Τεράστιο Διαστημόπλοιο Εντοπίστηκε σε Κρατήρα της Σελήνης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία πολύ σημαντική, πολύ ιδιαίτερη και ίσως μοναδική ανακάλυψη φαίνεται να έκανε ο γνωστός χρήστης του YouTube με την ονομασία Streetcap1.

Όπως αναφέρει και η βρετανική dailystar.co.uk, παρατήρησε ένα ύποπτο αντικείμενο μέσα σε έναν κρατήρα, το οποίο εντόπισε σε μία φωτογραφία από τις πολλές που εξέταζε, από το διαστημόπλοιο Lunar Orbiter 3.

Αν και μπορεί να φαντάζει ως μία άγρια αξίωση του Streetcap1, δεν παύει να προκαλεί την προσοχή μας, καθώς είναι πασιφανές ότι βλέπουμε ένα γεωμετρικά τέλειο αντικείμενο από το πλάι, το οποίο αν θα μπορούσαμε να το δούμε ολόκληρο και από πάνω θα διαπιστώναμε ότι πρόκειται για έναν ολοστρόγγυλο ιπτάμενο δίσκο. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα, δεν υπάρχει και έτσι θα πρέπει να περιοριστούμε μόνο σε αυτό που βλέπουμε.

Αν δεν πρόκειται για την πλευρική θέαση ενός ιπτάμενου δίσκου, σίγουρα μπορούμε να διακρίνουμε το ξαπλωμένο σώμα ενός τύπου πυραύλου με την μύτη στραμμένη προς τα αριστερά και την στρογγυλή βάση στο πίσω μέρος, όπου βρίσκεται η πρύμνη και πιθανότατα τα προωθητικά συστήματα του αντικειμένου.

Φαίνεται, επίσης να υπάρχουν μία σειρά από παράθυρα, ή μία εσοχή που παραπέμπει σε κάτι παρόμοιο.

Ο ίδιος ο Streetcap1 υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να πρόκειται για μεγάλου μεγέθους διαστημόπλοιο κατασκευασμένο προφανώς από εξωγήινους και φωτογραφήθηκε τυχαία από την αποστολή Lunar Orbiter 3 η οποία έληξε το 1967, αλλά κανείς δεν είχε προσέξει και αποφάσισε να προσφέρει μία ανάλυση όπως την αντιλαμβάνεται ο ίδιος.

Το link της εικόνας από το αρχείο της NASA μπορείτε να το βρείτε και να το μελετήσετε εδώ: https://www.lpi.usra.edu/resources/lunarorbiter/images/preview/3073_med.jpg

Οι σκέψεις του και η συγκεκριμένη εικόνα έχει κάνει χιλιάδες ακόλουθούς του στο κανάλι του να μείνουν έκπληκτοι στο θέαμα του υποτιθέμενου εξωγήινου διαστημοπλοίου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

«Χωρίς αμφιβολία είναι η καλύτερη εικόνα που έχω δει ποτέ για ένα διαστημόπλοιο», είπε κάποιος στα σχόλια.

«Σίγουρα υπάρχει κάτι και δεν είναι βράχος», είπε κάποιος άλλος.

Είναι βέβαιο ότι δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο ψεγάδι στην εικόνα που να αφήνει την εντύπωση ότι αυτό το αντικείμενο ανήκει στο γύρω περιβάλλον. Μόνο ως παράταιρο μπορεί να το αναφέρει κανείς. Αλλά μπορεί να είναι ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο;

Εσείς τι λέτε; Ποιά είναι η δική σας γνώμη; Μπορείτε να την αφήσετε παρακάτω στα σχόλια.

Δείτε πρώτα το σχετικό video:

Huge Spacecraft in Lunar Orbiter 3 Photograph ( LINKED ).

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika