Το κορίτσι από την Ινδία με τις Υπερφυσικές Ικανότητες

Το κορίτσι από την Ινδία με τις Υπερφυσικές Ικανότητες

Πώς θα μπορούσε με δεμένα τα μάτια ένα νεαρό κορίτσι, να έχει την ικανότητα να διαβάζει ότι είναι γραμμένο σε ένα κομμάτι χαρτί μπροστά της; Τότε ήταν εννέα ετών και το κορίτσι από την Ινδία, εξέπληξε τους πάντες όταν τις κάλυψαν τα μάτια και μπορούσε ακόμα να διαβάσει ένα χαρτί που τοποθετήθηκε μπροστά της. Ένας γκουρού από την Ινδία λέει ότι της δίδαξε πώς να χρησιμοποιήσει αυτή τη μοναδική ικανότητα και να μπορεί βλέπει με το τρίτο μάτι της.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα δώρο που της δόθηκε, μιας και λίγοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν, μια τέτοια ικανότητα. (Φυσικά, υπάρχουν και όλοι που είναι επιφυλακτικοί με όλο αυτό, όπως και με πολλά άλλα παρόμοια θέματα. Δεν πιστεύουν λέξη και τα θεωρούν όλα απάτη. Ο καθένας μπορεί ελεύθερα να αποφασίσει τι θα επιλέξει στη ζωή του να πιστέψει ή να αποδεχτεί σαν ένα πιθανό γεγονός.

Διαβάστε επίσης: 10 δυνατές εμπειρίες που σημαίνουν πως μπορεί να έχουμε υπερφυσικές ικανότητες

Υπάρχουν Υπερφυσικές Ικανότητες

-d- Βέβαια, πολλοί είναι οι σκεπτικιστές που δεν μπορούν να δεχτούν ότι υπάρχουν Υπερφυσικές Ικανότητες ή Ψυχικές Ικανότητες και κατά συνέπεια ούτε αυτό που κάνει το κορίτσι, και για το λόγο αυτό προτείνουν ότι δεν είναι κάτι περισσότερο από μία απάτη, ή κάτι που δεν έχει να κάνει με αυτό που ονομάζουμε “τρίτο μάτι”. Βέβαια, όπως και να ονομάσουμε το φαινόμενο, υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες στα σχόλια του βίντεο που ακολουθεί οι οποίες- εφόσον δεχτούμε την αυθεντικότητα τους – αποδεικνύουν ότι αυτό υπάρχει.

Για παράδειγμα, διαβάζουμε πως περιγράφει κάποιος για τον εαυτό του: Παλιά, όταν πήγαινα στο γυμνάσιο, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις του τρίτου ματιού ενός γκουρού. Είχε δεμένα τα μάτια και ζήτησε εθελοντές από το κοινό να γράψουν κάτι σε ένα χαρτί, το οποίο θα διάβαζε με το τρίτο μάτι του. Διάβασα και μελέτησα βιβλία για την ινδική μουσική που είχαν εκτυπωθεί στην Ινδία την εποχή εκείνη, έτσι, έγραψα τις επτά νότες της ινδικής κλίμακας – SA, Re, Ga, Ma, Pa, Dha, Ni, SA – Όχι με τα αγγλικά γράμματα, αλλά με σανσκριτικά, αφού αυτό θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε να μπορώ να γράψω. Κι όμως, το διάβασε, όπως το έγραψα.

Ένας άλλος γράφει: Πιστεύω ότι αυτό είναι αλήθεια. Είχα τις ίδιες ικανότητες για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον μπορούσα να ταξιδέψω και να επικοινωνήσω χωρίς να κινούμαι/μεταφέρομαι. Ήμουν σε θέση να περιγράψω τα δωμάτια σε ένα σπίτι που δεν είχα βρεθεί ποτέ, αλλά ταξιδεύω εκεί μόνο στο μυαλό μου και μπορώ να το περιγράψω με μεγάλη λεπτομέρεια. Είχα επίσης συνομιλίες με τον φίλο μου χωρίς να μιλήσω πρακτικά ποτέ μαζί του (αλλά ουσιαστικά) ανοίγοντας το τρίτο μάτι, μια πολύ πραγματική εμπειρία που αλλάζει τη ζωή.

Βέβαια, τα παραπάνω και πολλές άλλες εμπειρίες ή/και μαρτυρίες για τις Υπερφυσικές Ικανότητες ενός ανθρώπου, δεν αποδεικνύουν, ούτε τεκμηριώνουν τις ικανότητες στο κορίτσι από την Ινδία, απλά μαρτυρούν ότι θα μπορούσαν να αποτελούν ενδείξεις που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη κάποιου φαινομένου ή αντίληψης που μερικές φορές λειτουργεί αυτόματα και απρογραμμάτιστα, κυρίως σε μικρές ηλικίες – πόσο μάλλον αν εξασκηθείς για να το βελτιώσεις.

Δυστυχώς, αυτές οι λεγόμενες Υπερφυσικές Ικανότητες, δεν μπορούν να τεκμηριωθούν επιστημονικά, λόγω του ότι πρόκειται για προσωπικές αυθόρμητες εμπειρίες που δεν δύναται να μετρηθούν και να παρατηρηθούν, σε ελεγχόμενο χώρο. Αλλά κι αν μπορούσαν να πιστοποιηθούν, πιστεύω, ότι απλά θα αποδείκνυαν ότι κάποιοι άνθρωποι αποτελούν εξαιρέσεις ανάμεσα σε δισεκατομμύρια, όπως υπάρχουν σπάνιες εξαιρέσεις ανθρώπων με IQ περισσότερο από 300.

Εσείς, δέχεστε ή όχι ότι ορισμένοι άνθρωποι – ή/και δυνητικά όλοι – μπορούν να έχουν ψυχικές ή και υπερφυσικές ικανότητες;-d-

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Αυτιστικό παιδί έχει «υπερφυσικές εμπειρίες» με τον «Ουρανό»

Αλλά, ας τα αφήσουμε όλα αυτά, καθώς είναι πολύ λίγα, μπροστά στον πρωταγωνιστή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με το κορίτσι από την Ινδία που επιδεικνύει τις δικές της Υπερφυσικές Ικανότητες. Έχει τίτλο: Girl demonstrates Cool SuperPower (Third Eye). Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά)

apocalypsejohn και diadrastika