Πλησιάζει Γιγαντιαίος Γαλαξιακός Υπερπαλμός την Γη

Ίσως αυτό το Φθινόπωρο να φέρει το τέλος της τυραννίας του πλανήτη από την “κλίκα” και τους ερπετοειδείς πάτρωνες της..

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΥΠΕΡΚΥΜΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Το Γαλαξιακό Υπερκύμα θα απελευθερώσει την αλήθεια φέρνοντας το Χάος! Ωστόσο αυτό θα είναι καλό, γιατί θα σηματοδοτήσει το τέλος της ψευδούς πραγματικότητας που βιώνουμε. Θα είναι η αρχή της νέας πραγματικότητας της Γης, στο ενοποιημένο ανώτερο πεδίο συνείδησης.

Το Φθινόπωρο αυτό θα οδηγήσει σε μια νέα πραγματικότητα τον πλανήτη. Θα ανοίξουν οι Πύλες διαχωρίζοντας τον από την τρίτη διάσταση και οι άνθρωποι θα έχουν την περίεργη αίσθηση ότι θα έχουν μετακινηθεί κάπου αλλού και ο κόσμος θα τους φαίνεται πιο φωτεινός!

Τελικά, θα επέλθει η πλήρης κατάρρευση του τρέχοντος Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, όπου η έννοια του χρήματος θα καταστεί άνευ αντικειμένου, διότι δεν θα μπορεί να σχετίζεται με την νέα πραγματικότητα. Η κατάρρευση αυτή θα συνδεθεί με την ενοποιημένη ανώτερη συνείδηση ​​και την νέα ενεργοποιημένη φωτεινή Γη που θα αναδυθεί. Κανείς δεν θα είναι σε θέση να καταστείλει την ελεύθερη χρήση της ενέργειας των φωτονίων. Αυτό θα αλλάξει ολόκληρη την ύπαρξή μας και θα ολοκληρώσει την καθολική γνώση και Παιδεία μας μέσα σε μια νύχτα!

Οι άνθρωποι των Αποσχισθέντων Πολιτισμών του εσωτερικού της Γης, θα εισαγάγουν την τεχνολογία που θα αφαιρέσει όλες τις ακτινοβολίες και ακαθαρσίες από τους ωκεανούς. Η τεχνολογία αυτή υπάρχει και είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί αμέσως..

Είμαστε σχεδόν στο σημείο της πιο συναρπαστικής εμπειρίας που θα βιώσουμε ποτέ. Όσοι από εμάς είμαστε έτοιμοι, θα μας φανεί σαν ένα τεράστιο θαύμα που περιμέναμε και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά μας. Ότι πιο υπέροχο που περιμέναμε να μας συμβεί!
Πηγή , Nicos Kastanias

ΤΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΥΠΕΡΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΠΑΛΜΟΣ

Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα αποτελούνται από “δονούμενα σωματίδια υψηλής ενέργειας” τα οποία μπορούν να επηρεάζουν τον Ήλιο, τη Γη και την Ανθρωπότητα, με τρόπους που οδηγούν σε βαθιές αλλαγές. Η ίδια η ανθρώπινη συνείδηση επηρεάζεται άμεσα και οδηγείται είτε στην ταχεία εξέλιξη σε μια προηγμένη παγκόσμια κοινωνία, είτε σε μια παγκόσμια αυτοκαταστροφή, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.

Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα τα ανακάλυψε και τα μελέτησε ο αστροφυσικός Dr Paul LaViolette και προέβλεψε ότι επηρεάζουν το Ηλιακό μας Σύστημα. Το 2006 στο βιβλίο του “Αποκωδικοποίηση των Μηνυμάτων των Pulsars”, ο Dr LaViolette περιγράφει τα Pulsars ως τοποθετημένα στρατηγικά στον Γαλαξία, τα οποία μεταδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με αυτά τα Υπερκύματα που παράγονται από τον γαλαξιακό πυρήνα, με κύκλους που εκτείνονται από 10.000 έως 16.000 χρόνια.

O LaViolette εικάζει ότι αυτά τα Pulsars δημιουργήθηκαν από έναν πολύ προηγμένο τύπου ΙΙΙ εξωγήινο πολιτισμό, ο οποίος κατάλαβε πως λειτουργεί ένας Γαλαξιακός Υπερπαλμός, καθώς και τις πιθανές επιπτώσεις του στα ηλιακά συστήματα και στους κόσμους. Ένας πολιτισμός τύπου ΙΙΙ της κλίμακας Kardashev, είναι αυτός που λειτουργεί με τα επίπεδα της κλίμακας της γαλαξιακής ενέργειας, ενώ ένας πολιτισμός τύπου ΙΙ μπορεί να ενεργήσει μόνον σε αστρικό επίπεδο, ενώ ένας πολιτισμός τύπου Ι μπορεί να ενεργήσει ομοίως μόνον σε πλανητικό επίπεδο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτό υποδηλώνει ότι οι υπεύθυνοι των Γιγαντιαίων Σφαιρών στο Ηλιακό μας Σύστημα (Sphere Being Alliance), είναι τουλάχιστον εξωγήινος πολιτισμός τύπου ΙΙΙ.

Οι Γιγαντιαίες Σφαίρες άρχισαν να εμφανίζονται στο Ηλιακό μας Σύστημα από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και παρέμειναν σε στάση αναμονής μέχρι το 2011, οπότε και άρχισαν να ενεργοποιούνται. Οι Σφαίρες κυμαίνονται σε μέγεθος από τη διάμετρο της Σελήνης μέχρι εκείνης του Δία. Τοποθετήθηκαν με στρατηγικό τρόπο ώστε να ενεργούν ως βάσεις συντονισμού του Γαλαξιακού Υπερκύματος, τόσο για τον Ήλιο, όσο και την Ανθρωπότητα.

Εάν επιτύχει η επιχείρηση της “Sphere Being Alliance” και απαλλάξει τον πλανήτη από το σφιχταγκάλιασμα του χταποδιού της “Χίμαιρας” και της Cabal, τότε η αποστολή του υπερπολιτισμού των “Γαλάζιων Φτερωτών Όντων” τελειώνει και θα φύγουν, θα συνεχίσουν όμως την αποστολή απελευθέρωσης του πλανήτη πολιτισμοί τύπου ΙΙ και Ι, που ανήκουν στις Γαλαξιακές Φωτεινές Δυνάμεις.

– Ας είμαστε προετοιμασμένοι να ζήσουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα!

Πηγές: http://exopolitics.org/secret-space-programs-monitor…/
http://www.bibliotecapleyades.net/…/esp_biblianazar_jehovah…
http://www.metahistory.org/gnostiq…/telestics/MadnessEgo.php

Nicos Kastanias