Αστροπύλη

Είναι ένα μικρό απόκρημνο ύψωμα με τρεις κορυφές, η ψηλότερη των οποίων έχει ύψος 741 μ και είναι αντέρεισμα του ορεινού όγκου Μαχαμπάν κοντά στον Ινδό ποταμό.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ:

– “Πάνω από την Άορνο Πέτρα και σε μέγα ύψος, υφίσταται μια σκοτεινή ουράνια πύλη, ένα απόλυτο κενό χωροχρόνου, ένας τεράστιος διαστατικός δίαυλος, που αρχίζει από τα όρη Ινδοκούχ του Αφχανιστάν, διέρχεται από το Ιράν και το Ιράκ και καταλήγει στην Ιερουσαλήμ. Τον δίαυλο αυτόν χρησιμοποιούν ο Γιαχβέ και οι αποστάτες για να κατέρχονται στη Γη, υλοποιώντας σκάφη και προσωπικό.”

Η δραστηριότητα των ΗΠΑ και του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια στην Μ. Ανατολή, αποσκοπούσε στην διάνοιξη του σκοτεινού διαύλου των αποστατών, καταλαμβάνοντας και διαλύοντας τις χώρες επάνω από τις οποίες διέρχεται.

Όμως τελικά απέτυχαν, αφού δεν μπόρεσαν να καταλάβουν και το Ιράν. Ο δίαυλος δεν μπορεί να λειτουργήσει, ένεκα των εκπομπών προς τα άνω υψηλής ψυχικής ενέργειας των θρησκευομένων Μουσουλμάνων της χώρας αυτής.

Σήμερα σε διάφορες περιοχές της Ασίας έχουν ανοίξει οι πύλες που είχε σφραγίσει ο Μ.Αλέξανδρος κατά την εκστρατεία του και εξέρχονται άψυχες ανθρωπόμορφες οντότητες οι οποίες ενισχύουν τις δυνάμεις των “Τζιχαντιστών” του ISIL ή ISIS ή DAESH, οι οποίες προβαίνουν στις γνωστές φρικαλεότητες στην Συρία, Ιράκ, Λιβύη κλπ.

Δυνάμεις από το μητρικό σκάφος “Πήγασος” επεμβαίνουν συνεχώς, αλλά οι εξερχόμενοι είναι πολλές χιλιάδες..

Colin Farrell στον ρόλο του Μ. Αλεξάνδρου στην ταινία "Alexander the Great" (2004)
Στην φωτογραφία, ο Colin Farrell στον ρόλο του Μ. Αλεξάνδρου στην ταινία “Alexander the Great” (2004)

Nicos Kastanias

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.