Το Χειρότερο Είδος Εξωγήινης Φυλής, Πολεμοχαρές και Άκρως Επικίνδυνο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως έχουμε πει στο παρελθόν, διακρίνεται να υπάρχουν πολλών ειδών εξωγήινες φυλές. Οι σοφοί, οι ανιδιοτελείς, οι καλοί, οι κακοί και οι χειρότεροι από όλους. Ανάμεσα σε άλλες που έχουμε αναφερθεί ως τώρα, θα δούμε και ένα είδος από την πιο αιμοβόρα, πολεμοχαρή και άκρως επικίνδυνη φυλή. Πολλοί άνθρωποι, κατά καιρούς, έχουν προτείνει την ιδέα ότι ο ίδιος άνθρωπος στο διάβα της γραπτής και γνωστής ιστορίας του, διαθέτει όλα αυτά τα βάρβαρα χαρακτηριστικά. Ο άνθρωπος είναι σε θέση να επιτίθεται στο ίδιο του το είδος, να βασανίζει και να σκοτώνει με τον πιο αποκρουστικό τρόπο τον οποιοδήποτε συνάνθρωπό του, δεν σταματάει να μολύνει και να καταστρέφει τον ίδιο του τον πλανήτη – πάντα κατηγορώντας άλλους ανθρώπους. Και πολλά άλλα κακά και άσχημα και δυσάρεστα. Άραγε, τελικά, είμαστε το χειρότερο είδος που θα μπορούσε να συναντήσει κάποιος σε όλο το Σύμπαν;

Όχι, λένε κάποιες άλλες σκέψεις ανθρώπων οι οποίες με βάση μαρτυρίες που υποστηρίζουν ότι απάχθηκαν από εξωγήινους, υποστηρίζουν και συστήνουν ότι υπάρχει ένα κακόβουλο είδος εξωγήινης φυλής. Όμως, κάποιοι άλλοι, συζητούν και προτείνουν ότι αυτό το χειρότερο είδος εξωγήινης φυλής εξακολουθεί να είναι οι άνθρωποι και ότι αυτά που λένε για κάποια είδη από άλλους πλανήτες και άστρα που δεν έχουμε δει ποτέ και δεν μας έχουν πειράξει ποτέ – παρά μόνο με ένα αόρατο τρόπο που δεν μπορεί να αποδειχτεί – είναι απλά περιγραφές των πιο σιχαμερών ελαττωμάτων του ανθρώπινου είδους που τις προβάλουν σε εξωγήινους, για πάρα πολλούς και διάφορους λόγους. Το κάνουν αυτό προσθέτοντας μπόλικη σάλτσα στις περιγραφές τους, ώστε τα όντα αυτά να μη μοιάζουν σαν άνθρωποι αλλά σαν εξωγήινοι και πιο τερατώδεις από τους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης: Φυλές Εξωγήινων που Αγωνίζονται να Αποκτήσουν τον Έλεγχο της Γης

Με αυτό θυματοποιούνται οι άνθρωποι μπροστά σε μια ανύπαρκτη εξωγήινη φυλή, δήθεν τρισχειρότερη από εμάς. Στην ψυχολογία της προσωπικότητας, ως αυτο-θυματοποίηση ορίζεται η άποψη που υιοθετεί ένα άτομο ότι δεν έχει τον έλεγχο, επομένως ούτε και την ευθύνη, για ό,τι του συμβαίνει, με αποτέλεσμα να κατηγορεί εξωτερικούς παράγοντες για τα δεινά του. Είναι μια στρατηγική που την συναντούμε τακτικά στα social media αλλά και σε δελτία ειδήσεων. Φανταστείτε τώρα, στη θέση ενός ατόμου (με αυτο-θυματοποίηση), ολόκληρη την ανθρωπότητα… Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν σας, για τη συνέχεια σαν παρουσιάζουμε συνοπτικά τα πιο σημαντικά από εκείνα που αποδίδονται στο χειρότερο είδος εξωγήινης φυλής.

Οι Άλφα-Δρακονιανοί – The Alpha-Draconians

Βίαιοι και κακοί, οι Δρακονιανοί διείσδυσαν στην ανθρώπινη κοινωνία πριν από χιλιάδες χρόνια και είναι η παλαιότερη γνωστή ερπετοκρατία στον γαλαξία μας. Αν και ήρθαν στη Γη από τις αποικίες τους στο Alpha Draconis, ο αρχικός τους κόσμος, το “σπίτι” τους, παραμένει άγνωστο. Ύστερα από χρόνια έρευνας και συγκέντρωσης στοιχείων από διάφορες πηγές, έχουμε τα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης: Η Εξωγήινη Φυλή που Θεωρεί την Ανθρωπότητα Ιδιοκτησία της

Γεννούν αυγά και χρησιμοποιούν μια “ορμόνη μάχης” για να επιταχύνουν τη διαδικασία. Είναι μια δυαδικότητα, μία “πατριαρχική” κοινωνία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προγονικά θηλυκά δεν συμμετέχουν σε διάφορους πολέμους, διότι αν το έκαναν, δεν θα υπήρχε κανένας εκεί για να βοηθήσει με τα αυγά. Πρέπει επίσης να είναι εκεί για να εκκρίνουν την ορμόνη τους. Είναι ένα εξαιρετικά γιγαντιαίο είδος ερπετών. Φαίνεται να έχουν ένα ύψος από 14 έως 22 πόδια (περίπου 4.20 μ. έως 6.6 μ.) και ζυγίζουν περίπου 1.800 λίβρες από μύες (περίπου 816 κιλά) και θα μπορούσαν να συγκριθούν με το Tyrannosaurus Rex.

Αυτοί οι Άλφα-Δρακονιανοί έχουν μαύρες καμπύλες κοιλιές με φωλίδες, μακριά “μουστάκια” κατά μήκος του σαγονιού και των γνάθων. Πρόκειται για ιδιαίτερα έξυπνη φυλή με μεγάλα κεφάλια και ερπετοειδή μάτια. Μερικοί τους περιγράφουν και με ουρές ή ακόμα και με φτερά και είναι στην πραγματικότητα η μόνη γενετική γραμμή της καταγωγής τους που δεν έχει εξαφανιστεί. Ο συγγραφέας Alex Collier λέει ότι του δόθηκε η δυνατότητα να μοιραστεί κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς τους εξωγήινους:

Διαβάστε επίσης: Η Φυλή των Εξωγήινων που Έχει τα Πλοκάμια της Παντού και Ελέγχει Κάθε Πτυχή της Ανθρώπινης Ιστορίας

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Οι Δρακονιανοί είναι η δύναμη πίσω από την καταστολή των ανθρώπινων πληθυσμών παντού σε αυτόν τον γαλαξία, ενσταλάζοντας τα συστήματα πεποιθήσεων που βασίζονται στο φόβο και τις περιοριστικές ιεραρχίες.[…] είναι εξαιρετικά σαφείς και εξαιρετικά έξυπνοι και μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικά απειλητικοί”.

Βλέπουν τον εαυτό τους ως το πρώτο ευφυές είδος που εξελίσσεται στον γαλαξία μας. Ανταγωνιστικοί και επεκτατικοί, έχουν κατακτήσει και κατοικίσει πολλούς κόσμους. Ο τεράστιος εγωισμός τους, τους επιτρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους ως τους δικαιωματικούς κυβερνήτες των λιγότερο εξελιγμένων κόσμων, όπως η Γη. Η συνεχής εκμετάλλευσή τους προς την ανθρώπινη φυλή αποδεικνύει ότι μας θεωρούν κατώτερο είδος. Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν δύο τύποι Alpha-Draconians χωρισμένοι σε δύο κάστες: οι γιγαντιαίοι που αποτελούν μέρος μιας βασιλικής κάστας που ονομάζεται Ciakar, ενώ οι μικρότεροι (ύψους 8 ποδιών – περίπου 2,4 μ.) αποτελούν μια καλά εκπαιδευμένη τάξη πολεμιστών.

diadrastika / Image by Okan Caliskan from Pixabay