15 Συμβουλές για Προστασία από την Αρνητική Ενέργεια

Το να μάθουμε πώς να προστατευόμαστε από τις αρνητικές επιρροές είναι εξαιρετικά σημαντικό και ιδιαίτερα για αυτούς που είναι ευαίσθητοι στο περιβάλλον τους, για εκείνους που δουλεύουν με την ψυχική ενέργεια, καθώς και για εκείνους που είναι εκτεθειμένοι σε αρνητικά περιβάλλοντα, σε τακτική βάση. Τα τελευταία χρόνια έχω χρησιμοποιήσει 15 συμβουλές προστασίας και ξέρω από την προσωπική μου εμπειρία ότι λειτουργούν!

Δεχόμαστε επιδράσεις από τον κόσμο γύρω μας, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Ξέρουμε επίσης ότι οι θετικές επιρροές μας κάνουν να νιώθουμε καλά και ευημερούμε όταν είμαστε με ανθρώπους που είναι χαρούμενοι και ήρεμοι, αλλά τι συμβαίνει όταν είμαστε με δυστυχισμένους ανθρώπους και τοξικές καταστάσεις;

Συμπτώματα έκθεσης σε αρνητικό περιβάλλον

  • Το ανοσοποιητικό σύστημα κινδυνεύει
  • Δεν έχετε ενέργεια. Έχετε «στεγνώσει» από ενέργεια
  • Νιώθετε τα ανθυγιεινά συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, όπως την κατάθλιψη, το φόβο και το άγχος
  • Ψυχικοί πονοκέφαλοι
  • Αδεξιότητα
  • Μίζερη και σκοτεινή εμφάνιση
  • Είναι πιθανό να δεχτείτε αρνητικές προσκολλήσεις
  • Δεν είστε αποτελεσματικοί με τους στόχους σας
  • Αρχίζετε να έλκετε όλο και πιο πολύ αρνητικούς και απαιτητικούς ανθρώπους
  • Αϋπνία

Μπορούμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας ενώ είμαστε σε επαφή με τους άλλους με έναν πολύ πιο υγιεινό τρόπο που ωφελεί και εμάς και εκείνους με τους οποίους αλληλοεπιδρούμε.

15 συμβουλές προστασίας που δουλεύουν

Κάψτε φασκόμηλο, ξύλο Πάλο Σάντο ή θυμίαμα

Όταν καίτε ένα από αυτά τα τρία, καθαρίζετε τον εαυτό σας και τον χώρο σας. (Αυτοί που είναι ευαίσθητοι στον καπνό, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν με την μορφή σταγόνων). Κάψτε τα ή ψεκάστε με αυτά ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εξαγνισμός με αλμυρό θαλασσινό νερό

Βάλτε ένα μπολ με λίγο θαλασσινό αλάτι και μια μικρή ποσότητα αιθέριου ελαίου λεμονιού στο κέντρο του σπιτιού σας και/ή στο τοξικό περιβάλλον όπου βρίσκεστε. Το θαλασσινό αλάτι και το νερό θα απορροφήσουν την ανεπιθύμητη ενέργεια. Προτείνω να αλλάζετε το νερό όποτε χρειάζεται και να το χύνετε έξω από το σπίτι.

Σφαίρα χρωματιστού φωτός

Φανταστείτε μια σφαίρα λευκού, ροζ ή μπλε φωτός που θα καλύπτει όλο σας το σώμα. Με αυτό το τρόπο θα κρατάτε απ’ έξω την αρνητική ενέργεια.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κόψτε τα νήματα

Το συχνό κόψιμο των νημάτων θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά σας τα επιζήμια συναισθηματικά νήματα. Μπορείτε πάντα να προγραμματίζετε ένα μάθημα με έναν έμπιστο θεραπευτή ή να οραματίζεστε τα νήματα που κόβονται και σφραγίζονται με αγάπη

Αποφυγή λάστιχων φορτηγού

Βάλτε τον εαυτό σας στη μέση ενός λάστιχου φορτηγού. Φανταστείτε το λάστιχο να κινείται προς τα πάνω, πίσω από την πλάτη σας, πάνω από το κεφάλι σας και να ολοκληρώνει έναν κύκλο κάτω από τα πόδια σας, συνεχίζοντας γύρω σας, τραβώντας προς τα έξω την τοξική ενέργεια. Αυτό το έμαθα από το δάσκαλό μου, Sandy Anastasi

Προσευχές και Μάντρα

Η χρησιμοποίηση προσευχών και μάντρα, βοηθάει στη δημιουργία υγιούς ενεργειακού πεδίου.

Σχεδιασμός του δεύτερου συμβόλου Reiki

Σχεδιάστε το δεύτερο σύμβολο του Reiki στις γωνίες του σπιτιού σας ή του χώρου σας.

Προστασία με Δόνηση

Οι ήχοι από τα τύμπανα, το κροτάλισμα ή το χτύπημα σε κουδουνάκια ή μικρές καμπανούλες, θα καθαρίσουν ένα άτομο, μέρος ή αντικείμενο, άμεσα.

Καθαρισμός του τσάκρα του στέμματος

Ψεκάστε κυκλώνοντας το τσάκρα του στέμματος 3 φορές με σταγόνες Nag Champa ή ρητίνη από το βότανο Dragon’s Blood. Αυτό θα καθαρίσει το στέμμα, το τρίτο μάτι και το λαιμό με αρμονία.

Εξουδετερώστε το δράμα!

Πείτε όχι στο δράμα και στα ενεργειακά βαμπίρ! Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μας στραγγίζουν τη δύναμη της ζωής που έχουμε μέσα μας. Κρατήστε υγιή όρια και αποστάσεις και μπορεί να σώσετε ακόμα και τη ζωή σας.

Καθαρισμός της Αύρας

Προγραμματίστε μια συνεδρία με κάποιον που είναι επαγγελματίας και ειδικός στον καθαρισμό της αύρας.

Φορέστε κοσμήματα από κρυστάλλους

Φορέστε προστατευτικά/αποτρεπτικά κοσμήματα κρυστάλλων όπως μαύρο τουρμαλίνη, κρύσταλλο jet (τύπος λιγνίτη), αιματίτη, κρύσταλλο Tiger’s eye (Μάτι της Τίγρης) και μαύρο οψιδιανό.

Οι θετικοί και χαρούμενοι άνθρωποι είναι ανεκτίμητοι

Περικυκλώστε τον εαυτό σας με χαρούμενους, θετικούς και ευχάριστους ανθρώπους.

Αποφεύγετε τα πλήθη αν είναι δυνατόν

Αν νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια ευάλωτη κατάσταση, μείνετε μακριά από τα πλήθη.

Η γνώση είναι δύναμη

Αποκτήστε περισσότερη επίγνωση ώστε να μην εκτίθεστε επαναλαμβανόμενα σε τοξικά περιβάλλοντα.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει κάποιες από αυτές τις μεθόδους και ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε, παρατηρήστε πώς θα ανταποκριθούν το μυαλό σας, το σώμα σας και το πνεύμα σας μετά την δοκιμή αυτών των τεχνικών. Κάποιες μέθοδοι μπορεί να δουλέψουν καλύτερα σε εσάς απ’ ότι στους άλλους. Με το να ξέρετε τί δουλεύει για εσάς, θα είστε ικανοί να αποφύγετε τα επιζήμια συμπτώματα από την έκθεσή σας σε κάποιο αρνητικό και τοξικό περιβάλλον.

Του Laurie Barraco – newsitamea.gr