ιδεολογίες, ούτε κάνω προσηλυτισμό.

Θέλω να προσθέσω ότι οι φωτογραφίες που αναπαράγονται σε ιστότοπους δεν τείνουν να υποστηρίζουν την εμπειρία επαφής μου με τον πολιτισμό των αστεριών. Διότι αυτό που ο ίδιος βίωσα μου ανήκει εξ ολοκλήρου, δεν είναι σημαντικό για μένα να τις πιστέψουμε είτε να φέρουν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για τη στήριξη των όσων διηγούμαι. Οι φωτογραφίες και η ιστορία μου θέλω να είναι απλώς μια αριστοκρατική προσφορά για προβληματισμό. Το υπόλοιπο είναι θέμα κάθε ατόμου και της συνείδησής του».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όπως είναι αναμενόμενο δεν λείπει και η αντίθετη πλευρά σε όλα αυτά. Ειδικότερα για τις φωτογραφίες αρκετοί λένε ότι πρόκειται για πρόσωπα κανονικών ανθρώπων, μικρών κοριτσιών, που έχουν υποστεί κάποιο είδος επεξεργασίας για να φαίνονται διαφορετικά και, ενδεχομένως, ως τύπο εξωγήινων.

Ποιά είναι η γνώμη σας; Μπορείτε να την διατυπώσετε στα σχόλια, πιο κάτω, αφού δείτε και το βίντεο που ακολουθεί:

Italian who has ‘Photos’ of Aliens is causing controversy on the internet

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika