Κάτι Κρύβεται στους Χλωμούς Ουρανούς μας

[06/03/2019 - 12:04]

Κάτι Κρύβεται στους Χλωμούς Ουρανούς μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ουρανοί δεν είναι πάντα ολοκάθαροι, άλλοτε έχουν συννεφιές, άλλοτε διατηρούν μία παράξενη χλωμάδα και, γενικότερα, στο μεγαλύτερο μέρος τους στην διάρκεια των χρόνων φαίνεται να έχουν καλυφθεί από έναν μυστηριώδη θόλο.

Δεν εννοούμε κάποιον γυάλινο θόλο, όπως στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά εκείνον τον απροσδιόριστο που δεν αφήνει να δεις πέρα από αυτόν.

Αυτά ισχυρίζονται διάφοροι συνωμοσιογράφοι, προκειμένου να υποστηρίξουν την υπόθεσή τους, ότι σε πολλές περιπτώσεις, τελευταία, εμφανίζονται μυστηριώδη αντικείμενα, φώτα, ή δέσμες φωτός χωρίς να φαίνονται οι πηγές από τις οποίες προέρχονται.

Φυσικά, όλα αυτά, δεν είναι παρά θεωρίες που πολύ εύκολα προσβάλλονται από τους σκεπτικιστές και τους μετεωρολόγους, αλλά θεωρούνται κι αυτοί, από τους συνωμοσιογράφους, ως μέρος του συστήματος που δεν θέλουν να γνωρίζουμε την αλήθεια.

Εν ολίγοις, εκείνο που ισχυρίζονται είναι πως έχει δημιουργηθεί ένα «πέπλο» είτε ανθρώπινης κατασκευής, μέσω διαφόρων αεροψεκασμών, είτε από κάποια ανώτερη τεχνολογία που προέρχεται από άλλους πολιτισμούς, ξένους προς την Γη.

Όπως και να έχει, αυτό το «πέπλο» ή «θόλος» ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, κρύβει από τα μάτια μας άγνωστα αντικείμενα, όντα από άλλες διαστάσεις που δεν θέλουν ακόμα να φαίνονται, αλλά «κατασκηνώνουν» σταδιακά εκεί πάνω, γιατί ο σκοπός τους είναι να επιτηρούν και να επιβλέπουν, ενδεχομένως να είναι πολύ περισσότερο ύποπτος. Ένα σχετικό παράδειγμα μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω.

Επιπλέον, υποστηρίζουν πως ο καιρός πλησιάζει για την μεγάλη «Αποκάλυψη των UFOs» και γι’ αυτό γίνεται όλη αυτή η διαδικασία.

Άλλοι, συνωμοσιογράφοι, ενώ συμφωνούν με την ιδέα του «πέπλου», διαφωνούν με την ιδέα των εξωγήινων, αλλά ισχυρίζονται ότι αυτό χρησιμεύει σαν μία προσωρινή κάλυψη μίας εγκατάστασης για όταν θα έρθει η ώρα να παρουσιάσουν μία τεχνητή και ψεύτικη «Αποκάλυψη των UFOs», με τεχνικές όπως εκείνες που είναι γνωστές ως Project Blue Beam.

Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να φέρει αποδεικτικά στοιχεία για όλα αυτά, έτσι για όλους τους σκεπτικιστές, όλα τούτα παραμένουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και των ανυπόστατων θεωριών συνωμοσίας . Έτσι απλά.

Εσείς τι πιστεύετε ότι μπορεί να συμβαίνει – αν συμβαίνει κάτι;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

TERRIFIED Man Records Giant MACHINE UFO Hiding In Sky 4/7/16

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ