Καλλιτεχνική και φανταστική απεικόνιση από mollyroselee, στο Pixabay

Κοιμώμενοι Γίγαντες σε Ειδικές Κάψουλες Περιμένουν να Ξυπνήσουν

Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Τα στοιχεία που έφεραν οι διάφοροι ανά τον κόσμο μυστικοί πληροφοριοδότες του WorldLeaks, ύστερα από μελέτη δορυφορικών εικόνων, συλλογή πληροφοριών από αυτόπτες μάρτυρες, χακαρισμένο στρατιωτικό υλικό και άλλες πηγές ή και ενδείξεις είναι τα εξής: Ρώσοι μεταφέρουν και κρύβουν σε μυστικά υποθαλάσσια εργαστήρια, γίγαντες που είναι ζωντανοί αλλά σε κατάσταση ύπνου/στάσης. Η έρευνα είχε τίτλο: Κοιμώμενοι Γίγαντες σε Ειδικές Κάψουλες Περιμένουν να Ξυπνήσουν.

To WorldLeaks, όπως και το αντίστοιχό του αλλά πασίγνωστο Wikileaks του Julian Assange, είναι ένας οργανισμός ΜΜΕ που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο, ο οποίος δημοσιεύει έγγραφα από διάφορες διαρροές, χωρίς να αποκαλύπτει τις πηγές του ή τον τρόπο που τις απέκτησε, με συνέπεια αναλόγως τα συμφέροντα που αυτές μπορεί να εξυπηρετούν σε ενδιαφερόμενες χώρες, κατηγορείται είτε ως κατασκευαστής ψευδών ειδήσεων, είτε υμνείται ως μέγας ευεργέτης. Τώρα, στα χέρια του Thomas Bergersen, διευθυντή του τμήματος Μυστικών Εταιριών Παγκοσμίως, είχαν συγκεντρωθεί και καταλήξει απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν εν αγνοία του συνολικού πληθυσμού της Γης.

Ο Bergersen διάβαζε στην αναφορά πως οι υποθαλάσσιες τοποθεσίες που έστελναν τους κοιμώμενους γίγαντες, δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί με ακρίβεια, ωστόσο οι εκτιμήσεις, με βάση την πορεία των υποβρυχίων που κάνουν την μεταφορά, δείχνουν μια περιοχή στον δυτικό Ειρηνικό, επειδή κάπου εκεί χάνονται τα ίχνη τους. Ίσως, τελικός προορισμός να είναι η Τάφρος των Μαριανών, το βαθύτερο σημείο του πλανήτη. Δεν μπορεί να αποκλειστεί, όμως, ότι πηγαίνουν ακόμα βαθύτερα και ότι συνεχίζουν την πορεία τους σε άλλη περιοχή, αφού και οι ίδιοι οι Ρώσοι γνωρίζουν περίπου μέχρι που γίνονται αντιληπτά από τα ραντάρ.

Τα ειδικά τροποποιημένα υποβρύχια είναι εξοπλισμένα με τορπίλες μήκους 20 μέτρων και διαμέτρου, ίσως, κοντά στα 3 μέτρα και, σαφώς, αποτελούν τις μεγαλύτερες που έχουν μέχρι σήμερα κατασκευαστεί. Αυτές έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να μην περιέχουν οπλισμό, αλλά ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους, όπου μέσα σε κάθε μία από αυτές να τοποθετούν μία κάψουλα με γίγαντα.

Αυτές οι κάψουλες είναι αρχαίες και οι ηλικία τους μπορεί να ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο χρόνια. Είναι κατασκευασμένες από κάποιο είδος κρυστάλλου που δεν έγινε γνωστό στους πληροφοριοδότες. Γνωρίζουν, ωστόσο, ότι είναι διαφανείς και πως η κάθε κάψουλα περιέχει από ένα ζωντανό κορμί ανθρωπόμορφων ψηλόλιγνων όντων που το μέγεθός τους, σε ύψος, ποικίλει κάπου ανάμεσα στα τέσσερα με πέντε μέτρα. Αυτοί οι γίγαντες, κοιμούνται μέσα σε αυτούς τους κρυσταλλικούς θαλάμους στάσης και είναι άγνωστο πότε θα ξυπνήσουν.

Υπάρχουν διάφορες συγκεχυμένες εκτιμήσεις των Ρώσων επιστημόνων που προσπαθούν να εξηγήσουν το γεγονός της ύπαρξης και της επιβίωσης, φυσικά, ανάμεσα σε άλλα ερωτήματα: το σκοπό. Η εύρεσή τους και μόνο αποδεικνύει πως κάποτε υπήρξαν και περπάτησαν γίγαντες στη Γη. Στη συνέχεια υποθέτουν πως οι κάψουλες είναι κάποιο είδος φυσικών χρονοκρύσταλλων, αλλά μάλλον, πρόκειται για προηγμένη κρυσταλλική τεχνολογία δημιουργημένη από άγνωστα όντα που έζησαν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Μέσα σε αυτές, τα σώματα μπορούν να διατηρηθούν και να παραμένουν στην φυσική τους μορφή και κατάσταση ενώ ο χρόνος έξω από αυτές κυλάει κανονικά. Υπολογίζουν, χωρίς αυτό να είναι επιβεβαιωμένο, πως ενώ έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια από την κατασκευή τους που αγγίζουν ή ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, μέσα στη κάψουλα, για τα σώματα σε στάση, ο χρόνος επιβραδύνεται τόσο πολύ, σε σημείο που δεν επηρεάζονται οπότε, για αυτά μπορεί να είναι μόνο μερικοί μήνες, μπορεί και ένας χρόνος.

Κατά συνέπεια, τα σώματα των γιγάντων είναι τέλεια διατηρημένα μέσα σε αυτές τις κρυσταλλικές κάψουλες. Αυτό είναι εντελώς ευδιάκριτο αφού δεν φορούν ρούχα, ούτε καλύπτει κάτι, κάποιο σημείο τους. Είναι αξιοσημείωτο πως δεν έχει βρεθεί πουθενά οτιδήποτε που θα μπορούσε να ανοίξουν. Προφανώς, αυτή η ερμητικά κλειστή και απρόσβλητη κατασκευή είναι που διατηρεί τα σώματα “βιολογικά ενεργά”, δηλαδή σε κάποιο είδος αδράνειας/στάσης.

Όσον αφορά το ερώτημα γιατί οι συγκεκριμένοι γίγαντες ή ίσως και άλλοι που ακόμα δεν έχουν βρεθεί, πιθανόν και άνθρωποι, θα έπρεπε να τεθούν σε στάση, πριν από αιώνες, χιλιετίες ή εκατομμύρια χρόνια, για να ξυπνήσουν σε κάποια άλλη εποχή – κανείς δεν αποκλείει ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην δική μας – δυστυχώς, δεν μπορεί να απαντηθεί. Μπορεί, όμως, να εκτιμηθεί γιατί βάζουν τις κάψουλες αυτές σε ανάλογου μεγέθους τορπίλες.

Αν και δεν είναι σαφές αν οι τεραστίου μεγέθους τορπίλες κατασκευάστηκαν ειδικά για να χωρέσουν τους γίγαντες σε στάση ή ως πολεμικά όπλα, είναι ολοφάνερο πως αποτελούν το μέσο μεταφοράς τους. Οι τορπίλες με τις αρχαίες χρονοκρυσταλλικές κάψουλες, τοποθετούνται σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους μέσα σε τορπίλες, κι αυτές με τη σειρά τους σε υποβρύχια τα οποία όταν φτάσουν σε ορισμένη απόσταση, και συγκεκριμένο σημείο βάθους, πυροδοτούνται για να φτάσουν ακόμα μακρύτερα στον πάτο της θάλασσας. Που, όμως,

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κάποιες πληροφορίες δείχνουν ότι οι Ρώσοι προσπαθούν να τις ξεφορτωθούν στον πάτω της θάλασσας, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να ανοίξουν, οι γίγαντες να παραμείνουν εγκλωβισμένοι και να πνιγούν ή να συνθλιβούν από την τεράστια πίεση τόνων νερού. Άλλες πληροφορίες δείχνουν ότι εκεί που στέλνουν τις τορπίλες, αυτές περισυλλέγονται από ρομποτικούς βραχίονες ενός άκρως μυστικού εργαστηρίου, στο οποίο ζουν και εργαζονται άνθρωποι επιστήμονες, σε πολύ μυστικές τεχνολογίες. Κάποιες άλλες φήμες, ισχυρίζονται ότι εκεί κάτω ζουν νοήμονα όντα της θάλασσας που συνεργάζονται με τους Ρώσους, οι Τελχίνες.

Όπως και να έχει, η ουσία σε όλα τα παραπάνω είναι πως έχουν βρεθεί γίγαντες σε κατάσταση στάσης που μεταφέρονται κρυφά σε άλλα σημείο του πλανήτη. Μάλιστα, εκτός από την κορυφή Ελμπρους στον Καυκάσου, όπου επιχείρησαν οι Ρώσοι, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι έχουν βρεθεί και σε άλλες κρυφές περιοχές, γίγαντες σε στάση, όπως, Μάτσου Πίτσου του Νότιου Περού, κορυφή Ακονκάγκουα στις Άνδεις, Πακιστάν στην Κορυφή Κ2, όρος Όλυμπος στην Ελλάδα, όρος Macedon της Αυστραλίας, αλλά και στο όρος Βίνσεν στην οροσειρά Σέντινελ της Ανταρκτικής. Τον έλεγχο, την μεταφορά και την πορεία των αποστολών έχει αναλάβει το ΝΑΤΟ για τα κράτη που ανήκουν σε αυτό, ενώ για όσες χώρες δεν ανήκουν στον Οργανισμό Βορειοατλαντικού Συμφώνου, έχουν αναλάβει άλλες αμυντικές συμφωνίες στις οποίες είναι μέλη.

Ο Thomas Bergersen, του WorldLeaks αποφάσισε να βγάλει όλο το αυτό το υλικό στο διαδίκτυο – αν και ήξερε πως τόσο η ζωή του, όσο και η πλατφόρμα κινδυνεύουν να τελειώσουν μια για πάντα. Όμως γνώριζε τα ρίσκα. Όλοι όσοι εργάζονται εκεί, γνωρίζουν τους κινδύνους. Ύστερα από μία σύσκεψη με τους διευθυντές άλλων τμημάτων καθώς και τον ιδρυτή του οργανισμού, τελικά, διέρρευσε και αποκάλυψε ό,τι στοιχείο είχε έρθει στην διάθεσή του, με την υπόσχεση ότι θα ανανεώνει κάθε φορά που θα προκύπτει κάτι νεότερο.

*Όπως αναφέραμε και αρχικά η ιστορία είναι φαντασίας, το ίδιο και οι ονομασίες ή τα ονόματα. Ένα, ενδεχομένως, αληθινό στοιχείο, είναι η τορπίλη Poseidon 2M39, ένα πυρηνικό υποβρύχιο drone, που, σύμφωνα με το iefimerida.gr είναι “εκτιμώμενου βάρους 100 τόνων, μήκους 20 μέτρων και διαμέτρου άνω του 1,80 μ. τορπίλη του Πούτιν είναι η μεγαλύτερη που έχει μέχρι σήμερα κατασκευαστεί -τουλάχιστον 30 φορές μεγαλύτερη από τις κλασικές τορπίλες.”

diadrastika / fantasy-Image by mollyroselee from Pixabay