το «Αστρόπλοιο Ανδρομέδα»
Image by AI generator from gencraft

Τι είναι το «Αστρόπλοιο Ανδρομέδα» του Χίτλερ
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Άδολφος Χίτλερ, ο γνωστός ηγέτης της Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, φημίζεται για τις ποικίλες παραφυσικές και εξωπραγματικές ιδέες που είχε. Ένα από αυτά τα μυστηριώδη έργα που του αποδίδονται είναι το αστροπλοιο Ανδρομέδα. Τι ακριβώς ήταν αυτό το αστροπλοιο και ποιες είναι οι θεωρίες που το συνοδεύουν;

Η Ιδέα Πίσω από το Αστροπλοιο Ανδρομέδα

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, ο Χίτλερ είχε ένα όνειρο: την κατασκευή ενός αστροπλοίου που θα του επέτρεπε να ταξιδέψει στο διάστημα. Το αστροπλοιο είχε την ονομασία “Ανδρομέδα” και θεωρείται ένα από τα πιο μυστηριώδη έργα του.

Οι φίλοι του Χίτλερ ισχυρίζονται πως εκείνος ο ίδιος είχε σχεδιάσει το αστροπλοιο Ανδρομέδα και είχε ξεκινήσει την κατασκευή του πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, ποτέ δεν βρέθηκαν αξιόπιστα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτήν την υπόθεση.

Η Σχέση με τη NASA

Υπάρχουν θεωρίες που υποστηρίζουν πως η NASA “έκλεψε” την ιδέα του Χίτλερ – κατά τη γνωστή επιχείρηση Paperclip – και την εφάρμοσε στην κατασκευή των πρώτων διαστημικών αποστολών.

Διαβάστε επίσης: Η NASA κρύβει τον Νιμπίρου πίσω από ένα ψεύτικο Ήλιο. Μία απίστευτη θεωρία συνωμοσίας

Αν και αυτές οι ισχυριζόμενες σχέσεις μεταξύ του Χίτλερ και της NASA είναι αμφισβητούμενες, για αρκετούς, η συνάφεια τους παραμένει ένα μυστήριο.

Η Αλήθεια Πίσω από το Αστροπλοιο Ανδρομέδα

Παρ’ όλες τις θεωρίες και τους μύθους που περιβάλλουν το αστρόπλοιο Ανδρομέδα του Χίτλερ, η αλήθεια παραμένει άγνωστη. Ίσως πρόκειται απλά για μια φαντασία του ηγέτη της Ναζιστικής Γερμανίας, ή ίσως κάποια αλήθεια κρύβεται πίσω από το μύθο.

Με όλα αυτά τα αδιευκρίνιστα, το αστρόπλοιο Ανδρομέδα παραμένει ένα από τα πιο μυστηριώδη έργα που συνδέονται με τον Χίτλερ και τις προσπάθειές του για υπερβατική εξουσία.

Διαβάστε επίσης: Ποια η αληθινή ταυτότητα του Φόβου, δορυφόρου του Άρη

Για τη συνέχεια, θα δούμε μία σύγχρονη “μαρτυρία” – την οποία οι σκεπτικιστές και οι κυνηγοί θεωριών συνωμοσίας απορρίπτουν – ότι το «Αστρόπλοιο Ανδρομέδα» υπάρχει και έχει γίνει ορατό στο διάστημα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το «Αστρόπλοιο Ανδρομέδα» σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο

Φαίνεται να είναι σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο… Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε… Οι ισχυρισμοί είναι πολλοί και τα σενάρια φουντώνουν… Οι σκεπτικιστές το διαψεύδουν καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις και επαρκεί συνδετικά στοιχεία. Ωστόσο, είναι μια συναρπαστική ιστορία:

Σύμφωνα με αυτούς που ασχολούνται με αυτά, το “Αστρόπλοιο Ανδρομέδα” πρωτοεμφανίστηκε ή καταγράφηκε για πρώτη φορά στις 23/8/2015. Ενώ στις 19/12/2016 ήταν η δεύτερη φορά που το είδαμε.

Ο γνωστός ερευνητής ΑΤΙΑ, Streetcap 1 που πλέον έχει αγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο, είχε ανεβάσει videos με υλικό από την NASA, με τα οποία ισχυρίζεται ότι έχουμε μπροστά μας ένα απόρρητο και μυστικό διαστημικό πρόγραμμα του Αμερικανικού Πενταγώνου, γνωστό ως Andromeda Starship (LAS)

Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας το Andromeda Starship είναι μία κληρονομιά από τα μυστικά διαστημικά προγράμματα των Nazi, οι οποίοι και το ονόμασαν Andromeda-Gerät (Συσκευή Ανδρομέδα).

Οι Nazi λέγεται πως είχαν έρθει σε επαφή με εξωγήινες οντότητες από τις οποίες και παρέλαβαν προηγμένη τεχνολογία, την οποία όμως δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν μετά την ήτα τους στον Β’ ΠΠ, οπότε όλα τα σχέδια και αρκετοί επιστήμονες πέρασαν στους Αμερικανούς μέσω της επιχείρησης Paperclip.

Με βάση όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, το “Αστρόπλοιο Ανδρομέδα” είναι ό,τι πιο τεχνολογικά προηγμένο διαστημικό όχημα έχει κατασκευάσει ποτέ ο άνθρωπος. Μάλιστα, υποτίθεται ότι είναι σε θέση να ταξιδεύει σε άλλα άστρα με εξαιρετικά ασύλληπτα μεγάλες ταχύτητες.

Φυσικά, οι σκεπτικιστές έχουν τις αντιρρήσεις τους για όλα αυτά και με μεγάλη ευκολία καταρρίπτουν τον ισχυρισμό, ως ανυπόστατο ή και ως παραπληροφόρηση. Ο λόγος είναι απλός: Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Συμπέρασμα

Το αστρόπλοιο Ανδρομέδα μπορεί να αποτελεί ένα από τα πιο αναπόσπαστα κομμάτια της ιστορίας και της μυθολογίας που περιβάλλουν τον Χίτλερ. Η αλήθεια μπορεί να μην έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά ο μύθος του αστροπλοίου Ανδρομέδα έχει σίγουρα καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και την περιέργεια των ανθρώπων παγκοσμίως.

Παρολαυτά, οι φωτογραφίες της NASA είναι αδιάψευστοι μάρτυρες ότι κάτι υπάρχει σε τροχιά στον Ήλιο, είτε αυτό είναι γήινης κατασκευής είτε αλλοδαπής προέλευσης, είτε απλά ένα φυσικό αντικείμενο, ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες που, καμία σχέση δεν έχει με όσα αναφέρθηκαν.

Δείτε εικόνα από NASA 1ου video με τίτλο: UFO !! What is it? Lasco C2 Photo – December 19th. 2016 (Linked). HD

Δείτε εικόνα από NASA 2ου video με τίτλο: Secret Space Program just might be real. HD Available.

diadrastika / Image by AI generator from gencraft