Elon Musk. «Aν υπάρχουν σούπερ ευφυείς εξωγήινοι εκεί έξω, τότε πιθανότατα ήδη μας παρατηρούν. Αυτό φαίνεται πολύ πιθανό και απλά δεν είμαστε αρκετά έξυπνοι για να το καταλάβουμε»

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

O δισεκατομμυριούχος Elon Musk μίλησε σε Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής στα μέσα Φεβρουαρίου 2017 και έφερε στην επιφάνεια μερικά πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Στα λίγα λεπτά του βίντεο που ακολουθεί, μιλάει για  συνάντηση εξωγήινων και ανθρώπων, για πρώτη φορά…

Διαβάστε επίσης: «Υπάρχουν Εξωγήινοι και Είναι Ήδη Εδώ» είπε Πάμπλουτος Συνεργάτης της NASA

«Φανταστείτε ότι ήσασταν πολύ σίγουροι ότι επρόκειτο να μας επισκεφθούν εξωγήινοι με σούπερ αυτοπεποίθηση, ας πούμε, σε 10 χρόνια ή 20 χρόνια το πολύ». Στη συνέχεια, δευτερόλεπτα αργότερα ο ομιλητής ρωτά, «Δηλαδή, πιστεύετε ότι ενδεχομένως σε 20 χρόνια, θα έρθουν εξωγήινοι στη γη;»

Ο κύριος Mask, σε αυτό το σημείο έγινε λίγο νευρικός, αλλά επανέκτησε την ψυχραιμία του λέγοντας: «Μία ψηφιακή σούπερ νοημοσύνη θα είναι σαν ένας εξωγήινος» και συνεχίζει, «Μερικοί άνθρωποι ανάμεσά μας ρωτούν πού είναι οι εξωγήινοι;»

Διαβάστε επίσης: Γιατί οι Εξωγήινοι Δεν Φανερώνονται

Σε αυτό το σημείο, χαμογέλασε σαν να ήξερε κάτι μεγάλο … κάτι, που ο υπόλοιπος κόσμος δεν ήξερε. Υπήρχε μία κάποια αναίδεια στη φωνή του και την στάση του. Συνέχισε λέγοντας: «ίσως είναι ανάμεσά μας, δεν ξέρω. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι κι εγώ είμαι ένας εξωγήινος. Δεν είναι αλήθεια». Λίγα λεπτά αργότερα ο ομιλητής ρωτά, «Νομίζετε ότι θα έρθουμε σε επαφή με εξωγήινους μέσα στα επόμενα 50 χρόνια;»

Ο δισεκατομμυριούχος φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά το ζήτημα αυτό μέχρι να απαντήσει: «Αυτό είναι πραγματικά σκληρό να το πει κάποιος. Εεε … Θέλω να πω, πως αν υπάρχουν σούπερ ευφυείς εξωγήινοι εκεί έξω, τότε πιθανότατα ήδη μας παρατηρούν. Αυτό φαίνεται πολύ πιθανό και απλά δεν είμαστε αρκετά έξυπνοι για να το καταλάβουμε».

Στη συνέχεια, ο ίδιος συνεχίζει: «Οποιοσδήποτε εξωγήινος πολιτισμός που θα ενδιαφερόταν για τον αποικισμό του γαλαξία, ακόμη και αν δεν είχε αναπτύξει τεχνολογικά ταχύτητες γρηγορότερες του φωτός, ακόμα και αν ταξιδεύουν στο 10-20% της ταχύτητας του φωτός, θα μπορούσαν να “γεμίσουν” ολόκληρο τον γαλαξία σε 10 εκατομμύρια χρόνια».

Διαβάστε επίσης: Το Χειρότερο Είδος Εξωγήινης Φυλής, Πολεμοχαρές και Άκρως Επικίνδυνο

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Άραγε σε όλα αυτά υπάρχει κάτι που θέλει να πει, αλλά δεν θέλει να το θέσει ευθέως; Υπονοεί κάτι ή του ξεφεύγουν λόγια που δεν θα έπρεπε να πει και προσπαθεί να τα καλύψει; Μήπως κάνει μία υποσυνείδητη προετοιμασία στον κόσμο που παρακολουθεί;

Είναι γνωστό, ότι μέσα στις διαστημικές προθέσεις του Elon Mask είναι η αποίκιση του πλανήτη Άρη. Ο ίδιος φαίνεται να υπαινίχθηκε εξωγήινη συμμετοχή στην καταστροφή του Falcon 9, όπως αναφέρθηκε ανοικτά σε ρωσικά ΜΜΕ, γεγονός που μπορούμε να διαπιστώσουμε και από το ίδιο το video. Σύμφωνα με τον Scott C. Waring του ufosightingsdaily.com, ο Musk είναι πιθανόν να παίρνει τεχνολογία από εξωγήινους.

Πάντως οι δισταγμοί του, τα λόγια του και άλλες ενδείξεις θα μπορούσαν να φανερώνουν ότι δεν πιθανολογεί, αλλά ότι έχει γνώση πως οι εξωγήινοι μας παρακολουθούν. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο: Mohammad Al Gergawi in a conversation with Elon Musk during WGS17 / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika / Image by Iván Jesus Rojas from Pixabay