Η Φυλή με το DNA Άγνωστου Ανθρώπινου Είδους

Νέα στοιχεία που βρέθηκαν από επιστήμονες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ζουν στα νησιά της Μελανησίας θα μπορούσαν να φέρουν ένα DNA άγνωστου ανθρώπινου είδους.

Διαβάστε επίσης: SRGAP2. Το γονίδιο που ίσως επενέβησαν εξωγήινοι για ανάπτυξη του ανθρώπινου εγκεφάλου

Η θεωρία αυτή αναφέρει ότι το DNA δεν προέρχεται από τους Νεάντερταλ ή Denisovan (που είναι τα δύο αρχαία είδη που σχετίζονται περισσότερο με τους ανθρώπους), αλλά πιστεύουν ότι προέρχεται από ένα νέο άγνωστο είδος από το Νότιο Ειρηνικό, ή βορειοανατολικά της Αυστραλίας.

Υπάρχει ένα νέο «Ανθρώπινο» είδος που περιμένει να ανακαλυφθεί;

Ο Bohlender ένας επιστήμονας που μελετά το DNA άγνωστου ανθρώπινου είδους και την ιστορική σημασία του, πραγματοποίησε μια μελέτη σχετικά με τους ανθρώπους και το πώς αυτοί συνδέονται με τους Νεάντερταλ και Denisovans, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε αυτό το τρέχον σημείο η ιστορία των αρχαίων ανθρώπων δεν είναι πλήρης.

Ο Bohlender αναφέρει ότι δεν είναι στενά συνδεδεμένοι με τους Νεάντερταλ και Denisovans, αλλά ότι έχουμε μια σύνδεση με ένα άλλο είδος που είναι αγνώστων στοιχείων. Είναι κοινή γνώση ότι 100.000 χρόνια πριν, οι πρόγονοί μας μετανάστευσαν από την Αφρική και εισήχθησαν με άλλα είδη που ζούσαν στην Ευρώπη και παρόμοιες περιοχές.

Επίσης μια άλλη μελέτη που έγινε φέτος συνδέει το DNA από τους Νεάντερταλ με ασθένειες όπως (π.χ. κατάθλιψη, καρδιακές προσβολές, κ.λπ.) και ότι ο HPV* μεταδόθηκε μεταξύ Νεάντερταλ και Denisovans.

Διαβάστε επίσης: Τεχνητή νοημοσύνη βρήκε τρίτο πρόγονο ανθρώπου

Μέσα από αυτές τις εξαιρετικά αξιόπιστες μελέτες ο Bohlender εκτιμά ότι αυτά που γνωρίζουμε για την ιστορία των Νεάντερταλ θα μπορούσαν να είναι αρκετά διαφορετικά. Δηλώνει επίσης ότι λόγω αυτών των διάφορων πραγμάτων που συνέβησαν στους Νεάντερταλ ίσως υπήρχαν και περισσότερες συνδέσεις που δεν γνωρίζουμε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εδώ είναι όπου ο Bohlender μιλά για ένα τρίτο είδος που έπαιξε ένα κρίσιμο ρόλο στην ιστορία, αλλά δεν μπορούμε να καθορίσουμε το χρονικό διάστημα που να μπορεί να μας βοηθήσει να εξηγήσουμε γιατί έχουμε ένα DNA άγνωστου ανθρώπινου είδους. Παρά το γεγονός ότι όλα αυτά μπορεί να είναι αλήθεια δεν έχουμε αποδείξεις ότι αυτό το τρίτο είδος υπήρχε.

Μόνο λίγα δόντια, οστά και ελλείπεις συνδέσεις έχουν βρεθεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένα νέο διαφορετικά είδος που περιμένει να ανακαλυφθεί.

* Ο HPV (Human papilloma virus, Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων) είναι ένας ιός που βασίζεται στο DNA (dsDNA) και μολύνει το δέρμα και τις βλεννογόνους μεμβράνες των ανθρώπων και ορισμένων ζώων, σύμφωνα με το apocalypsejohn.com, με στοιχεία από sciencealert.com και sciencenews.org

Δείτε και σχετικά videos:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Scientists Shocking Discovery That Melanesians Carry DNA of Unknown Human Species

Pacific islanders may carry the DNA of an unknown human species

Image by Ulrich B. from Pixabay